Anladım :) Ayy o daha güzel bende izmirdeyim eşim istanbulda daha önce ankaradaydıı. :) Özel değilse merak ettim canım niye kiii. :26:
bnmki de istanbul istanbul istiyodu ama daha ii oldu tabiki balıkesir olması neyi merak ettin tatlım anlamadım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım :) Ayy o daha güzel bende izmirdeyim eşim istanbulda daha önce ankaradaydıı. :) Özel değilse merak ettim canım niye kiii. :26:
bi şarkı dinlemek istiyorum böyle deli gibi özlediğimi anlatan var mıdır aklınızda kızlar...![]()
Burcu Güneş unutma beni çiçekleri bu aralar favorim :)
özlemi bilmem ama bnm bu gnkü ruh halime dargın ayrılmayalım uyuyor biraz efkarlı efkarlı![]()
Burcu Güneş unutma beni çiçekleri bu aralar favorim :)
ya da
"İster kırılıp dökülelim
İster yok olup dirilelim
Sevişmeden uyumayalım
Anlaşmadan ölmeyelim"
bnmki de istanbul istanbul istiyodu ama daha ii oldu tabiki balıkesir olması neyi merak ettin tatlım anlamadım :)
keşkee benimkidee balıkesirdee olsaydıı ya.hani çok değişik durumlar demişsin ya onu sormuştumm canım.
![]()
üstüme alındım ama tanışmadık bana da diyorsundur heralde :))hemen dinliyorummm
bu arada siz yeni mi katıldınız kızlar daha önce görmedim sanki![]()
hemen dinliyorummm
bu arada siz yeni mi katıldınız kızlar daha önce görmedim sanki![]()
ahh cnm bnm keşke ne güzel olyrmuş ben şükrediyorum Allahıma çoookkkk
he onu şey için dedim yani bu askerlik onun getirdüi bi sürü değişik duygu davranış onu kastetmiştim tatlım :)))
üstüme alındım ama tanışmadık bana da diyorsundur heralde :))
ben geleli oldu baya ama yazmıyordum yeni yazmaya basladım tatlım sen de yoksun sanki kaç gndr ondan tanışamak bence
vala bi deeğişik durum yok herkes gibi asker yolu beklliyoruz tatlım ben gamze memnun oldum şimdiden :))![]()
iyiyiz canımmm ben film arıyorum izleyeceknapıosnz kızlar
Olsunn ya yinede memnunuz biz ama daha yakın olsaydı hayır demezdikkk.Aynen canım sanslıymıssınız siz.
Ayy ben yanlış anlamışımm o zamanTabii oda var daha çok bağlanıyosun bu dönem cidden baya bi değiştiriyoo iki tarafıda.
![]()
iyiyiz canımmm ben film arıyorum izleyecek
SeN napıyosunnn![]()
evet tatlım sana dedim bi de "anise" nickli arkadaşa... ifo bende:) çok gelemedim bu aralar
katılıyorum kesinlikle seni anlayanlarla konuşmak daha iyi oluyor...
evet cnm çokk şükür güzel gitti şansımız bu kouda :)))
aman ne olcak cnmm çok çok işte durup dururken kırıyorsun brbrini saçma sapan nedenlerden çok hassas bi dnem canımm![]()