• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bnmki de istanbul istanbul istiyodu ama daha ii oldu tabiki balıkesir olması neyi merak ettin tatlım anlamadım :)

keşkee benimkidee balıkesirdee olsaydıı ya. :ssz: hani çok değişik durumlar demişsin ya onu sormuştumm canım. :9:

keşkee benimkidee balıkesirdee olsaydıı ya. :ssz: hani çok değişik durumlar demişsin ya onu sormuştumm canım. :9:

ahh cnm bnm keşke ne güzel olyrmuş ben şükrediyorum Allahıma çoookkkk :nazar::nazar:

he onu şey için dedim yani bu askerlik onun getirdüi bi sürü değişik duygu davranış onu kastetmiştim tatlım :)))

hemen dinliyorummm

bu arada siz yeni mi katıldınız kızlar daha önce görmedim sanki :31:
üstüme alındım ama tanışmadık bana da diyorsundur heralde :))
ben geleli oldu baya ama yazmıyordum yeni yazmaya basladım tatlım sen de yoksun sanki kaç gndr ondan tanışamak bence :1:

vala bi deeğişik durum yok herkes gibi asker yolu beklliyoruz tatlım ben gamze memnun oldum şimdiden :)):42::42:

hemen dinliyorummm

bu arada siz yeni mi katıldınız kızlar daha önce görmedim sanki :31:

Yeni sayılır canım aynı duyguları paylaştığın insanlar olunca onlarla konuşunca daha çok motive oluyor insan birde çok sıcak insanlar var burda o yüzden bende katıldım

ahh cnm bnm keşke ne güzel olyrmuş ben şükrediyorum Allahıma çoookkkk :nazar::nazar:

he onu şey için dedim yani bu askerlik onun getirdüi bi sürü değişik duygu davranış onu kastetmiştim tatlım :)))

Olsunn ya yinede memnunuz biz ama daha yakın olsaydı hayır demezdikkk. :9: Aynen canım sanslıymıssınız siz. :nazar:
Ayy ben yanlış anlamışımm o zaman :17: Tabii oda var daha çok bağlanıyosun bu dönem cidden baya bi değiştiriyoo iki tarafıda. :31:

üstüme alındım ama tanışmadık bana da diyorsundur heralde :))
ben geleli oldu baya ama yazmıyordum yeni yazmaya basladım tatlım sen de yoksun sanki kaç gndr ondan tanışamak bence :1:

vala bi deeğişik durum yok herkes gibi asker yolu beklliyoruz tatlım ben gamze memnun oldum şimdiden :)):42::42:

evet tatlım sana dedim bi de "anise" nickli arkadaşa... ifo bende:) çok gelemedim bu aralar

katılıyorum kesinlikle seni anlayanlarla konuşmak daha iyi oluyor...

Olsunn ya yinede memnunuz biz ama daha yakın olsaydı hayır demezdikkk. :9: Aynen canım sanslıymıssınız siz. :nazar:
Ayy ben yanlış anlamışımm o zaman :17: Tabii oda var daha çok bağlanıyosun bu dönem cidden baya bi değiştiriyoo iki tarafıda. :31:

evet cnm çokk şükür güzel gitti şansımız bu kouda :))):16:
aman ne olcak cnmm çok çok işte durup dururken kırıyorsun brbrini saçma sapan nedenlerden çok hassas bi dnem canımm :31::31:

evet tatlım sana dedim bi de "anise" nickli arkadaşa... ifo bende:) çok gelemedim bu aralar

katılıyorum kesinlikle seni anlayanlarla konuşmak daha iyi oluyor...

ahh evet vala ifocum bizi bizden iyi kimse anlamıyor benm gibi dışarya hep güçlü grnmeye çalışıyorsan bi de heptan yanlız kalıyorsun ama siz varsınız işte :29::29:

evet cnm çokk şükür güzel gitti şansımız bu kouda :))):16:
aman ne olcak cnmm çok çok işte durup dururken kırıyorsun brbrini saçma sapan nedenlerden çok hassas bi dnem canımm :31::31:

inş. hep böylee devam eder sansınız canımm :16:
Ahahah çok doğru tespit olmuş yaaa :9::9: ama bide suçunu anlayıp daha çabuk barışıyosunn hep kötüsünden bakmayalım artılarıda var şimdii. :9:

Back
X