357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Benımkıde manısa alasehırde canm onu cabk carptı bız sıcaga alısmısız duzeşr ıns bı an once

aynen öyle canım benim sen boşver gel bize anlat :)

Çoook başarılar tatlım iyi hadi kurtuluyorsun vizelerdende :)

Aynen öyle canım benim şimdi sadece askerimi düşünucem :)

Kızlar bende konuştum .. dedi ki her şeyin kıymetini çok iyi anladım dedi hele senin kıymetini cidden anladım aşkım bak cidden diyo bu askerlik erkekleri gerçekten biraz yontuyor mu ne :)

Kızlar bende konuştum .. dedi ki her şeyin kıymetini çok iyi anladım dedi hele senin kıymetini cidden anladım aşkım bak cidden diyo bu askerlik erkekleri gerçekten biraz yontuyor mu ne :)

ahahaha bence çok iyi olmuş canım bırak anlasın benimki de dese keşke öyle

ahahaha bence çok iyi olmuş canım bırak anlasın benimki de dese keşke öyle
Demese bile anlar canım hiç merak etme orda bizim gibi davranmiyor ki kimse :) bu ara kendime böyle. Moral veriyorum bu bizim için herkes için büyük bi sınav ve alnimizin hakkıyla üstünden geldikten sonra kiymetimiz daha da articak belki de tartistigimiz bazı konularda tartismicaz :) umarım her şey onlar gelince daha da güzel oluuur :)

ilerleyen günlerde bunun bir üst versiyonu olan ''ah artık bi geliyim de en kısa sürede evlenicez bak gör nolduğunu anlamicaksın'' cümlesini duyucaksın

Ah canım ne güzel söyledin cidden:) çok iyi yapıyorsun kendini yıpratma moral ver askerin için iyi ol :) İnşallahh bu sınavdan da dim dik çıkıcaz bu ayrı kalmanın da sonu gelicek nasılsa :) Bence kesin değerimiz daha fazla olur canım gerçi biliyorlar da işte onlar için yaptığımız şeyler daha fazla değerlenir artık :):)
Yarenlerin en güzelleriiiii
Bi yaren güzeli de sensin ama kuzum

Der cnm ozlem cok olyor kymet blyrlr banada dedi snle tartstgm hersy icn ozr dlerm keske hep yaninda olsamda hc tartsmasak:)

Ne güzel canım yaa Bu aralar söylese keşke benim ki de canım nasıl sevirinim :):) Der illaki doğru düzgün konuşma fırsatımız olmadı ki dile getirsin askerim

Şükür duydun askerimin sesiniiiii şükürler olsuuuunnnnnn
Gözün aydın canım benim rahatlamışsındır biraz
Vay vay vayy darısı başımıza bizimkilerden de duyarız inşallah
Hos buldum canm :)
Hoş geldin tatlım Allah kavuştursun. Kısa dönem mi Ankaraydı galiba öyle okudum neresinde

Bi yaren güzeli de sensin ama kuzum
Yanağını uzatta kocaman bi öpeyim

Ne güzel canım yaa Bu aralar söylese keşke benim ki de canım nasıl sevirinim :):) Der illaki doğru düzgün konuşma fırsatımız olmadı ki dile getirsin askerim
Tabi cnm cok az konsyrlr sira oldugundan rahatca dile getirmiyordur ki demese bilw farkndadr eminmki usta brlgne gecsnlerde tel kullanrlr ins hergn msj atrlar artk bnm arkdsnnsvglisi usta brlgnde hemen hemen hergn msjlsyrlr darisi bze olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…