355. Dönem (Mayıs/Haziran 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Asker Yolu Bekleyenler

Erkek kardesım mayıs 7 de teslım olmustu manısa merkez batı kıslaya. 30 mayısta yemın torenı oldu muhtesemdııı muhtesemmm. Usta bırlığı de istanbul maştepeye dustu ben ıstanbulda ıkamet edıyorum aılem alanyada gozumun onunde olacak evcı de cıkacak ınsallahhhh

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Benim esim de maltepe de:)

Işte bende sevgilimi özlüyorum. O şimdi asker diyorum :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasilmis kuzum yeni yeri rahat miymis alismis mi? Benimkinin gittigi yer cok kalabalikmis. Vahsi bati gibi burasi dedi bugun :D

Ben de geldiim :1:
Bugün teslim oldu benimki de, acayip rahat bi yermiş parti falan veriyolarmış büyük ihtimalle yarın da telefonunu alacak :D
Sizinkiler nasıl kızlar?

Ben de geldiim :1:
Bugün teslim oldu benimki de, acayip rahat bi yermiş parti falan veriyolarmış büyük ihtimalle yarın da telefonunu alacak :D
Sizinkiler nasıl kızlar?

Benimki de bugun teslim oldu. Sabah 8de bindirdim otobuse gonderdim. Aksam konustuk daha ne oldugunu anlamadim dedi. Cok kalabalikmis sadece onu soyledi. Zaten baya buyuk bi kislAya gitti.. seninki nereye gitmisti?

Benimki de bugun teslim oldu. Sabah 8de bindirdim otobuse gonderdim. Aksam konustuk daha ne oldugunu anlamadim dedi. Cok kalabalikmis sadece onu soyledi. Zaten baya buyuk bi kislAya gitti.. seninki nereye gitmisti?

Benimki Çorlu'da canım.
Yakında seninki de alır telefonunu, daha rahat ederiz sonra :)

Cnm bnmki rhat yaa dün 7 kişi olmuşlar. Kogusuda 19 kişilik :D
Bu hafta ne iş verirlerse inu yaptilr. Kısacası amelelik.
Yarın çarşı izni var. :)

Haftyada maltepeye atışa gideceklermiş.:)

Ikinizide Allah kavuştursun 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canıım, Allah bekleyen herkesi kavuştursun :16:
Rahat rahat yapsınlar ama arada da yorsunlar bizimkileri :1:

biz bu akşam yine konuştuk, hiç memnun değilmiş benimki.. amasyayı mumla arıyorum diyo.. 12 tane kısa dönem varmış, gerisi uzun dönemmiş.. çok fazla uyuşturucu bağımlısı varmış.. zaten gitmeden internetten de okumuştuk bunları, okuduğumuzdan beter diyo.. 5 ayı nasıl geçiricem burda bilmiyorum dedi bugün.. çok üzüldüm :14:

biz bu akşam yine konuştuk, hiç memnun değilmiş benimki.. amasyayı mumla arıyorum diyo.. 12 tane kısa dönem varmış, gerisi uzun dönemmiş.. çok fazla uyuşturucu bağımlısı varmış.. zaten gitmeden internetten de okumuştuk bunları, okuduğumuzdan beter diyo.. 5 ayı nasıl geçiricem burda bilmiyorum dedi bugün.. çok üzüldüm :14:

Canım ya anlıyorum seni benimkide kastamonudaki ortamı özlüyor şırnak-güçlükonakta ve çok çok az kısa dönem var.Yatakhanedekiler hep uzun dönem hiçbirini sevmiyor neler neler diyor onlar için hatta 3 gündür komutanın odasında uyuyormuş yatakhaneye gidip onları görmemek için.İşte benimkide 4 ayını orda geçirecekti kaldı 41.Geçmiyor gibi gelsede geçiyor inan:34:

Back
X