• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

:nazar::nazar:ayy tatlım ne güzel haber yaa vala bnki 7 saat nbt tutuyorr:26::26:

ne güzel olmuş vala keşke bizimki de olsa :34:

kıyamam canım ya üzülme belki olur benimkide ilk başta çok tuttu eskiler gidince boşalıyor onların yerleri yeniler geçiyor heran değişebilir belki Allah yardımcıları olsun:26:

kıyamam canım ya üzülme belki olur benimkide ilk başta çok tuttu eskiler gidince boşalıyor onların yerleri yeniler geçiyor heran değişebilir belki allah yardımcıları olsun:26:

amin canım btn askerlerimzin :)))

olur heralde yeni gtti sonuçta oraya düzelir diye umuyorum tatlımm :29::29:

evet ya paylaşmaya çalışıyozz hala bize trip atıyolaarrr :20::20: :)))

olsun yaaa çok seviyorum ben aşkımı keşke yanımdA OLSA DA İSTEDİĞİNİ YAPSA :16::16:

Garipler ben çözemedim hala bu durumu:1:
gece gece aşkınn depreştii bebeğimmm :16::16:

oyyyy :16:
Canım ne yaptın haftasonu meselesini karar verdin mi

verdim gibi şöyle oldu o zaten gelme dedi annenlere de yazık seni bekliyorlar diye ben de çok düşündüm benm bütlere kalma ihtimalim var şimdi gidemiyorum bilet de almadım ama haftasonunan önce gidicem hayırlısıyla olmazsa bütlere kalırsam 10 gn sonra döncem o zaman uğrarım diyorum yanına bilmiyorum bakalım nolur tatlımm ya
vala arada kalmak çok kötü napim içim rahat değil ama gidemicem şidi mecbur :18::18:

verdim gibi şöyle oldu o zaten gelme dedi annenlere de yazık seni bekliyorlar diye ben de çok düşündüm benm bütlere kalma ihtimalim var şimdi gidemiyorum bilet de almadım ama haftasonunan önce gidicem hayırlısıyla olmazsa bütlere kalırsam 10 gn sonra döncem o zaman uğrarım diyorum yanına bilmiyorum bakalım nolur tatlımm ya
vala arada kalmak çok kötü napim içim rahat değil ama gidemicem şidi mecbur :18::18:

bence doğru karar vermişsin canım:1::1: hem 10 gün sonra dönersen daha iyi olur

düzelicekler inşallah bebekimm :1::1::1:

gelseler bi biz düzeltirdik ama neyse :9::9:

vala depreşti çok özledim sankim galiba meğersem :17::17:

Aynenn bende 3 gün sonra eşim gideli 1 ay olcakkk sanki bana yıllar geçmiş gibi geliyoo.. ama sadece 1 ay o bile tam geçmedi yani. :5:

Kızlar ben daha fazla dayanamıcamm çok uykum var hepinizii öpüyorum iiyi geceler askeriniziii görün rüyanızda inş.. :16::16:

Back
X