- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Kuzucum seninki meslekci mi? Ne olarak yapiyo askerligi?Tatlım ben knştm da bana dediki 21-24 arası usta birliği yerleri belli olucak. 28inde törenden snrada eve gidicem 1 hafta iznimi kullanıcam dedi ..
Hadi ya ozmn haftaya belli oluyor bileTatlım ben knştm da bana dediki 21-24 arası usta birliği yerleri belli olucak. 28inde törenden snrada eve gidicem 1 hafta iznimi kullanıcam dedi ..
Araaar her türlü arar antalya oyle aşşırı kasan bir yer değil her gün 2 kere arıyordu benimki:) gerçi uzun konuşmaları unut zira arkada konuşmayı bekleyen onlarca asker daha var:) topçular dimi sizinki de?
Amin canım inşallahhhhhhh neresinde canım :)ALLAHsaglikli bi seklde gelmerni nasp etsn cnm ya bnmki ankarada uzun donem ayni seklde
Şubatın ilk haftası gelicek inşallah, gerçi biri izinlerle birlikte 184 gün diyo biri 180 diyo kimse bilmiyomuş tam tarihi kafadan sayıyoruz işte:/[/QUOTE]evet canım topçular da ..seninkinin ne kadarı kaldı ?
Amin canım hayırlısııı :):) Evet ya düşünmesi bile süper oluyor cidden 14 gün kaldı yemin töreninden sonra böyle olucaklar inşallahhhTeşekkür ederim kuzummm hadi hayırlısı ozmn
Eveet kesinlikle katiliyorumm .. Düşününce bile icim bi hos oluyor onlara kavuşması bile super olacak ayyy
Iyidir kuzucummmm calisiyorum isteyimm mesaimin bitmesineaz kaldi bi an once bitsinde evime gidiyim diye bekliyoruuum:) senden naber fistik?
Ehh kuzum çok normal değil mi aklı sende kalıyor zaten orda düşünmeye fırsat çoook azcıkta kıskançsa tamamdır işte. Benimki de soruyo hiç çıktın mı dışarı diye tüm yarenlerimizinki soruyodur bence :)
Şubatın ilk haftası gelicek inşallah, gerçi biri izinlerle birlikte 184 gün diyo biri 180 diyo kimse bilmiyomuş tam tarihi kafadan sayıyoruz işte:/
Kuzuuuu gidiceksin eveee seninde az kaldiii:) vee askerin ariycaaak aksaaamAmin canım hayırlısııı :):) Evet ya düşünmesi bile süper oluyor cidden 14 gün kaldı yemin töreninden sonra böyle olucaklar inşallahhh
İyi bende canım napayım çalışıyorum bugün biraz yoğun oldu işOoo erken çıkıyorsun canım süper
Ay bende gitsem evime çok güzel olucak
Şaşırıyorum sadece kuzu normalde bu kadar ayrıntıya girmezAzıcık mı ah ah keşke az olsa
Evet kuzum herkesin askeri soruyordur kesin
Eve gitmek istiyorumm
aynen benımkıde aradgnda napıyosn konsmayalı neler yaptın askm:) derse evde calıs rahat rahat dıyo bide:)
Ehh kuzum çok normal değil mi aklı sende kalıyor zaten orda düşünmeye fırsat çoook azcıkta kıskançsa tamamdır işte. Benimki de soruyo hiç çıktın mı dışarı diye tüm yarenlerimizinki soruyodur bence :)
Kuzucum seninki meslekci mi? Ne olarak yapiyo askerligi?
Kuzular meslekçi değil ama öyle dedi. Hatta dedm ki meslekçiler 21 gün yapıyomş dedm blmiyorm bize böyle söylediler dedi. Bakım eri yazıyo ama diğer tarafta da santral ve operatör çavuşu yazıyo anlayamadm ben :)Hadi ya ozmn haftaya belli oluyor bileay sorayım ozmn bidaha .. Benimki izin yok demisti ama demekki isterse kullanabiliyo. Sagol canım benim ya her yerde farklı bi muamele görüyorlar ya ortak bisey olsa herkes ona gore hareket edebilse ne guzel olurdu
Kuzuuuu gidiceksin eveee seninde az kaldiii:) vee askerin ariycaaak aksaaamevet erken cikiyorum ben ama erken cikmak yazin kotu olucaak tatlim yaa yapicak bisi bulamiycam ben askim olmayinca ama ozamana ustaya gecmis olucak ohh rahatliycaz insaAllah:)
selam kızlar napıyorsunuz. bugün işten çıkartıldım1.5 aylık işti ama olsun insan üzülüyor yinede patron kendi akrabasını işe sokunca benim görevlerimi o yapmaya başlayınca bana da yol gözüktü
Operator cavusu mu:) bu askeriyenin meslek ve kidem tabirleri de bi komik ayol :):):)Kuzular meslekçi değil ama öyle dedi. Hatta dedm ki meslekçiler 21 gün yapıyomş dedm blmiyorm bize böyle söylediler dedi. Bakım eri yazıyo ama diğer tarafta da santral ve operatör çavuşu yazıyo anlayamadm ben :)
öyle tabi her şeyin hayırlısıAynen kuzuu az kaldııı valla :):) inşallah ya inşallah canım arasınolsun canım ya inşallah tüm eziyet ustaya kadar cidden
Selam canım benim aa üzüldüm canım ya sıkma canını hayırlı iş nasip etsin sana Rabbim
Benide kovsalar keşke :)öyle tabi her şeyin hayırlısı
Kuzuuum hayirlisi olsun yaaselam kızlar napıyorsunuz. bugün işten çıkartıldım1.5 aylık işti ama olsun insan üzülüyor yinede patron kendi akrabasını işe sokunca benim görevlerimi o yapmaya başlayınca bana da yol gözüktü
saol canım ya inşallah. Allah okulu bitirdikten sonra daha iyilerini nasip eder inş hepimizeKuzuuum hayirlisi olsun yaauzuldum isten ayrilmak zorunda kalmana.. InsaAllah en kisa surede gonlune gore bi is bulursun..
niye kızBenide kovsalar keşke :)
ah inşallah canımilerleyen günlerde bunun bir üst versiyonu olan ''ah artık bi geliyim de en kısa sürede evlenicez bak gör nolduğunu anlamicaksın'' cümlesini duyucaksın
Vay vay vayy darısı başımıza bizimkilerden de duyarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?