357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

oy canım benım ne guzel degilmi onu o kamuflajın ıcınde gormek.. gurur verici. Bende yemin töreninde gordugumde cok gurur duydum gozlerım yasardı resmen :) kuzum benımde basıma gelmişti o sınavda arama meslesi. evet ınsan cok sınır ooluyor ama olacak seyler bunlar canım okuyosun sonucta askerinde bunu bildiği için üzülmemiştir merak etme arar yine.. :)

canım o arızqa durumu gokhandada vardı boy ve kilo esıt olmadıgı için.. sorun degıl o herkesde var canım sıkmayın canınızı. Gokhan 45 gun yaptı canım geri hizmetlikleri yani façalı,dovmeli,bagımlı vs adamları geri hizmet yapıyorlar onlarda torenden sonra hemen dagıtıma cıkıyorlar.

Gunaydin kizlaaaar :) hayirli sabahlaaar :) insallah sevdiklerimizin sesini bol bool duyariiz bugun :) gece ruyamda askimi gordum oyuzden coook mutluyummm :)

kizlarrr sabah sabah sevgilim görüntülü aradi onu gördüm ilk kez cok duygulandim yaaaaaa:):):)

Cnmmm iyiyim ben coook sukur geceyi bekliyoruum sevdigimin 12de nobeti varmis gunduz konustugumuzda ararim gece dedi:) oyle isteee:) sen nasilsin fistik:)

Bugün daha iyiyim kuzum akşam erken den uyudum tüm gece de Sevgilimi gördüm ruyamdaa çok güzeldi :) şimdi de telefon bekliyorum işte .. :)

Bugün daha iyiyim kuzum akşam erken den uyudum tüm gece de Sevgilimi gördüm ruyamdaa çok güzeldi :) şimdi de telefon bekliyorum işte .. :)
Ooooh ne guzeeel kuzu yaa:) bende gordum ruyamda dun gece ayyy hasret gidermis oldum azcik:) insaAllah hemencik arar sevdicegin bebegiiimmm :)

Ooooh ne guzeeel kuzu yaa:) bende gordum ruyamda dun gece ayyy hasret gidermis oldum azcik:) insaAllah hemencik arar sevdicegin bebegiiimmm :)
Şimdi aradı canım benim burnumda tutuyosun çok korkuyorum beni bırakmandan dedi .. asker psikolojisi aşkım senden kaynaklı değil ama korkuyorum dedi .. ah hiç kiyamam ya :) çok özledim bi gorussek korkuları dinicek inşallah :) senin askerinn aradı mi kuzum

Eveet bitanemmmm konustum bende cok sukur az evveel:) bana resmini gondermis oyyy askm bnmmmm kamuflajlar coook yakismis yaaacguzel gozlumun gozlerini ortaya cikarmis iyice:) cok mutlu oldum bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…