357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ama bi imza atma telaşları wardı ne oldugunu tam anlayamadm bende , su isleri haldeym yatmadan yine ararm dedi. Bende elm telde bekliyorum oyle, sen naptn
Konustum bende canim konustum normalde 6 7 gibi arardi ondan bekledim merak ettim de sonunda aradi ben mesaj attiktan snra :) aynen imza atcaz falan diye bana da bahsetti ama ne oldugunu bende bilemedim

İdare ediyoruz canım nolsun .... bir günü daha bitirdik sen nasılsın bakalım :)?
aynen canımm , Bir gün daha bitti bugün biraz uzun konuştuk günler onlara çok daha zor geçiyor sanırım yemekler çok kötüymüş hep soğukmuş ve pırasa ıpanak çıkıyomuş genelde. Birlik te hap bagımlıları flan varmış bela hazır bekliyo sesini çıkarsan flan dedii . Allahtan acemimizin bitmesine az kaldı kuzum ya

Aynen canım benim ya az kaldı hayırlısyla atlatacaklar inşallah ...İyi olsunlarda önemli olan o.... şimdi en yoğun dönemleri ilk zamanlar kayıt işlemleri vs derken biraz boşlardı artık iyice yoğunlaştı eğtimleri...şu 2 haftada bitse rahatlayacaklar inşallah ....

evet kuzucum allahın izniylr biticek inşallah

iyi diyeliim iyi olalım canım askmı gonderdim bugun geri.. Ay içim bi tuhaf ya 15 gundur yanımda oyle alısmıstım kii.
sık görüşüp birden ayrlınca çok zor oluyor canım daha zor alışıyor insan . Buda biticek ama inşallah sagsalim kavuscaz

sık görüşüp birden ayrlınca çok zor oluyor canım daha zor alışıyor insan . Buda biticek ama inşallah sagsalim kavuscaz
Alıştım sanırdım yani bilmem kaçıncı gelişi ve gidişi. Ama insan kendini kandırıyor alışılmıyorrrrr.. Amin canım inşalalh

Aynen öyle valla canım ... geçen hafta biraz iiiydim ama şu günlerde biraz kötüyüm gelsin artık şu yemin töreni de görelim
Bende yine kötü uyandım baş ucumda fotoğrafı var gözümü açtığım gibi onu aldım elime yataktan çıkmak istemedim
11 gün kaldı yemin törenine inşallah çabucak geçiririz o günleri de kavuşuruz artık

günaydın kızlar 11 gün kaldı yemin törenine göreceğiz kardeşlerimziiz sevdiğimizi canlarımızı inşallah ...Ş.urfa akçakaleye gidecekmiş benim canım ömceden suruçtu akçakale nasıl bir yerdir acep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…