Geçmiş olsun tatlım bu sıralar tam hastalık havası çok dikkat et kendine :)ben biraz halsiz ve keyifsizim kuzular hasta olucam sanırım boğazımda yanma da var.. Erken uyurum bu aksam
Hepimizinnn öyleeeeBen askimi coook ozlediiim kokusu burnumda tutuyooo
İdare ediyoruz canım nolsun .... bir günü daha bitirdik sen nasılsın bakalım :)?iyi akşamlar kuzular,nasılsınızz
Konustum bende canim konustum normalde 6 7 gibi arardi ondan bekledim merak ettim de sonunda aradi ben mesaj attiktan snra :) aynen imza atcaz falan diye bana da bahsetti ama ne oldugunu bende bilemedimAma bi imza atma telaşları wardı ne oldugunu tam anlayamadm bende , su isleri haldeym yatmadan yine ararm dedi. Bende elm telde bekliyorum oyle, sen naptn
aynen canımm , Bir gün daha bitti bugün biraz uzun konuştuk günler onlara çok daha zor geçiyor sanırım yemekler çok kötüymüş hep soğukmuş ve pırasa ıpanak çıkıyomuş genelde. Birlik te hap bagımlıları flan varmış bela hazır bekliyo sesini çıkarsan flan dedii . Allahtan acemimizin bitmesine az kaldı kuzum yaİdare ediyoruz canım nolsun .... bir günü daha bitirdik sen nasılsın bakalım :)?
Gecmisler olsun canim ya dikkatli olmak lazim bu aralar herkeste var benim yarimde hasta cok uzuluyorumben biraz halsiz ve keyifsizim kuzular hasta olucam sanırım boğazımda yanma da var.. Erken uyurum bu aksam
aynen canımm , Bir gün daha bitti bugün biraz uzun konuştuk günler onlara çok daha zor geçiyor sanırım yemekler çok kötüymüş hep soğukmuş ve pırasa ıpanak çıkıyomuş genelde. Birlik te hap bagımlıları flan varmış bela hazır bekliyo sesini çıkarsan flan dedii . Allahtan acemimizin bitmesine az kaldı kuzum ya
oyy bal peteklerim sagolun . gökhanda aynısını soyluyo bogazlı kazak giy diyor. Evet havalar artık iyice sogudu dikkat etmek lazım :)Gecmis olsun nidakusuum dikkat et kendine bebegim bol bol c vitamini takviyesi yap:) portakal mandalina kivi limon vb yiyip yiyip dur :)
kuzum askerler ilk gittiğinde muhakkak hasta oluyorlar benımkide cok hastalanmıstı. Abicimde bogazları yara olmus kan tukuruyormuş kıyamamGecmisler olsun canim ya dikkatli olmak lazim bu aralar herkeste var benim yarimde hasta cok uzuluyorum
evet kuzucum allahın izniylr biticek inşallahAynen canım benim ya az kaldı hayırlısyla atlatacaklar inşallah ...İyi olsunlarda önemli olan o.... şimdi en yoğun dönemleri ilk zamanlar kayıt işlemleri vs derken biraz boşlardı artık iyice yoğunlaştı eğtimleri...şu 2 haftada bitse rahatlayacaklar inşallah ....
nasılsın canımkuzum askerler ilk gittiğinde muhakkak hasta oluyorlar benımkide cok hastalanmıstı. Abicimde bogazları yara olmus kan tukuruyormuş kıyamam
iyi diyeliim iyi olalım canım askmı gonderdim bugun geri.. Ay içim bi tuhaf ya 15 gundur yanımda oyle alısmıstım kii.nasılsın canım
sık görüşüp birden ayrlınca çok zor oluyor canım daha zor alışıyor insan . Buda biticek ama inşallah sagsalim kavuscaziyi diyeliim iyi olalım canım askmı gonderdim bugun geri.. Ay içim bi tuhaf ya 15 gundur yanımda oyle alısmıstım kii.
Alıştım sanırdım yani bilmem kaçıncı gelişi ve gidişi. Ama insan kendini kandırıyor alışılmıyorrrrr.. Amin canım inşalalhsık görüşüp birden ayrlınca çok zor oluyor canım daha zor alışıyor insan . Buda biticek ama inşallah sagsalim kavuscaz
Günaydın canlarımmmGünaydınnn kızlarrrBugün nasılsınız bakalım ?:)
Aynen öyle valla canım ... geçen hafta biraz iiiydim ama şu günlerde biraz kötüyüm gelsin artık şu yemin töreni de görelimGünaydın canlarımmm
İyi demek adet olmuş sen nasılsın tatlım
Bende yine kötü uyandım baş ucumda fotoğrafı var gözümü açtığım gibi onu aldım elime yataktan çıkmak istemedimAynen öyle valla canım ... geçen hafta biraz iiiydim ama şu günlerde biraz kötüyüm gelsin artık şu yemin töreni de görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?