Hoşgeldin canım hadi gözünaydın rahatlamışsındır :) Bildiğin gibi devam beklemeye:))Merhaba kizlarr iki gundur hic yazamadim cok sukur sinavlar bitti artik rahat rahat yazabilirim :)
Nasilsiniz neler yapiyosunuz:)
selam canım oh darısı benim başıma :) iyiyiz sen napıyorsun bildiğin gibi aynı şeylerMerhaba kizlarr iki gundur hic yazamadim cok sukur sinavlar bitti artik rahat rahat yazabilirim :)
Nasilsiniz neler yapiyosunuz:)
Aynen balpeteğim yaa hç halden anlamıyorlar , ne war sanki sewenleri kawuştrsalarAynen canım malesef bizim gitmemiz gerekecekYok yere heveslendiriyorlar insanı .. nolursa sanki 2 gün evlerine gitseler ...Çok saçma işleri var
Yemkten snra arar mutlaka knsursnz bebegm uzme sen kendiniSonunda sınavlarım bitti kızlar. Benimki bugün beni 13.04 ve 17.18 de aramış. Ikisinde de sınavdaydım. Kısmet değilmiş bugün konuşmak.Neyse hep ben merak etmiyim bir de o merak etsin beni. Belki vakit bulursa yine arar, sesimi duyamadı ya merak etmiştir. Ikisinde de telefonum kapalıydı çünkü. Siz inşallah duyabilmişsinizdir sevdiklerinizin seslerini.
Cnmmm iyiyim ben coook sukur geceyi bekliyoruum sevdigimin 12de nobeti varmis gunduz konustugumuzda ararim gece dedi:) oyle isteee:) sen nasilsin fistik:)Kızlar nasilsiniz :)
:) ha ha ha haaay iyi kuzu sen napiosun? 12-2arasinda sevgilimin bot nobeti varmiiiis ozmn ariycakmis beni onu bekliyorum.. Bot nobeti nedir yaaa guldum askim soyleyince:):):)balpeteklerim napıyosunuz nasıl geçti gününüz?
:) boyle daha cok sasıracagın terimler duyacaksın bebişim. İyi sevindim mutlu olduguna allah bozmasın bebeğim:) ha ha ha haaay iyi kuzu sen napiosun? 12-2arasinda sevgilimin bot nobeti varmiiiis ozmn ariycakmis beni onu bekliyorum.. Bot nobeti nedir yaaa guldum askim soyleyince:):):)
balpeteklerim napıyosunuz nasıl geçti gününüz?
:) sagol bitanem.. Aslinda cnm azcik sikkindi kuzum gunduz askimla konustgmuzda onunda cani sikkindi cunku ama netten arstirdgmda biraz rahatladim.. Sey bebegm bnm askimin alerjik astimi var.. Dosyasinda a grubu arizali yaziyomus kiyamam ondan mi acaba beni sofor yapmazlar mi acaba fln diye endiselenmis:) ama kilo boy orantisizliklarindan dolayiymis ciddi bisi degilmis bnmki 1.85 boy 95kilo azcik iri kiyim:) sanirim oyuzden bebegm:) sofor olmazsa 28inde hemen dagitima gidicekms o da dagitim istemiyomus 45gun istiyoms acemiligi.. Hayirlisi bakalim:):) boyle daha cok sasıracagın terimler duyacaksın bebişim. İyi sevindim mutlu olduguna allah bozmasın bebeğim
:) ne guzel bebegiiim cook sevindim senin adinaaa :) rabbim herzaman mutluluktan aglatsin :):)Allahım bu nasıl bi mutluluktur , sewinçten ağlıyorum resmen
Amin canım hepimizı, orda bi arkdsın tel warmş o da bunu yapmş bi de foto gndrdi inanılmz heycnlandm , ama yarim çok zayiflamş ona birz içerledm:) ne guzel bebegiiim cook sevindim senin adinaaa :) rabbim herzaman mutluluktan aglatsin :):)
Bitaneeem alisma sureci kolay degiiilAmin canım hepimizı, orda bi arkdsın tel warmş o da bunu yapmş bi de foto gndrdi inanılmz heycnlandm , ama yarim çok zayiflamş ona birz içerledm
ay canım tabi cok rahatladım sagol daha rahat buralarda olurum artık :)Hoşgeldin canım hadi gözünaydın rahatlamışsındır :) Bildiğin gibi devam beklemeye:))
Canım benimmm, o gelsn hemde nasl beslerm onu :))Bitaneeem alisma sureci kolay degiiilallahin izniyle donuste beslersin sen onuuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?