357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

aynen canm bende sizin gibiyim işte.. bir iyiym bir kötüyüm ruh halim cok değişik :)
ama inşallah hep birliktei yi olacaz :)

sen yeni geldin sanrm hoşgeldin aramıza nerede vatani göreviniz
evet yeni geldim acemi birlik antalya aralık 18 ise urfa suruç ta canım . kısa dönem nasıl biryerdir yapan varmı tanıdığı falan ...[/QUOTE]
herkese selaaaam
okuyorum hep buraları, çok zor ama bi yandan da güzel zamanlar geçiriyoruz, özlemek, daha çok özlemek, çok çok daha özlemek, kıymet bilmek, çok güzel şeyler bunlar, içinizi rahat tutun lütfen! :)

Prenses çok şaşırdım yaa hep aradım taradım hiç şanlıurfa'ya giden yoktu sana da bilgi vermek paylaşmak istedim. kısa dönem askerlerden ilk kez şanlıurfa sınıra yollananlar ağustos dönemiymiş, bu da bize vurdu kısa dönem sınıra gönderilecekler antalya'da eğitim görüyorlarmış. kuzucum da antalya'daydı şimdi şanlıurfa akçakale'de.. şimdiden söyleyeyim konfor bakımından uçurumlar varmış antalya-urfa arasında. akçakale'de ankesörlü bile yok düşün=) ama cep telefonunu içeri aldığı için antalya'ya kıyasla çok daha rahat konuşuyoruz. antalya'da 3 haftalık acemilikten sonra 3 hafta daha hudut eğitimi almışlardı, yani nerdeyse 1buçuk ay antalya'da kaldı yani benim sevdicek. ve bu haber yemin töreninden anca 1 hafta önce belli olmuştu yani hazırlıklı ol muhtemelen seninki de alacak bir hudut eğitimi. o 3 haftada çarşı izinleri vardı görüntülü filan sohbet etmiştik ne günlerdi

bi de kızlar dağıtım iznine geldiğinde şok geçirmeye hazır olun zargana gibi gelmişti sıpam kaşık kadardı suratı

Sevdıgım aradı sesı ıyıce kotu olmus grıp olmus bır haftadır ılacı gelmemıs daha

evet yeni geldim acemi birlik antalya aralık 18 ise urfa suruç ta canım . kısa dönem nasıl biryerdir yapan varmı tanıdığı falan ...
herkese selaaaam
okuyorum hep buraları, çok zor ama bi yandan da güzel zamanlar geçiriyoruz, özlemek, daha çok özlemek, çok çok daha özlemek, kıymet bilmek, çok güzel şeyler bunlar, içinizi rahat tutun lütfen! :)

Prenses çok şaşırdım yaa hep aradım taradım hiç şanlıurfa'ya giden yoktu sana da bilgi vermek paylaşmak istedim. kısa dönem askerlerden ilk kez şanlıurfa sınıra yollananlar ağustos dönemiymiş, bu da bize vurdu kısa dönem sınıra gönderilecekler antalya'da eğitim görüyorlarmış. kuzucum da antalya'daydı şimdi şanlıurfa akçakale'de.. şimdiden söyleyeyim konfor bakımından uçurumlar varmış antalya-urfa arasında. akçakale'de ankesörlü bile yok düşün=) ama cep telefonunu içeri aldığı için antalya'ya kıyasla çok daha rahat konuşuyoruz. antalya'da 3 haftalık acemilikten sonra 3 hafta daha hudut eğitimi almışlardı, yani nerdeyse 1buçuk ay antalya'da kaldı yani benim sevdicek. ve bu haber yemin töreninden anca 1 hafta önce belli olmuştu yani hazırlıklı ol muhtemelen seninki de alacak bir hudut eğitimi. o 3 haftada çarşı izinleri vardı görüntülü filan sohbet etmiştik ne günlerdi

bi de kızlar dağıtım iznine geldiğinde şok geçirmeye hazır olun zargana gibi gelmişti sıpam kaşık kadardı suratı

[/QUOTE]

canım benim cevap için çook teşekkür ederim mutlu ettin beni inan. Antalyada 1.5 ay eğitimde şu anada antalyada olanların hepsini usta birlikte şırnak - bilecik - hakkari -urfaya gönderilmiş. Bilmiyorum bazıları diyor kısa dönemlilere pek birşey yaptırmazlar için rahat olsun diye söylüyorlar ama işte can olunca öyle olmuyor . sesi kısılmış zaten bağırmaktan yemin töreni için bu ayın 28 antalyyaya gidicez bakalım aralık 18 urfa suruç .geçicek inşallah içeri falan olurda rahat ederim kuzum benim ....

canım benim cevap için çook teşekkür ederim mutlu ettin beni inan. Antalyada 1.5 ay eğitimde şu anada antalyada olanların hepsini usta birlikte şırnak - bilecik - hakkari -urfaya gönderilmiş. Bilmiyorum bazıları diyor kısa dönemlilere pek birşey yaptırmazlar için rahat olsun diye söylüyorlar ama işte can olunca öyle olmuyor . sesi kısılmış zaten bağırmaktan yemin töreni için bu ayın 28 antalyyaya gidicez bakalım aralık 18 urfa suruç .geçicek inşallah içeri falan olurda rahat ederim kuzum benim ....[/QUOTE]

ş.urfa nasılmış canım peki iimiymiş korkulcak gibi mi acep ?

Haha:) cnm bn
evet yeni geldim acemi birlik antalya aralık 18 ise urfa suruç ta canım . kısa dönem nasıl biryerdir yapan varmı tanıdığı falan ...
herkese selaaaam

[/QUOTE]
bnmode tombis braz zayflck desene o zmn geldgnde:)

canım faranjit oldu 40 derece ateşi var 2 gün dinlendi

ş.urfa nasılmış canım peki iimiymiş korkulcak gibi mi acep ?[/QUOTE]
off aynen sesi acayip kısılmıştı benimkinin de bir sürü replikler sürekli sayımlar dakika başı ''SOOL'' diye bağırtmalar canı çıkmıştı ve hudut eğitimi seni sakın korkutmasın ben ilk duyduğumda ''nası yani yağğğ ne demek yani çok mu berbat ortalık suriyeye mi giriceksiniz sanki böğğğüü'' diye krize girmiştim. ama komutan bi kitaptan okuyup duruyomuş bişeyler arada piyes falan yaptırıyomuş saçma sapan şeyler...

urfa'da kaldığı karakolda kısa dönem olarak sadece 3 kişilermiş, gerisi hep uzun dönem. santral odasına verdiler kuzucumu, sevinmiştik nöbet yok diye ama fazla sevinmemek lazımmış zira günde 4 saat sabah 4 saat akşam nöbet çıkarttılar.

ama içini rahat tut, urfada bildiğin gibi dağlar tepeler yok, uçsuuz bucaksız arazi. kilometrelerce öteden bi kafa gözükse tetikteler. tehlike falan birşey yok çok şükür. tek atraksiyonumuz eşeğiyle sınırı geçmeye çalışan kaçakçılar diyo benimki hatta gece konuşuyoduk anırma sesi geldi şok oldum 'işte bu da bizim dingo' dedi

[/QUOTE]
bnmode tombis braz zayflck desene o zmn geldgnde:)[/QUOTE]

tombişse iyice yüklenirler ona zatenn ama hazır zayıflıycak bişey yedirmeye çalışma izne gelince kız bakarsın beğenir kendini=)) baya oturuyo düzenleri sabah 6 öğlen 12 akşam 6 6 kilo verdiydi benimki 1 ayda, tombikliği de yoktu giderken düşün

bnmode tombis braz zayflck desene o zmn geldgnde:)[/QUOTE]

tombişse iyice yüklenirler ona zatenn ama hazır zayıflıycak bişey yedirmeye çalışma izne gelince kız bakarsın beğenir kendini=)) baya oturuyo düzenleri sabah 6 öğlen 12 akşam 6 6 kilo verdiydi benimki 1 ayda, tombikliği de yoktu giderken düşün [/QUOTE]
Alsn kilo zayflamasn zayflaynca yuzu gidioyaksmio ona .d yaa cnm uzun donem bde ya beklemk cok zzors

bnmode tombis braz zayflck desene o zmn geldgnde:)

tombişse iyice yüklenirler ona zatenn ama hazır zayıflıycak bişey yedirmeye çalışma izne gelince kız bakarsın beğenir kendini=)) baya oturuyo düzenleri sabah 6 öğlen 12 akşam 6 6 kilo verdiydi benimki 1 ayda, tombikliği de yoktu giderken düşün [/QUOTE]
Alsn kilo zayflamasn zayflaynca yuzu gidioyaksmio ona .d yaa cnm uzun donem bde ya beklemk cok zzors[/QUOTE]

uzun dönem asker yarenlerine her zaman saygım sonsuz:/ tanrı hepimize sabırlar versin, her gün her dakika beklemekle geçmez, rutin hayatımıza devam edicez, evdeysek uğraş bulucaz, okuyorsak derslere arkadaşlara daha fazla sarılıcaz, işteysek kendimizi daha çok işe vericez. başka türlü geçmesi mümkün değil kızlar :)

Alsn kilo zayflamasn zayflaynca yuzu gidioyaksmio ona .d yaa cnm uzun donem bde ya beklemk cok zzors[/QUOTE]

uzun dönem asker yarenlerine her zaman saygım sonsuz:/ tanrı hepimize sabırlar versin, her gün her dakika beklemekle geçmez, rutin hayatımıza devam edicez, evdeysek uğraş bulucaz, okuyorsak derslere arkadaşlara daha fazla sarılıcaz, işteysek kendimizi daha çok işe vericez. başka türlü geçmesi mümkün değil kızlar :)[/QUOTE]
Bnm okul btti okuldn kmseyle gorsmyrm cnm is bakyrm da insallah bulrm ya enazndn kafm dagilr

Alsn kilo zayflamasn zayflaynca yuzu gidioyaksmio ona .d yaa cnm uzun donem bde ya beklemk cok zzors

uzun dönem asker yarenlerine her zaman saygım sonsuz:/ tanrı hepimize sabırlar versin, her gün her dakika beklemekle geçmez, rutin hayatımıza devam edicez, evdeysek uğraş bulucaz, okuyorsak derslere arkadaşlara daha fazla sarılıcaz, işteysek kendimizi daha çok işe vericez. başka türlü geçmesi mümkün değil kızlar :)[/QUOTE]
Bnm okul btti okuldn kmseyle gorsmyrm cnm is bakyrm da insallah bulrm ya enazndn kafm dagilr[/QUOTE]
kesinlikle bulmalısın, önce kendi iç huzurun için sonra ikiniz için. para da biriktirmiş olursun alışveriş de yaparsın kişisel zevklerine zaman da ayırırsın oh mis

Bnm okul btti okuldn kmseyle gorsmyrm cnm is bakyrm da insallah bulrm ya enazndn kafm dagilr[/QUOTE]
kesinlikle bulmalısın, önce kendi iç huzurun için sonra ikiniz için. para da biriktirmiş olursun alışveriş de yaparsın kişisel zevklerine zaman da ayırırsın oh mis [/QUOTE]
Aynen cnm is gorusmem var haftaya insallah baslarm aynen birktrmem lazm sagolsn annem ceyizlik alyor bayadr ama illaki eksk vardr yuk olmk istemem kendm tamamlamak istrm geri kalani da bakalm:)

Kızlar bir sınavı daha atlattım yarın 2 sınavım var sonra rahatım. Umarım herkes sevdiğinin sesini duymuştur.

Aynen cnm dua edyorm ALLAHin iznyle tum asksrlermz yapip gelr insallah bnmki uzun donem dha cok beklcz artk naplm:) usta brlgnde tel iceri aldklri icn rahat edeblyrlr cnm bmm arkdsn svglsde usta brlgnde hergn mesajlsyrlr darisi bze:)
Usta bırlıgınde telefon kullanırlarmı kesın ya , bırde benım sevgılım ust devreler terhıs olurken gıdırırz herhalde dedı okdr bı ıkı ay yanı surermı . Arkadasınız varmıs o yuzden blyosunzdr belkı:)

Basarlar cnm yok vala henuz aramadi dha bnmki

Teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda arar. Daha akşama kadar çok var.

Ben duydum canm sesını com sukur ama hasta olmus ılacları gelmemıs daha sızı n vızeler bıtıyoda bu kpss bıtmz:)

Geçmiş olsun canım, askerlik hepsini fena çarptı. Benimkide sınavdan önce aradı, 10 dk konuştuk ama keyfi yerindeydi. O Erzurum'da okudu üniversiteyi, o yüzden Manisa henüz çarpmadı onu, inşallah hiç hastada olmaz. Sana da KPSS için bol şanslar ve başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…