357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

b

ben sevıncle burdayım:) askm aradı bu saatte 20 d konstk cok mtlu oldm ya:) bıde boyle cok rahat konstu allahm suan sabaha kadr ders calısablrm:)
Calis tabii tatlim yaa.. Sevdigin gelinceye kadar derslerle mesgul ol sonra ilk atama ataaan sonrada evleniiiin bi omur mutlu oluuun :):):) bnmkinin seside cok iyi geliyodu bugun:) arkadas ortami yapmis alistim askim diyo:) masallah tu tu tu nazar degmesin :)

ayy ne de guzel hayal kurdn ya ınsallah tatlm bı atanm hemn bi nişan olck:) ıyı ya bak senınkıde alısms ne guzel onun ıyı olması sanada yansr:) bugun yagmr yagma pwk egtm olmamıs ınsallah yagmr yagar dedm bende

ayy ne de guzel hayal kurdn ya ınsallah tatlm bı atanm hemn bi nişan olck:) ıyı ya bak senınkıde alısms ne guzel onun ıyı olması sanada yansr:) bugun yagmr yagma pwk egtm olmamıs ınsallah yagmr yagar dedm bende
:) evet kuzu biraz yagmurun altinda bekletmisler ama bos bosmus genelde :) bende yagmurun bereketi iste askim dedim :)

İyi gecelerrr hepinize kızlarrr giremedim bugün ama bir yatmadan iyi geceler diliyim dedim Öpüldünüz rüyanızda sevdiklerinizi görün inşallah

İyi gecelerrr hepinize kızlarrr giremedim bugün ama bir yatmadan iyi geceler diliyim dedim Öpüldünüz rüyanızda sevdiklerinizi görün inşallah
Iyi geceler canm bnm AMIN sende sevdicegni gor insallah bn dun ruyamda gordum valla cok ozlemsm.s

kizlar internet paketim bitti butun gun disardaydim hic giremedim. bende yatmadan bi iyi geceler diyim dedim sizlere :) hepinize tatli uykular aşkli ruyalar kizlar :))

Kızlarrrr günaydın Şimdi aradı konuştuk sizlere kötü bir haberim var Yemin töreninden sonra evci izni alıp iki gün buraya gelecekti ya ... komutanlar başka şehre gidemesinler diye bi adres vereceklermiş her gün oraya gidip imza atmaları gerekiyormuş....O yüzden bulundukları şehirden ayrılamayacaklarmış.. ben gidecem artık o sorun değil ama gelip 2 gün olsun evinde dinlenirdi hiç değilse denizlililili denizlililili

butun askerler icin mi gecerli tatlim bu m: ( yoksa sizin orasi icin mi ? Ay cok sinir oldum suanda yaa

butun askerler icin mi gecerli tatlim bu m: ( yoksa sizin orasi icin mi ? Ay cok sinir oldum suanda yaa
Bilmiyorum ki hiç canım Bende çok üzüldüm şuan öyle demiş dün komutanları heryerdemi böle bilmem.. Ankarada bi garnizon belirliycez oraya gidip hergün imza atcanız demişler

Bilmiyorum ki hiç canım Bende çok üzüldüm şuan öyle demiş dün komutanları heryerdemi böle bilmem.. Ankarada bi garnizon belirliycez oraya gidip hergün imza atcanız demişler
Ayy cok sinir bozucu tatlim yaa benimki henuz aramadi.. aradigi zaman sorayim bende bi uuuuuf biz ne guzel planlamistik herseyi dolu dolu 2 gun geciricektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…