- 11 Kasım 2014
- 813
- 336
- 48
Ah canım ne güzel söyledin cidden:) çok iyi yapıyorsun kendini yıpratma moral ver askerin için iyi ol :) İnşallahh bu sınavdan da dim dik çıkıcaz bu ayrı kalmanın da sonu gelicek nasılsa :) Bence kesin değerimiz daha fazla olur canım gerçi biliyorlar da işte onlar için yaptığımız şeyler daha fazla değerlenir artık :):)
Kuzuuu nasil oldu babaniz? Biz iyiyiz allaha cok sukur.. Asil sen nasilsin? :)selam canlar bugün nasılsınızz
babamız iyi canım çok şükür evine getirdiler.. Şu anda bi sıkıntı yok çok sağol merak edip sordugun için bebegimKuzuuu nasil oldu babaniz? Biz iyiyiz allaha cok sukur.. Asil sen nasilsin? :)
Bozma moralini tatlim belki ilcede daha rahat olucak.. Rabbim hayirlisi versin insaAllah.. Vardir bundada bi hayir kuzum..Kizlar sevgilimin usta birligi kars merkezdi ama komutanlari merkezde kalmazsiniz ilcelere dagitilirsiniz demis cok moralim bozuldu ya
Kizlar sevgilimin usta birligi kars merkezdi ama komutanlari merkezde kalmazsiniz ilcelere dagitilirsiniz demis cok moralim bozuldu ya
babamız iyi canım çok şükür evine getirdiler.. Şu anda bi sıkıntı yok çok sağol merak edip sordugun için bebegim
Bozma moralini tatlim belki ilcede daha rahat olucak.. Rabbim hayirlisi versin insaAllah.. Vardir bundada bi hayir kuzum..
Canim neden bozuyorsun moralini belki daha olur gitmeden yaşamadan bilemeyiz ki :)
Umarim kizlar herseyin hayirlisi tabi :) gecsin bu günler artik 21 nisan gelsin yaa
sağol kuzucum benim :) napıyosuun?Canim neden bozuyorsun moralini belki daha olur gitmeden yaşamadan bilemeyiz ki :)
Canim benim çok sevindim inan ki tekrar geçmiş olsun :)
Ah ah inşallah canım sizin kavusmaniz olunca bizim de yolumuz yarilanmis sayilicak :)Umarim kizlar herseyin hayirlisi tabi :) gecsin bu günler hemen 21 nisan gelsin yaa
Napıyım canım şimdi eve geldim elde telefon hep bekliyoruz .. sen ne yapıyorsun askerin gitti mi :)sağol kuzucum benim :) napıyosuun?
Cok sevindim bebegim rabbim sagliginizi bozmasin hic insaAllah:)babamız iyi canım çok şükür evine getirdiler.. Şu anda bi sıkıntı yok çok sağol merak edip sordugun için bebegim
yarın gidiyor artık balım hayırlısıyla.. gitsin de bi an önce gelsin yaNapıyım canım şimdi eve geldim elde telefon hep bekliyoruz .. sen ne yapıyorsun askerin gitti mi :)
Amin kuzucum hepimizinkini inşallah..:)Cok sevindim bebegim rabbim sagliginizi bozmasin hic insaAllah:)
Inşallah canım çok az kaldı sizin :)yarın gidiyor artık balım hayırlısıyla.. gitsin de bi an önce gelsin ya
yok be kuzum bende öyle avutuyorum kendimi de zaman az kaldıkça sabır da azalıyor gerçekten..Inşallah canım çok az kaldı sizin :)
Evet ama yine de olsun ben yerinde olmak için neler vermezdimm o kadar kalmış olmasi için .. bak mesela bizim şafak 354 söylemeye korkuyorumyok be kuzum bende öyle avutuyorum kendimi de zaman az kaldıkça sabır da azalıyor gerçekten..
orası öyle kuzum çok şükür azaldı da 8 buçuk ay oldu gideli bi zahmet azalsın daaEvet ama yine de olsun ben yerinde olmak için neler vermezdimm o kadar kalmış olmasi için .. bak mesela bizim şafak 354 söylemeye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?