- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
geçer canım bu da geçer.. usta birliğinde rahat olucaktır inşallah..Ay Kıyamam hiccbenim askimda öyle diyo ve internetten de araştırdım herkes o şekilde bahsediyor oradan .. Allahım inşallah usta da daha rahat olur ..
Inşallah canım benimm :)geçer canım bu da geçer.. usta birliğinde rahat olucaktır inşallah..
ben sevıncle burdayım:) askm aradı bu saatte 20 d konstk cok mtlu oldm ya:) bıde boyle cok rahat konstu allahm suan sabaha kadr ders calısablrm:):) allah allaaah bu aksam herkes nereye gitmis yaav :):):):)
Calis tabii tatlim yaa.. Sevdigin gelinceye kadar derslerle mesgul ol sonra ilk atama ataaan sonrada evleniiiin bi omur mutlu oluuun :):):) bnmkinin seside cok iyi geliyodu bugun:) arkadas ortami yapmis alistim askim diyo:) masallah tu tu tu nazar degmesin :)b
ben sevıncle burdayım:) askm aradı bu saatte 20 d konstk cok mtlu oldm ya:) bıde boyle cok rahat konstu allahm suan sabaha kadr ders calısablrm:)
ayy ne de guzel hayal kurdn ya ınsallah tatlm bı atanm hemn bi nişan olck:) ıyı ya bak senınkıde alısms ne guzel onun ıyı olması sanada yansr:) bugun yagmr yagma pwk egtm olmamıs ınsallah yagmr yagar dedm bendeCalis tabii tatlim yaa.. Sevdigin gelinceye kadar derslerle mesgul ol sonra ilk atama ataaan sonrada evleniiiin bi omur mutlu oluuun :):):) bnmkinin seside cok iyi geliyodu bugun:) arkadas ortami yapmis alistim askim diyo:) masallah tu tu tu nazar degmesin :)
:) evet kuzu biraz yagmurun altinda bekletmisler ama bos bosmus genelde :) bende yagmurun bereketi iste askim dedim :)ayy ne de guzel hayal kurdn ya ınsallah tatlm bı atanm hemn bi nişan olck:) ıyı ya bak senınkıde alısms ne guzel onun ıyı olması sanada yansr:) bugun yagmr yagma pwk egtm olmamıs ınsallah yagmr yagar dedm bende
Bende aynini dedim nidakusum yaa:) herkes nereye gitmiiis bi program vardida bizim mi haberimiz yoktu acep:):):)nerde bu kızlar ya bu akşam çok boşş kalmış buralarr
:):) evet kuzum bişey varda biz mi kaçırdık acep neBende aynini dedim nidakusum yaa:) herkes nereye gitmiiis bi program vardida bizim mi haberimiz yoktu acep:):):)
Yarin anlariz kuzu :) ben yatayim gariii :) cok cok opuyorum seni ii geceleeer bebegim :):):) evet kuzum bişey varda biz mi kaçırdık acep ne
Iyi geceler canm bnm AMIN sende sevdicegni gor insallah bn dun ruyamda gordumİyi gecelerrr hepinize kızlarrr giremedim bugün ama bir yatmadan iyi geceler diliyim dedimÖpüldünüz rüyanızda sevdiklerinizi görün inşallah
Kızlarrrr günaydınŞimdi aradı konuştuk sizlere kötü bir haberim var Yemin töreninden sonra evci izni alıp iki gün buraya gelecekti ya ... komutanlar başka şehre gidemesinler diye bi adres vereceklermiş her gün oraya gidip imza atmaları gerekiyormuş....O yüzden bulundukları şehirden ayrılamayacaklarmış.. ben gidecem artık o sorun değil ama gelip 2 gün olsun evinde dinlenirdi hiç değilse denizlililili denizlililili
butun askerler icin mi gecerli tatlim bu m : ( yoksa sizin orasi icin mi ? Ay cok sinir oldum suanda yaa
Bilmiyorum ki hiç canımbutun askerler icin mi gecerli tatlim bu m : ( yoksa sizin orasi icin mi ? Ay cok sinir oldum suanda yaa
Ayy cok sinir bozucu tatlim yaaBilmiyorum ki hiç canımBende çok üzüldüm şuan öyle demiş dün komutanları heryerdemi böle bilmem.. Ankarada bi garnizon belirliycez oraya gidip hergün imza atcanız demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?