355. Dönem (Mayıs/Haziran 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Asker Yolu Bekleyenler

biz bu akşam yine konuştuk, hiç memnun değilmiş benimki.. amasyayı mumla arıyorum diyo.. 12 tane kısa dönem varmış, gerisi uzun dönemmiş.. çok fazla uyuşturucu bağımlısı varmış.. zaten gitmeden internetten de okumuştuk bunları, okuduğumuzdan beter diyo.. 5 ayı nasıl geçiricem burda bilmiyorum dedi bugün.. çok üzüldüm :14:

Canım geçmiş olsunda bu uyuşturucu bağımlıları falan ayrı olmuyor mu :confused:

Canım ya anlıyorum seni benimkide kastamonudaki ortamı özlüyor şırnak-güçlükonakta ve çok çok az kısa dönem var.Yatakhanedekiler hep uzun dönem hiçbirini sevmiyor neler neler diyor onlar için hatta 3 gündür komutanın odasında uyuyormuş yatakhaneye gidip onları görmemek için.İşte benimkide 4 ayını orda geçirecekti kaldı 41.Geçmiyor gibi gelsede geçiyor inan:34:

haklısın canım, geçiyor bir şekilde.. ama işte o yıllardır omzumu koyup da derdimi anlattığım, onca zorlukta gık demeyen adamın telefondaki o titreyen endişeli sesini duyunca bi tuhaf oldum..
bize çok iş düşüyor gerçekten de.. herkes asker yolu bekleyemez derlerdi de, şimdi şimdi anlıyorum ne demek istediklerini..

Canım geçmiş olsunda bu uyuşturucu bağımlıları falan ayrı olmuyor mu :confused:

benimkinin gittiği yerde daha önce hiç kısa dönemler görev yapmamış. bu sene ilk defa uzunları yola getirmek için 12 kişi almışlar oraya.. normalde ayrıymış aslında o da bize denk geldi.. sürgün yeri diyolardı zaten gitmeden önce..

haklısın canım, geçiyor bir şekilde.. ama işte o yıllardır omzumu koyup da derdimi anlattığım, onca zorlukta gık demeyen adamın telefondaki o titreyen endişeli sesini duyunca bi tuhaf oldum..
bize çok iş düşüyor gerçekten de.. herkes asker yolu bekleyemez derlerdi de, şimdi şimdi anlıyorum ne demek istediklerini..
Hakisin cok haklisin
benimkinin gittiği yerde daha önce hiç kısa dönemler görev yapmamış. bu sene ilk defa uzunları yola getirmek için 12 kişi almışlar oraya.. normalde ayrıymış aslında o da bize denk geldi.. sürgün yeri diyolardı zaten gitmeden önce..

Benimkinin gittigi yerdede bunlar ikinci kisa donemlermis

Canım Allah ikinizede büyük sabır versin..
Gerçekten şans işi bu yaa. Inşallah kısa zamanda alışır

Bugun konustuk tekrar.. dune gore daha iyiymis. Sesi de baya iyi geliyodu..icime su serpildi valla :)
Siz neler yaptiniz kizlar?kimse ugramamis buralara bugun

Bugun konustuk tekrar.. dune gore daha iyiymis. Sesi de baya iyi geliyodu..icime su serpildi valla :)
Siz neler yaptiniz kizlar?kimse ugramamis buralara bugun

Ohh canım ne güzel alışır zamanla.
Hem kısa dönem ayrıcalıkları olabilir belki.
Bugün bende yoğundum ev işleri vs. Bir de sohbet edecek bulamadım girmedim.

Ben de sabahin 7sinden beri ayaktayim. Hala da is yerindeyim cikamadim daha.. bi evegitsem de soyle ayaklarimi uzatip dinlensem

Ben de sabahin 7sinden beri ayaktayim. Hala da is yerindeyim cikamadim daha.. bi evegitsem de soyle ayaklarimi uzatip dinlensem

Bende bi bugün evdeydim.
Bu hafta full derhshneydi.sabahta dersim var. Ama hala yatamadım.
Inşallah orada yağmur yağmaz bugün :/

Huhuuuuu kimse yok mu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Heeey ben geldimmmmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X