- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
Gözün aydın canım benim rahatlamışsındır biraz
Vay vay vayy darısı başımıza bizimkilerden de duyarız inşallah
Hoş geldin tatlım Allah kavuştursun. Kısa dönem mi Ankaraydı galiba öyle okudum neresinde
Yanağını uzatta kocaman bi öpeyim
İnşallah inşallah amin canım evet usta da rahatt olurlar şu an aramasına 2 dk konuşmaya bile razıyım mesaj bana büyük lüks gibi geliyor şu anTabi cnm cok az konsyrlr sira oldugundan rahatca dile getirmiyordur ki demese bilw farkndadr eminmki usta brlgne gecsnlerde tel kullanrlr ins hergn msj atrlar artk bnm arkdsnnsvglisi usta brlgnde hemen hemen hergn msjlsyrlr darisi bze olsun:)
Alemsn cnm bnm:) aynen der demese bile farknda.aynen ya msjlsma 9lsa bze buyk hedye gbi gelr insallah gzl biyere duserler seninki uzun donemmi kuzumYaklaştırdım bak öp bakimmmm
Napıyosun kuzum nasıl gidiyor
İnşallah inşallah amin canım evet usta da rahatt olurlar şu an aramasına 2 dk konuşmaya bile razıyım mesaj bana büyük lüks gibi geliyor şu anİnşallah olur da rahat ederiz :) evet sıra olduğu içindir yoksa söyler o da :)
Neyse allahtan konuştuğumuzda aşkım diyor
Sanirim bnmki yemin toreninden 1haftasonra belli olucak demti kuzum tam eminMerhaba kızlar..
Askerlerin sesini duyanlar gözünüz aydinnn.. Benim ki de sabahın 5de aradı yavrum ya diger turlu sıra oluyor eya fırsat olmuyor diye. Uykulu uykulu konusuyor cok seker oluyorlar ya.. Insan gercekten bir kez daha degerini anlıyor biz oturduğumuz yerden özlüyoruz dert Yanıyoruz onlar okadar şeyin üstesinden gelmeye çalışıyor bide bizden fırça yiyorlar arayamayincaama sırf cok özlediğimiz icin
Geçenlerde bi yerde okumuştum erkekler askere gidince bayanlarda evlendikten sonra olgunlasirlarmis.. Evliliğine bilemicem ama askerlik hakkında Yazılan cok dogru gibi geliyor bana..
Uzun donem yarenlerine bi sorun olacak diger güzeller de biliyorsa tabi her cevaba sevinirim.. Simdi benim sevgilim meslekci seçilemediği icin ayın 28. Yemin töreni olacak. Dağıtım izni ise Aralık sonu dedi. Peki usta birliği nezmn belli oluyor yani nereye düştüğü veya düşeceği? Yemin Töreninden sonra mı yoksa ozmn aralığın sonuna mı anca?
Cnm merba ALLAH kavstursun senide tum askerlermzde. Bnmkide uzun donem ve 28inde yemn toreni. Nerye dusecegi ywmn torenindn snra belli olyor bildgm kadaryla:)Merhaba kızlar..
Askerlerin sesini duyanlar gözünüz aydinnn.. Benim ki de sabahın 5de aradı yavrum ya diger turlu sıra oluyor eya fırsat olmuyor diye. Uykulu uykulu konusuyor cok seker oluyorlar ya.. Insan gercekten bir kez daha degerini anlıyor biz oturduğumuz yerden özlüyoruz dert Yanıyoruz onlar okadar şeyin üstesinden gelmeye çalışıyor bide bizden fırça yiyorlar arayamayincaama sırf cok özlediğimiz icin
Geçenlerde bi yerde okumuştum erkekler askere gidince bayanlarda evlendikten sonra olgunlasirlarmis.. Evliliğine bilemicem ama askerlik hakkında Yazılan cok dogru gibi geliyor bana..
Uzun donem yarenlerine bi sorun olacak diger güzeller de biliyorsa tabi her cevaba sevinirim.. Simdi benim sevgilim meslekci seçilemediği icin ayın 28. Yemin töreni olacak. Dağıtım izni ise Aralık sonu dedi. Peki usta birliği nezmn belli oluyor yani nereye düştüğü veya düşeceği? Yemin Töreninden sonra mı yoksa ozmn aralığın sonuna mı anca?
Ayy yazamadm kuzum yaa.. Benimkisi yemin torenindn bi haft sonra fln belli oluyo dedi sanirim tam emin degilim ama:)Merhaba kızlar..
Merhaba kızlar..
Öyle ama canım napayım arasın yeter şimdilikAlemsn cnm bnm:) aynen der demese bile farknda.aynen ya msjlsma 9lsa bze buyk hedye gbi gelr insallah gzl biyere duserler seninki uzun donemmi kuzum
Naber canımAyyyy kizlar biz uzun donemlerin nereye cikicak usta birligi heyecani olucaaak:) rabbim en basta hayirlisini nasip etsin tabi ama insaAllaaah rahat edebilicekleri bizlere yakin bi yerlere cikar:) hihi:)
ALLAHsaglikli bi seklde gelmerni nasp etsn cnm ya bnmki ankarada uzun donem ayni sekldeAmin canım inşallahhh senin de gözün aydınnn :) benimki uzun dönemde dağıtım iznine çıkmadan önce haber veriyorlar Ock 2 veya 3 gibi dağıtım olucakmış o zaman söylerler onlara canım öyle biliyorum ben
Bende çok inanırım ona nedense askerden gelenler biraz daha ağır başlı ve olgun düşünüyorlar çok da güzel oluyor
Öyle ama canım napayım arasın yeter şimdilikBence de çoktan anlamıştır o en ufak tartışmalarımızı bile özlüyordur Evet canım benim uzun dönem seninki nerde
Sanirim bnmki yemin toreninden 1haftasonra belli olucak demti kuzum tam emin
Cnm merba ALLAH kavstursun senide tum askerlermzde. Bnmkide uzun donem ve 28inde yemn toreni. Nerye dusecegi ywmn torenindn snra belli olyor bildgm kadaryla:)
Ayyyy kizlar biz uzun donemlerin nereye cikicak usta birligi heyecani olucaaak:) rabbim en basta hayirlisini nasip etsin tabi ama insaAllaaah rahat edebilicekleri bizlere yakin bi yerlere cikar:) hihi:)
Amin canım inşallahhh senin de gözün aydınnn :) benimki uzun dönemde dağıtım iznine çıkmadan önce haber veriyorlar Ock 2 veya 3 gibi dağıtım olucakmış o zaman söylerler onlara canım öyle biliyorum ben
Bende çok inanırım ona nedense askerden gelenler biraz daha ağır başlı ve olgun düşünüyorlar çok da güzel oluyor
Tatlım ben knştm da bana dediki 21-24 arası usta birliği yerleri belli olucak. 28inde törenden snrada eve gidicem 1 hafta iznimi kullanıcam dedi ..Teşekkür ederim kuzummm hadi hayırlısı ozmn
Eveet kesinlikle katiliyorumm .. Düşününce bile icim bi hos oluyor onlara kavuşması bile super olacak ayyy
off aynen sesi acayip kısılmıştı benimkinin deş.urfa nasılmış canım peki iimiymiş korkulcak gibi mi acep ?
off aynen sesi acayip kısılmıştı benimkinin debir sürü replikler sürekli sayımlar dakika başı ''SOOL'' diye bağırtmalar canı çıkmıştı ve hudut eğitimi seni sakın korkutmasın ben ilk duyduğumda ''nası yani yağğğ ne demek yani çok mu berbat ortalık suriyeye mi giriceksiniz sanki böğğğüü'' diye krize girmiştim. ama komutan bi kitaptan okuyup duruyomuş bişeyler arada piyes falan yaptırıyomuş saçma sapan şeyler...
urfa'da kaldığı karakolda kısa dönem olarak sadece 3 kişilermiş, gerisi hep uzun dönem. santral odasına verdiler kuzucumu, sevinmiştik nöbet yok diye ama fazla sevinmemek lazımmış zira günde 4 saat sabah 4 saat akşam nöbet çıkarttılar.
ama içini rahat tut, urfada bildiğin gibi dağlar tepeler yok, uçsuuz bucaksız arazi. kilometrelerce öteden bi kafa gözükse tetikteler. tehlike falan birşey yok çok şükür. tek atraksiyonumuz eşeğiyle sınırı geçmeye çalışan kaçakçılar diyo benimkihatta gece konuşuyoduk anırma sesi geldi şok oldum 'işte bu da bizim dingo' dedi
Araaar her türlü arar antalya oyle aşşırı kasan bir yer değil her gün 2 kere arıyordu benimki:) gerçi uzun konuşmaları unut zira arkada konuşmayı bekleyen onlarca asker daha var:) topçular dimi sizinki de?[/QUOTE]canım benim içimi rahattalın innan inşallh geçecek bugünde yarıladık işte :) ama sesini duymadım ben daha
Iyidir kuzucummmm calisiyorum isteyimm mesaimin bitmesineaz kaldi bi an once bitsinde evime gidiyim diye bekliyoruuum:) senden naber fistik?Naber canıminşallah inşallah Ocak ta belli olucak inşallah rahat oldukları yerlere düşebilirler ya
Yaklaştırdım bak öp bakimmmm
Napıyosun kuzum nasıl gidiyor
Ehh kuzum çok normal değil mi aklı sende kalıyor zaten orda düşünmeye fırsat çoook azcıkta kıskançsa tamamdır işte. Benimki de soruyo hiç çıktın mı dışarı diye tüm yarenlerimizinki soruyodur bence :)Kızlar bi de benimki bu ara çok meraklı oldu nerdesin napıyosun ters bir durum var mı sorup duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?