- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
yapıyordum bi ay önce çıktım canım işten hiç istediğim ve beklediğim gibi değildi açıkçası işimden sogutucaklardı nerdeyse..Ay bende bir mezun olsamşimdi mesleği ni yapıyor musun peki ? :)
Canim ne oldu
Anladım canım olsun hayirlisii :) inşallah daha güzel oluryapıyordum bi ay önce çıktım canım işten hiç istediğim ve beklediğim gibi değildi açıkçası işimden sogutucaklardı nerdeyse..
görüşürüz tatlım kolay gelsin :) yardım edebileceğim bi konu olursa dersler vs hakkında hazırım öpüldün:)Ben çıkıyorum kızlar ders çalışmam lazım .. yarın görüşürüz .. hepiniz bol bol sevdiklerinizle konuşun inşallah :)
Kuzucuk ne olduu
Sağol canım benim bende öptüm :)görüşürüz tatlım kolay gelsin :) yardım edebileceğim bi konu olursa dersler vs hakkında hazırım öpüldün:)
Allah kavustursun senide canim ozaman bizimde tezkere 23 nisan bakalim çocuklar gibi sen olucaz o gun:)gelmedi canısı izindeydi gökhan 10 gündür,yarın dönüyor birliğine. Martta teskere allahın izniyle.. :)
:)) oh ne güzel bi günde alacaksınız teskereyi hahah :) kısa dönem ne güzel yaahuAllah kavustursun senide canim ozaman bizimde tezkere 23 nisan bakalim çocuklar gibi sen olucaz o gun:)
takılmaca kuzucum sen napıyosun :)Slm guzellikler :) napiosunuz bakaliiiim :):):)
kızlar biraz önce çok kotu bişey oldugökhanın babasını hastaneye kaldırmıslar işyerinden solunum yetmezliğinden. Gökhan yarın dönmesi gerekiyor ama buyuk ıhtımal gece orda kalıcak tek erkek cocuk. Yarın gidemezki böyle bi durumda. KOnustuk komutanla konuscam gerekirse rapor ayarlıcam diyor ama aklım karma karısık oldu ya
Daha önce çoğu kez ayarladı canım da bidaha verirlermi bilmem ki.. inş ciddi bi durumu yoktur kuzum cok sagol.Allah şifasını versin. Çok geçmiş olsun. Tam giderayak kötü olmuş ama nasıl rapor ayarlayacak ki ? Yani inşallah ayarlayabilir çünkü giderse aklı babasında kalacak. Hayırlısı olsun.
kızlar biraz önce çok kotu bişey oldugökhanın babasını hastaneye kaldırmıslar işyerinden solunum yetmezliğinden. Gökhan yarın dönmesi gerekiyor ama buyuk ıhtımal gece orda kalıcak tek erkek cocuk. Yarın gidemezki böyle bi durumda. KOnustuk komutanla konuscam gerekirse rapor ayarlıcam diyor ama aklım karma karısık oldu ya
inşallah kuzum ya valla alamasada gitmezki biliyorum gökhanı yanicanim cok gecmis olsun allah sifa versin. gokhanda insallah raporu ayarlarda babasinin yaninda kalir akli kalmasin cocugun
cok gecmis olsun canim umarim iyi haberler alirsiniz en kisa zamanda...kızlar biraz önce çok kotu bişey oldugökhanın babasını hastaneye kaldırmıslar işyerinden solunum yetmezliğinden. Gökhan yarın dönmesi gerekiyor ama buyuk ıhtımal gece orda kalıcak tek erkek cocuk. Yarın gidemezki böyle bi durumda. KOnustuk komutanla konuscam gerekirse rapor ayarlıcam diyor ama aklım karma karısık oldu ya
Bıraz önce bende konustum canım benımkınınde sesı degısmısSevgilim gideli bugun tam 1 hafta oldu kizlar ve ben onu deli gibi özledimbiraz once konustuk cok yorulmus bugun ve bog.i agriyomus ve yarin asi olcaklarmis bende yemin törenine gidemeyenlerdenim ve sevgilimi herseyimi bitanemi 6 ay sonra görucem nasil gecicek 158 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?