hıoşbuldum canım allah kavustursun senide askerlik nereye çıktı?Günaydın canım hosgeldin :)
hoşgeldinnn canım benimm :) hayırlı teskereler :)günaydın kızlar ..bende aranızdayım artık :) şafak saymaya başladık ..hepimize hayırlı teskereler inşallah..
hmm bende ankaradayım neresindensin :)bende ankaradyım akşamları sert oluyor canım merak etme sen bol dua edicez artık ..
benimde 157 gün kaldı kısa dönem aralıkta usta birliği Ş.urfa suruç geçicek nasıl bir yerdir bilmiyorum valla dua edicez artık hepimiz.
Aynen cnm dua edyorm ALLAHin iznyle tum asksrlermz yapip gelr insallah bnmki uzun donem dha cok beklcz artk naplm:) usta brlgnde tel iceri aldklri icn rahat edeblyrlr cnm bmm arkdsn svglsde usta brlgnde hergn mesajlsyrlr darisi bze:)bende ankaradyım akşamları sert oluyor canım merak etme sen bol dua edicez artık ..
benimde 157 gün kaldı kısa dönem aralıkta usta birliği Ş.urfa suruç geçicek nasıl bir yerdir bilmiyorum valla dua edicez artık hepimiz.
Ankara soğukmus evet benimki de Bilecik orası da soğukAnkarada yapio cnm cok soguk bde orasi usuttu bde.s
inş. tatlım doya doya mesajlaşmayı özledim yawww :) :)Aynen cnm dua edyorm ALLAHin iznyle tum asksrlermz yapip gelr insallah bnmki uzun donem dha cok beklcz artk naplm:) usta brlgnde tel iceri aldklri icn rahat edeblyrlr cnm bmm arkdsn svglsde usta brlgnde hergn mesajlsyrlr darisi bze:)
Bilecik :)hıoşbuldum canım allah kavustursun senide askerlik nereye çıktı?
Aynen cnm ALLAHin iznyle yapip gelirler geldklernde bu msjlrmi okcm ani kalir iyi ki geldm arnza motive olyrm valla cok sagolun kzlarAnkara soğukmus evet benimki de Bilecik orası da soğukbol dua edicez artık
Aynen bana gitmedn diyordu artk sabhlri gunaydn msjlri goremcz ikmzde bnde dyrdm eski msjlrni silmem okurm dvmli :)inş. tatlım doya doya mesajlaşmayı özledim yawww :) :)
Evet iyi ki burdayiz çünkü çekmeyen anlamıyor bu hasreti ama bur ad a aynı derdin ortaklariyizAynen cnm ALLAHin iznyle yapip gelirler geldklernde bu msjlrmi okcm ani kalir iyi ki geldm arnza motive olyrm valla cok sagolun kzlar
:) benimkide gitmeden ohhh altı ay kafa dinliycem diodu .. dünde çeneni bile özledim dio.... hahahahaa :)Aynen bana gitmedn diyordu artk sabhlri gunaydn msjlri goremcz ikmzde bnde dyrdm eski msjlrni silmem okurm dvmli :)
Aynen cnm ya walla biraz da olsun moralmz duzelyr burda birbrmzi teselli edyrz zaman gecyor cok iyi olyor:)Evet iyi ki burdayiz çünkü çekmeyen anlamıyor bu hasreti ama bur ad a aynı derdin ortaklariyiz
aynen öyle.. dün bi arkadşımla konuşuyorumm , bana ayyy abartma sexy lady ne var bunda gitti gelcek fln dedi hiç anlamadı beniEvet iyi ki burdayiz çünkü çekmeyen anlamıyor bu hasreti ama bur ad a aynı derdin ortaklariyiz
Ozlerler tabi cnm ayni seklde bzd ozluyorz binevi cok iyi aslnda uzakta kymet bilrler dha cok bana diodu snle tartstgm gunler icn ozr dlerm suan keske yannda olsamda hc tartsmask falan bi bakmdn iyi olyor gtmeleri:)):) benimkide gitmeden ohhh altıya ay kafa dinliycem diodu .. dünde çeneni bile özledim dio.... hahahahaa :)
Tabi cnm ceken bilir bosa dememsler takma sen onunda oyle bsey oldgnda dersn bak smdi anlymsn bni die anca yasayan bilr cnm bn anltmyrm kmseye cnku blyrm bana abrtyn ne var derler kmse blmz sendn bide yasayansan baska kuzum takmaaynen öyle.. dün bi arkadşımla konuşuyorumm , bana ayyy abartma sexy lady ne var bunda gitti gelcek fln dedi hiç anlamadı beniçok sinir oldum ama siz hiç tanışmadığımız halde bile daha iyi anlıyorsunuz beni
Basarilar cnm bnm sende kendine cok iyi bak insallah sende bol bol tlfn alrsn kuzumKızlar ben çıkmak zorundayim bugün son vizem var halledip geleyimkendinize çok iyi bakin umarım bol bol telefon alırız öpüyorum hepinizi çok :) :)
kıymetimizi daha iyi anlıyorlarOzlerler tabi cnm ayni seklde bzd ozluyorz binevi cok iyi aslnda uzakta kymet bilrler dha cok bana diodu snle tartstgm gunler icn ozr dlerm suan keske yannda olsamda hc tartsmask falan bi bakmdn iyi olyor gtmeleri:))
Aynen cnm ALLAHin iznyle yapip gelirler geldklernde bu msjlrmi okcm ani kalir iyi ki geldm arnza motive olyrm valla cok sagolun kzlar
Basarilar cnm bnm sende kendine cok iyi bak insallah sende bol bol tlfn alrsn kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?