Aynen cnm bu yonden cok iyi olyor ins yemn torenine gideblrm cok istyrmkıymetimizi daha iyi anlıyorlar
Aynen oyle cnm iyiki geldm burayaGERÇEKTEN BURAYA YAZINCA DESTEK OLUNCA İNSAN RAHATLIYOR .ilerde okuyunca anı kalıcak işte .
Aynen cnm dua edyorm ALLAHin iznyle tum asksrlermz yapip gelr insallah bnmki uzun donem dha cok beklcz artk naplm:) usta brlgnde tel iceri aldklri icn rahat edeblyrlr cnm bmm arkdsn svglsde usta brlgnde hergn mesajlsyrlr darisi bze:)
Aynen oyle cnm iyiki geldm buraya
Hic tedrgn olma cnm ALLAHin iznyle bsey olmaz insallah sen hep dua et bnde dua ederkn hem bnm askerme ve tum askerler icn edyrm cnm dualrmz eksk olmazamin canım ...usta birliğnde rahat ederler inşallh .urfa suruç olunca insan tedirgin oluyor işte .
İnşallah canım .. haklısın silahtan elleri morarmış inşallah biraz dinlenmiş olur:)Ben keşke hep yemekhanede olsa diyorum daha az yoruluyorlar çünkü :) bugün inşallah rahatça arar senin askerinde :)
Gunaydn cnm hosgeldn iyi olmaya calsyrm bn sen naslsn iysndr insallahgünaydın kızlar nasılsını bugün bakalım :)
günaydın kızlar nasılsını bugün bakalım :)
Aynen canim zamanimzda hemen gecer insallah hayrli tezkereler olsun tum askerlere:)burdan destek olucaz birbirimize artık :) çok gzüel gerçeketen.
Çoook başarılar tatlım iyi hadi kurtuluyorsun vizelerdende :)Kızlar ben çıkmak zorundayim bugün son vizem var halledip geleyimkendinize çok iyi bakin umarım bol bol telefon alırız öpüyorum hepinizi çok :) :)
Hoşgeldin canım aramızagünaydın kızlar ..bende aranızdayım artık :) şafak saymaya başladık ..hepimize hayırlı teskereler inşallah..
Aynen canim zamanimzda hemen gecer insallah hayrli tezkereler olsun tum askerlere:)
Hoşgeldin canım aramıza
sen yeni geldin sanrm hoşgeldin aramıza nerede vatani görevinizgünaydınnnn iyiyiz canım
Hepmz oyle diyorz cnm motive yerimz artk burasi sizn saynzde moralmz duzelyr:)hoşbuldum canım iyiki gelmişim buraya ...
aynen canm bende sizin gibiyim işte.. bir iyiym bir kötüyüm ruh halim cok değişik :)QUOTE="kamuhe, post: 37784526, member: 636706"]Gunaydn cnm hosgeldn iyi olmaya calsyrm bn sen naslsn iysndr insallah
evet yeni geldim acemi birlik antalya aralık 18 ise urfa suruç ta canım . kısa dönem nasıl biryerdir yapan varmı tanıdığı falan ...[/QUOTE]aynen canm bende sizin gibiyim işte.. bir iyiym bir kötüyüm ruh halim cok değişik :)
ama inşallah hep birliktei yi olacaz :)
sen yeni geldin sanrm hoşgeldin aramıza nerede vatani göreviniz
yok canm malesef ya.. kısa dönemler daha rahat oluyor ama Rabbim kolaylık versin sabır vrsin inşallah :)[/QUOTE]evet yeni geldim acemi birlik antalya aralık 18 ise urfa suruç ta canım . kısa dönem nasıl biryerdir yapan varmı tanıdığı falan ...
yok canm malesef ya.. kısa dönemler daha rahat oluyor ama Rabbim kolaylık versin sabır vrsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?