- 13 Haziran 2012
- 1.109
- 842
- 198
sağol canım iyiyim ama haftasonu daha da iyi olucam inşallah![]()
Ayy ne güzel sevindim senin adınaaa bol bol tadını çıkart o zamann

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım iyiyim ama haftasonu daha da iyi olucam inşallah![]()
Ayy ne güzel sevindim senin adınaaa bol bol tadını çıkart o zamann![]()
Baharcım bizim bu şafak sayarlar nereye gitti bilgin varmı :44::44: ben onlardan moral alıyordum ama yaa![]()
sağol canım bakalım inşallah harika geçer ama şimdiden dönüş korkusu kapladı beni yineDaha buluşmadan ayrılıkları düşünür olduk :18::18:
Ay bir an önce düzeltirler umarımkk bişeyler yapıo bızde anlıyamadık aynen yaa yaknda 2 ay yazıcak orda dıe sevnıodmnaptılarsa !!
![]()
Ayyy bilirim o stresii gideceğine bile sevinemez duruma geliyosun ama onun yanındayken unutcan tüm bunlarııısenin kısa eşin dönemiydiii ?
çok şükür benim derdim bitti yaa
Ay bir an önce düzeltirler umarım
evet canım kısa dönem![]()
yani sevdiğim askerliğini bitirdi sonunda çok mutluyum
ne kadar guzeeeel yaaaMaşallahhh
![]()
darısı sizin başınızı cnm inşallah en kısa zamanda
osmanı özledim.![]()
şafaklarda gitmiş... off ya çiçek yollamış bana ilk işim için://
bende dedimki nedn yolladın belki devam etmicem... olsun ilk işin yazdım ilk iş günün yazmadım ki diyor![]()
ne kadr ınce dusunmus mutlu olsana nasl gectı ılk iş gunun gectı![]()
Kızlar ben çıkıyorumhepinize iyi geceler
Şükürler olsun bir günü daha yedik bitirdikDarısı geride kalanlara inşallah
![]()
maşallahh ^^ ohhh ılk gun tabiii zamanla daha guzl olck herseyyeheh babamda öyle dedi :) seninki de çok inceymiş dedi...
ay ne bilim canım bişey yapmadım bgn ya bi evraklara baktım nasıl kayıt yapmışlar diye bi de işte biraz bana yardımcı olucak bayanın yanında takıldım:)