357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Aynen öyle canım benim :) :)

Kizlar sevgilimin usta birligi kars merkezdi ama komutanlari merkezde kalmazsiniz ilcelere dagitilirsiniz demis cok moralim bozuldu ya

Kizlar sevgilimin usta birligi kars merkezdi ama komutanlari merkezde kalmazsiniz ilcelere dagitilirsiniz demis cok moralim bozuldu ya

Canim neden bozuyorsun moralini belki daha olur gitmeden yaşamadan bilemeyiz ki :)

babamız iyi canım çok şükür evine getirdiler.. Şu anda bi sıkıntı yok çok sağol merak edip sordugun için bebegim

Canim benim çok sevindim inan ki tekrar geçmiş olsun :)

Evet ama yine de olsun ben yerinde olmak için neler vermezdimm o kadar kalmış olmasi için .. bak mesela bizim şafak 354 söylemeye korkuyorum
orası öyle kuzum çok şükür azaldı da 8 buçuk ay oldu gideli bi zahmet azalsın daa ilk gittiğinde banada 100 lü rakamlara düşenler için bitmiş be diyordum ama yerinde olana sorsan bu şafağa gelmek için kaç gün bıraktık arkamızdabak şaka gibi gelebilir ama ilk gitiiği zamanlar nasıl geçtiğini anlamıyorduk çünkü şafagımız cok oldugu için hiç plan yapmıyorduk karanlık goruyoduk ama şafakazaldıkça heyecan artıyor kavuşma planları yapılıyor.. öyle oluncada geçmiyor vakit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…