İnşallah sizin öle değildir canım ama .bizimkilerde yok öle bişe diye biliyorlardı dün söylemişler.... gıcıklığına son anda bile söyleyebilirler.. yemin töreninden eve gideceğini sanan çoğu kişi gidemeyecek demişler moralleri bozulmş çokAyy cok sinir bozucu tatlim yaabenimki henuz aramadi.. aradigi zaman sorayim bende bi uuuuuf biz ne guzel planlamistik herseyi dolu dolu 2 gun geciricektik
İnşallah sizin öle değildir canım ama .bizimkilerde yok öle bişe diye biliyorlardı dün söylemişler.... gıcıklığına son anda bile söyleyebilirler.. yemin töreninden eve gideceğini sanan çoğu kişi gidemeyecek demişler moralleri bozulmş çok
Valla hiç sorma canım morallerini bozuyorlar 2 gün gitseler evlerine nolcaksa sankiinsaAllah canim benim yaa.. Askerlerin moralini bozmak icin ellerinden gelen herseyi yapiyolar bu nasil bi istir anlamadim hayirlisi bakalim bize dusen sabretmek, sabir sabir sabiiir :)
günaydınlarr bende bu sabah öyle uyandım ve güne çok pozitif başladım:)Günaydın kizlarr :) bende ilk kez sevgilimin telefonuyla uyandim cok guzel bi duyguymus ya:)
Cnm bizim uzun donem oldgu icin usta birligi yerimiz belli degil daha.. Yemin toreninden 1hafta snra fln belli olur demisti sevgilim.. Kafam karisti azicik.. Evci iznine cikip baska sehre gitmesi yasal bisidegil zaten.. gayriresmi olarak gidicek evine pazar gunude birligine teslim olucak.. Arkadasin byle yapmis sanirim di mi?Kızlar acemi ve usta birliği aynı yerdeyse izin vermiyorlar başka şehre.Biz de orada otelde babası yer ayırtacak dilekçe verecek o kadar.Her gün imza atacaksın dememişler.
Ama ben dün arkadaşla konuştum onlara da gidemezsin başka şehre demişlermiş ama onlar gitmiş.
gerçekten miKızlarrrr günaydınŞimdi aradı konuştuk sizlere kötü bir haberim var Yemin töreninden sonra evci izni alıp iki gün buraya gelecekti ya ... komutanlar başka şehre gidemesinler diye bi adres vereceklermiş her gün oraya gidip imza atmaları gerekiyormuş....O yüzden bulundukları şehirden ayrılamayacaklarmış.. ben gidecem artık o sorun değil ama gelip 2 gün olsun evinde dinlenirdi hiç değilse denizlililili denizlililili
Bizde öyle biliyorduk canım gerekli evrakları söylemişti dün onları hallediyorlardı ama o evrakların haricinde birde her gün imza olayı varmışgerçekten mibu sabaha konuştum bana gerekli evrakları söyledi abime söyle halletsin dedi .. Bilecik'te bi Otel in adresini yollucaz biz burdan o şekilde bi sorun olmuyor dedi imza dan falan bahsetmedi acaba olmaz sizin de öyle üzüldüm inan ki
Demek her yer farklı oluyor canım benim .. üzülmeBizde öyle biliyorduk canım gerekli evrakları söylemişti dün onları hallediyorlardı ama o evrakların haricinde birde her gün imza olayı varmış
Bence sizin de öyle olabilir canım iyi bi sorsunlar imza işini çünkü bazen son gün diyorlarmış hevesleri kursağında kalıyormuşDemek her yer farklı oluyor canım benim .. üzülme
Arasına da sorarım canım benim .. umarım bi sorun çıkmaz ... ne saçma yaBence sizin de öyle olabilir canım iyi bi sorsunlar imza işini çünkü bazen son gün diyorlarmış hevesleri kursağında kalıyormuş
Aynen canım .. bizimkilere de acaba diyorum korkutmak içinmi dediler nedir anlamadım son gün görecez artık.. benm için sıkıntı yok ben her türlü görürüm de evine gelip dinlense iyi olurduArasına da sorarım canım benim .. umarım bi sorun çıkmaz ... ne saçma ya
Aynen öyle canım moral olurduAynen canım .. bizimkilere de acaba diyorum korkutmak içinmi dediler nedir anlamadım son gün görecez artık.. benm için sıkıntı yok ben her türlü görürüm de evine gelip dinlense iyi olurdu
Canım o da uzun dönemdi onlara gidemezsiniz demişler, sonra bizim arkadaş ve bir kaç kişi kalmış ama diğerleri çaktırmadan gitmiş :)Cnm bizim uzun donem oldgu icin usta birligi yerimiz belli degil daha.. Yemin toreninden 1hafta snra fln belli olur demisti sevgilim.. Kafam karisti azicik.. Evci iznine cikip baska sehre gitmesi yasal bisidegil zaten.. gayriresmi olarak gidicek evine pazar gunude birligine teslim olucak.. Arkadasin byle yapmis sanirim di mi?
YaaaaSlm canlar..bujum dogru solusunuz volkanım birebir komutana sormuş, oda hergun imza atmanız gerek belirlenmiş olan bolgeyi gecerseniz firar sayılırsınız demış, bunun uzerine benimki biraz tersleşerek oyle sey mi olur deynce komutanda yazılı belgeyi birebir okutmuş.. o yuzden kesin bilgi olarak gorup size sunu soleyeblrmki malasef askerlerimiz gelemyck , smdiden nedn bazı arkadaslara soylememişler bilmiyorum ama askerlerinize soyleyin iyice ogrensnler , son gun ogrenilmesi hayal kırklıgi olur
Aynen canım malesef bizim gitmemiz gerekecekSlm canlar..bujum dogru solusunuz volkanım birebir komutana sormuş, oda hergun imza atmanız gerek belirlenmiş olan bolgeyi gecerseniz firar sayılırsınız demış, bunun uzerine benimki biraz tersleşerek oyle sey mi olur deynce komutanda yazılı belgeyi birebir okutmuş.. o yuzden kesin bilgi olarak gorup size sunu soleyeblrmki malasef askerlerimiz gelemyck , smdiden nedn bazı arkadaslara soylememişler bilmiyorum ama askerlerinize soyleyin iyice ogrensnler , son gun ogrenilmesi hayal kırklıgi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?