Ya benim ki de bayagii hastalanmis.. bogazlari falan da sismis,okadar icim acidi ki resmen sesi hic cikmiyodu.. revire gitsene dedim,ama revire gidenlere de ilaclariniz bi hafta sonra gelcek diyomus doktorlar.. bikac arkadasi gitmis de ne igne yapmislar ne bisey,ilac yazmis doktor ama ilaclar bi hafta sonra tedarik edilebilirmis ancak.. ne sacma ya ozaman revire gitmenin de bi anlami yokki.. o ilac gelene kadar zaten iyilesir insanlar.. nasil moralim bozuldu.. acaba diyorum ki ben kargoyla thylol,bogaz pastili falan mi gondersem ama sikinti cikarirlar mi ona ulastirirlar mi bilmem ki,gerci yine ona ulasmasi epey surebilir ama napiim off ne zormus insanin eli kolu bagli kalmasi
çok sağol bitanem şuan hastanedeler tahliler falan yapılıyormuş bu gece müşade altında tutulcakmış kalp krizi de geçirmiş.. Şuan durumu iyiymiş hayati tehlikesi yokmuş. Duaların için çok teşekkür ederim canım benim
Çok şükür canım sen nasılsın :)Nasılsınız bakalım bugün nasıl keyifler :) ?
Bende aynı canm nolsun idare ediyorum :) Bugün konuşmadım daha öğleden sonra yemekhanede çalışacakmş bugünÇok şükür canım sen nasılsın :)
O zaman mutlaka arar canım yemekhane de daha rahat oluyorlar :) benim ki de bugun yemekhanede :)Bende aynı canm nolsun idare ediyorum :) Bugün konuşmadım daha öğleden sonra yemekhanede çalışacakmş bugün
Hadi yaaa inşallah öyle olur canm :) bugün öğle ve akşam yemeğinde yarın da kahvaltıda çalışacakmışO zaman mutlaka arar canım yemekhane de daha rahat oluyorlar :) benim ki de bugun yemekhanede :)
Ben keşke hep yemekhanede olsa diyorum daha az yoruluyorlar çünkü :) bugün inşallah rahatça arar senin askerinde :)Hadi yaaa inşallah öyle olur canm :) bugün öğle ve akşam yemeğinde yarın da kahvaltıda çalışacakmış
Gunaydinlar hosgeldin çok şükür canım benim sen nasılsın :)Gunaydin kizlaaar nasilsnz bakalm:)
Hosbuldm cnm bende iyi olmaya calsyrm iste safak sayyorz hepmz gün gectkce hayrlsyla gelrler insallah :)Gunaydinlar hosgeldin çok şükür canım benim sen nasılsın :)
Inşallah canım uzun dönem mi seninHosbuldm cnm bende iyi olmaya calsyrm iste safak sayyorz hepmz gün gectkce hayrlsyla gelrler insallah :)
Evet cnm uzun dönemInşallah canım uzun dönem mi senin
Benim de uzun dönem canım benimEvet cnm uzun dönemsenin
Günaydın canım hosgeldin :)günaydın kızlar ..bende aranızdayım artık :) şafak saymaya başladık ..hepimize hayırlı teskereler inşallah..
Gunaydn cnm hosgeldn bende yeni saylrm :) smdi yeni gittkleri icn saynca gun gecmio atlamiorm gunu gibi gelio ya zorgünaydın kızlar ..bende aranızdayım artık :) şafak saymaya başladık ..hepimize hayırlı teskereler inşallah..
Ankarada yapio cnm cok soguk bde orasi usuttu bde.sBenim de uzun dönem canım benimnerde yapıyor görevini peki
Ankarada yapio cnm cok soguk bde orasi usuttu bde.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?