357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Sonunda sınavlarım bitti kızlar. Benimki bugün beni 13.04 ve 17.18 de aramış. Ikisinde de sınavdaydım. Kısmet değilmiş bugün konuşmak. Neyse hep ben merak etmiyim bir de o merak etsin beni. Belki vakit bulursa yine arar, sesimi duyamadı ya merak etmiştir. Ikisinde de telefonum kapalıydı çünkü. Siz inşallah duyabilmişsinizdir sevdiklerinizin seslerini.

Yemkten snra arar mutlaka knsursnz bebegm uzme sen kendini

:) ha ha ha haaay iyi kuzu sen napiosun? 12-2arasinda sevgilimin bot nobeti varmiiiis ozmn ariycakmis beni onu bekliyorum.. Bot nobeti nedir yaaa guldum askim soyleyince:):):)
:) boyle daha cok sasıracagın terimler duyacaksın bebişim. İyi sevindim mutlu olduguna allah bozmasın bebeğim

balpeteklerim napıyosunuz nasıl geçti gününüz?

Öldürmez süründürür bir günü geride bıraktım. 2 tane sınavım vardı. Şükür atlattım. Sevgilim 2 kez aramıştı ama 2 sindede sınavdaydım. Ama bir 5 dk önce aradı yine konuştuk. Arkadaşının telefonundan bana fotoğrafını attı. Inanılmaz yakışmış kıyafetlerı. Duygulandım ve çok özledim ben onu yaa offf. Senin günün nasıldı ?

:) boyle daha cok sasıracagın terimler duyacaksın bebişim. İyi sevindim mutlu olduguna allah bozmasın bebeğim
:) sagol bitanem.. Aslinda cnm azcik sikkindi kuzum gunduz askimla konustgmuzda onunda cani sikkindi cunku ama netten arstirdgmda biraz rahatladim.. Sey bebegm bnm askimin alerjik astimi var.. Dosyasinda a grubu arizali yaziyomus kiyamam ondan mi acaba beni sofor yapmazlar mi acaba fln diye endiselenmis:) ama kilo boy orantisizliklarindan dolayiymis ciddi bisi degilmis bnmki 1.85 boy 95kilo azcik iri kiyim:) sanirim oyuzden bebegm:) sofor olmazsa 28inde hemen dagitima gidicekms o da dagitim istemiyomus 45gun istiyoms acemiligi.. Hayirlisi bakalim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…