355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

sağol canım bakalım inşallah harika geçer ama şimdiden dönüş korkusu kapladı beni yine :50::50::43: Daha buluşmadan ayrılıkları düşünür olduk :18::18:

Ayyy bilirim o stresii gideceğine bile sevinemez duruma geliyosun ama onun yanındayken unutcan tüm bunlarııı :31: senin kısa eşin dönemiydiii ?

kk bişeyler yapıo bızde anlıyamadık aynen yaa yaknda 2 ay yazıcak orda dıe sevnıodm :47::47::47: naptılarsa !! :47::47::47::20:
Ay bir an önce düzeltirler umarım :19:

Ayyy bilirim o stresii gideceğine bile sevinemez duruma geliyosun ama onun yanındayken unutcan tüm bunlarııı :31: senin kısa eşin dönemiydiii ?

evet canım kısa dönem :49:

şafaklarda gitmiş... off ya çiçek yollamış bana ilk işim için://
bende dedimki nedn yolladın belki devam etmicem... olsun ilk işin yazdım ilk iş günün yazmadım ki diyor :14::14:

ne kadr ınce dusunmus mutlu olsana nasl gectı ılk iş gunun gectı :52:

eheh babamda öyle dedi :) seninki de çok inceymiş dedi...
ay ne bilim canım bişey yapmadım bgn ya bi evraklara baktım nasıl kayıt yapmışlar diye bi de işte biraz bana yardımcı olucak bayanın yanında takıldım:)

Kızlar ben çıkıyorum :3: hepinize iyi geceler :49:
Şükürler olsun bir günü daha yedik bitirdik :1: Darısı geride kalanlara inşallah :nazar::72:

eheh babamda öyle dedi :) seninki de çok inceymiş dedi...
ay ne bilim canım bişey yapmadım bgn ya bi evraklara baktım nasıl kayıt yapmışlar diye bi de işte biraz bana yardımcı olucak bayanın yanında takıldım:)
maşallahh ^^ ohhh ılk gun tabiii zamanla daha guzl olck herseyy :52:

Back
X