Allah bize de o günleri görmeyi nasip etsin inşallah :) askerden sonra seni gelin mi yapıyoruz yoksaaorası öyle kuzum çok şükür azaldı da 8 buçuk ay oldu gideli bi zahmet azalsın daailk gittiğinde banada 100 lü rakamlara düşenler için bitmiş be diyordum ama yerinde olana sorsan bu şafağa gelmek için kaç gün bıraktık arkamızda bak şaka gibi gelebilir ama ilk gitiiği zamanlar nasıl geçtiğini anlamıyorduk çünkü şafagımız cok oldugu için hiç plan yapmıyorduk karanlık goruyoduk ama şafakazaldıkça heyecan artıyor kavuşma planları yapılıyor.. öyle oluncada geçmiyor vakit
Çok şükür canım seni sormalı :)Iyi aksamlar canlarim nasislnz bakalm
Cok sukur cnm bugunde bitti sukur :)Çok şükür canım seni sormalı :)
Amin kuzum sen sabırlı ol güçlü ol o günlerde gelecek elbet.. İnşallah kuzum gelin olcammm yarimeAllah bize de o günleri görmeyi nasip etsin inşallah :) askerden sonra seni gelin mi yapıyoruz yoksaa
Cok sukur cnm bugunde bitti sukur :)
Amin kuzum sen sabırlı ol güçlü ol o günlerde gelecek elbet.. İnşallah kuzum gelin olcammm yarime
senin ki bilecik merkezdemiydi canım=?Evet canım. Çok şükür bi gün daha yaklaştik askerlerimize :)
Ah canım benim inşallah :)
Evet canım. Çok şükür bi gün daha yaklaştik askerlerimize :)
Aynen canm saymyrmda safagi cok ya saynca gecmio malsf.s
Yanls gonderdm.d aynen cnm ama gnede safk saymyrm bn saynca gecmio cnku.sEvet canım. Çok şükür bi gün daha yaklaştik askerlerimize :)
Ah canım benim inşallah :)
senin ki bilecik merkezdemiydi canım=?
Bende şafağı pek düşünmek istemiyorum canım zor geçiyor öyleYanls gonderdm.d aynen cnm ama gnede safk saymyrm bn saynca gecmio cnku.s
Aynen cnm azaldimi saymasi zevkli gecer o zaman:)Bende şafağı pek düşünmek istemiyorum canım zor geçiyor öyle
ah ah gittik biz oraya aşkımla :) kuzeninin yemin törenine :)Evet canım benim
Cnm ALLAH kavustrsun senide :)ah ah gittik biz oraya aşkımla :) kuzeninin yemin törenine :)
Aynen cnm azaldimi saymasi zevkli gecer o zaman:)
ah ah gittik biz oraya aşkımla :) kuzeninin yemin törenine :)
amin tatlım hepimizi inş :)Cnm ALLAH kavustrsun senide :)
ALLAHin iznyle oda olacak insallah cnm sadce sabredecz bzInşallah hele Bi gelsin o günler de :) şurda birbirimize ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ demeyi iple çekiyorum :)
Eğitimi çok zormuş oranın ya
evet zordur ccanım cocuk ilk gtiiği zaman bbasını arayıp alın beni burdan diye ağlıyomuş düşün yani.. ordan da batmana düştü işte.Inşallah hele Bi gelsin o günler de :) şurda birbirimize ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ demeyi iple çekiyorum :)
Eğitimi çok zormuş oranın ya
AMIN INSALLAH kuzum:)amin tatlım hepimizi inş :)
Ay Kıyamam hiccevet zordur ccanım cocuk ilk gtiiği zaman bbasını arayıp alın beni burdan diye ağlıyomuş düşün yani.. ordan da batmana düştü işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?