- 26 Ekim 2014
- 380
- 78
- 38
ay canım ya ne güzel maşallahhh :))Allahım bu nasıl bi mutluluktur , sewinçten ağlıyorum resmen
Saol bebeğim onu oyle askeri kıyafetle gormek super bi duygu anlatilmz yasanır :) o derece yaniay canım ya ne güzel maşallahhh :))
oy canım benım ne guzel degilmi onu o kamuflajın ıcınde gormek.. gurur verici. Bende yemin töreninde gordugumde cok gurur duydum gozlerım yasardı resmen :) kuzum benımde basıma gelmişti o sınavda arama meslesi. evet ınsan cok sınır ooluyor ama olacak seyler bunlar canım okuyosun sonucta askerinde bunu bildiği için üzülmemiştir merak etme arar yine.. :)Öldürmez süründürür bir günü geride bıraktım. 2 tane sınavım vardı. Şükür atlattım. Sevgilim 2 kez aramıştı ama 2 sindede sınavdaydım. Ama bir 5 dk önce aradı yine konuştuk. Arkadaşının telefonundan bana fotoğrafını attı. Inanılmaz yakışmış kıyafetlerı. Duygulandım ve çok özledim ben onu yaa offf. Senin günün nasıldı ?
canım o arızqa durumu gokhandada vardı boy ve kilo esıt olmadıgı için.. sorun degıl o herkesde var canım sıkmayın canınızı. Gokhan 45 gun yaptı canım geri hizmetlikleri yani façalı,dovmeli,bagımlı vs adamları geri hizmet yapıyorlar onlarda torenden sonra hemen dagıtıma cıkıyorlar.:) sagol bitanem.. Aslinda cnm azcik sikkindi kuzum gunduz askimla konustgmuzda onunda cani sikkindi cunku ama netten arstirdgmda biraz rahatladim.. Sey bebegm bnm askimin alerjik astimi var.. Dosyasinda a grubu arizali yaziyomus kiyamam ondan mi acaba beni sofor yapmazlar mi acaba fln diye endiselenmis:) ama kilo boy orantisizliklarindan dolayiymis ciddi bisi degilmis bnmki 1.85 boy 95kilo azcik iri kiyim:) sanirim oyuzden bebegm:) sofor olmazsa 28inde hemen dagitima gidicekms o da dagitim istemiyomus 45gun istiyoms acemiligi.. Hayirlisi bakalim:)
biliyorum o duyguyu çünkü bugün aynısını bende yaşadımmm :)Saol bebeğim onu oyle askeri kıyafetle gormek super bi duygu anlatilmz yasanır :) o derece yani
Hayirlisi olsun nidakusuuum :) insaAllah gonlune gore olur :)bende bugun ıs gorusmesıne gittim kızçelerim bakalım nasıl sonuclanacak..
sağol denizimm :) amiinHayirlisi olsun nidakusuuum :) insaAllah gonlune gore olur :)
Cnmmm iyiyim ben coook sukur geceyi bekliyoruum sevdigimin 12de nobeti varmis gunduz konustugumuzda ararim gece dedi:) oyle isteee:) sen nasilsin fistik:)
Ne şanslısinnn canım benim :) :)kizlarrr sabah sabah sevgilim görüntülü aradi onu gördüm ilk kez cok duygulandim yaaaaaa:):):)
Canımcım çok sewindim senin adına ,tahmin edebiliyorum o anki mutlulugunu.. yaw nasl goruntulu knsuosunz formulunu solede bzde yapalım :) :)kizlarrr sabah sabah sevgilim görüntülü aradi onu gördüm ilk kez cok duygulandim yaaaaaa:):):)
Ooooh ne guzeeel kuzu yaa:) bende gordum ruyamda dun gece ayyy hasret gidermis oldum azcik:) insaAllah hemencik arar sevdicegin bebegiiimmm :)Bugün daha iyiyim kuzum akşam erken den uyudum tüm gece de Sevgilimi gördüm ruyamdaa çok güzeldi :) şimdi de telefon bekliyorum işte .. :)
Şimdi aradı canım benim burnumda tutuyosun çok korkuyorum beni bırakmandan dedi .. asker psikolojisi aşkım senden kaynaklı değil ama korkuyorum dedi .. ah hiç kiyamam ya :) çok özledim bi gorussek korkuları dinicek inşallah :) senin askerinn aradı mi kuzumOoooh ne guzeeel kuzu yaa:) bende gordum ruyamda dun gece ayyy hasret gidermis oldum azcik:) insaAllah hemencik arar sevdicegin bebegiiimmm :)
Eveet bitanemmmm konustum bende cok sukur az evveel:) bana resmini gondermis oyyy askm bnmmmm kamuflajlar coook yakismis yaaacguzel gozlumun gozlerini ortaya cikarmis iyice:) cok mutlu oldum bebegimŞimdi aradı canım benim burnumda tutuyosun çok korkuyorum beni bırakmandan dedi .. asker psikolojisi aşkım senden kaynaklı değil ama korkuyorum dedi .. ah hiç kiyamam ya :) çok özledim bi gorussek korkuları dinicek inşallah :) senin askerinn aradı mi kuzum
canim benim nasıl gurur vericidir onu öyle görmek dimi :)Eveet bitanemmmm konustum bende cok sukur az evveel:) bana resmini gondermis oyyy askm bnmmmm kamuflajlar coook yakismis yaaacguzel gozlumun gozlerini ortaya cikarmis iyice:) cok mutlu oldum bebegim
Evet bebegim inanilmaz gurur verici:) cok sansli kizlariz biz dogrusu.. Sevdicklerimizi askere yolladigimiz icin:) hasret cekiyoruz belki ama sevgimiz gunden gune dahada gucleniyo:)canim benim nasıl gurur vericidir onu öyle görmek dimi :)
Aynen öyle canım benim senin de uzun dönemdi dimi :)Evet bebegim inanilmaz gurur verici:) cok sansli kizlariz biz dogrusu.. Sevdicklerimizi askere yolladigimiz icin:) hasret cekiyoruz belki ama sevgimiz gunden gune dahada gucleniyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?