357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Aynen cnm dua edyorm ALLAHin iznyle tum asksrlermz yapip gelr insallah bnmki uzun donem dha cok beklcz artk naplm:) usta brlgnde tel iceri aldklri icn rahat edeblyrlr cnm bmm arkdsn svglsde usta brlgnde hergn mesajlsyrlr darisi bze:)

amin canım ...usta birliğnde rahat ederler inşallh .urfa suruç olunca insan tedirgin oluyor işte .

amin canım ...usta birliğnde rahat ederler inşallh .urfa suruç olunca insan tedirgin oluyor işte .
Hic tedrgn olma cnm ALLAHin iznyle bsey olmaz insallah sen hep dua et bnde dua ederkn hem bnm askerme ve tum askerler icn edyrm cnm dualrmz eksk olmaz

QUOTE="kamuhe, post: 37784526, member: 636706"]Gunaydn cnm hosgeldn iyi olmaya calsyrm bn sen naslsn iysndr insallah[/QUOTE]
aynen canm bende sizin gibiyim işte.. bir iyiym bir kötüyüm ruh halim cok değişik :)
ama inşallah hep birliktei yi olacaz :)
günaydınnnn iyiyiz canım
sen yeni geldin sanrm hoşgeldin aramıza nerede vatani göreviniz

QUOTE="kamuhe, post: 37784526, member: 636706"]Gunaydn cnm hosgeldn iyi olmaya calsyrm bn sen naslsn iysndr insallah
aynen canm bende sizin gibiyim işte.. bir iyiym bir kötüyüm ruh halim cok değişik :)

sen yeni geldin sanrm hoşgeldin aramıza nerede vatani göreviniz[/QUOTE]
evet yeni geldim acemi birlik antalya aralık 18 ise urfa suruç ta canım . kısa dönem nasıl biryerdir yapan varmı tanıdığı falan ...

sen yeni geldin sanrm hoşgeldin aramıza nerede vatani göreviniz
evet yeni geldim acemi birlik antalya aralık 18 ise urfa suruç ta canım . kısa dönem nasıl biryerdir yapan varmı tanıdığı falan ...[/QUOTE]
yok canm malesef ya.. kısa dönemler daha rahat oluyor ama Rabbim kolaylık versin sabır vrsin inşallah :)

evet yeni geldim acemi birlik antalya aralık 18 ise urfa suruç ta canım . kısa dönem nasıl biryerdir yapan varmı tanıdığı falan ...
yok canm malesef ya.. kısa dönemler daha rahat oluyor ama Rabbim kolaylık versin sabır vrsin inşallah :)[/QUOTE]

amin canım amin tüm askerlerimiz hayırlısıyla yapıp gelirler inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…