357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ben çıkıyorum kızlar ders çalışmam lazım .. yarın görüşürüz .. hepiniz bol bol sevdiklerinizle konuşun inşallah :)

kızlar biraz önce çok kotu bişey oldu gökhanın babasını hastaneye kaldırmıslar işyerinden solunum yetmezliğinden. Gökhan yarın dönmesi gerekiyor ama buyuk ıhtımal gece orda kalıcak tek erkek cocuk. Yarın gidemezki böyle bi durumda. KOnustuk komutanla konuscam gerekirse rapor ayarlıcam diyor ama aklım karma karısık oldu ya

Allah şifasını versin. Çok geçmiş olsun. Tam giderayak kötü olmuş ama nasıl rapor ayarlayacak ki ? Yani inşallah ayarlayabilir çünkü giderse aklı babasında kalacak. Hayırlısı olsun.

Allah şifasını versin. Çok geçmiş olsun. Tam giderayak kötü olmuş ama nasıl rapor ayarlayacak ki ? Yani inşallah ayarlayabilir çünkü giderse aklı babasında kalacak. Hayırlısı olsun.
Daha önce çoğu kez ayarladı canım da bidaha verirlermi bilmem ki.. inş ciddi bi durumu yoktur kuzum cok sagol.

canim cok gecmis olsun allah sifa versin. gokhanda insallah raporu ayarlarda babasinin yaninda kalir akli kalmasin cocugun

Sevgilim gideli bugun tam 1 hafta oldu kizlar ve ben onu deli gibi özledim biraz once konustuk cok yorulmus bugun ve bogazi agriyomus ve yarin asi olcaklarmis bende yemin törenine gidemeyenlerdenim ve sevgilimi herseyimi bitanemi 6 ay sonra görucem nasil gecicek 158 gün

canim cok gecmis olsun allah sifa versin. gokhanda insallah raporu ayarlarda babasinin yaninda kalir akli kalmasin cocugun
inşallah kuzum ya valla alamasada gitmezki biliyorum gökhanı yani inşallah ciddi bişey iyoktur kızlar sizde dua edin. Adamcagızda seker tansıyon her bişey var zaten bütün keyfim kaçtı ya gökhanı düşünüyorum şuan

cok gecmis olsun canim umarim iyi haberler alirsiniz en kisa zamanda...

Bıraz önce bende konustum canım benımkınınde sesı degısmıs ustune ben dayanamadım agladım dersaneye gtmcm falan dedm suphelendı zatn ben ona moral vercegme o ana moral verdı ustaya gecıcem az kaldı falan dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…