İyiiyiimmmm Canım Beniimm Sen Nasılsın görüşemedik bayadırr ?? Nasıl gidiyorr görüşebiliyormusunuz ?:)Bujummmmm nasılsınnnnn
:) aynen yaa pazartesi daha bi zor oluo kalkıp işe gelmekHer zamanki gibi ii olmaya çalışıyoruz canım .... Yine bir haftabası p.tesi sendromu da var biraz :)
İyi sayılırım tatlım :) sen nasılsın nasıl gidiyor
Ohhh ne güzell :)) Sen ne okuyordun canım ? Ben de işteyim her zamanki gibi geldik yine poff :))
İyi yapıyorsun canım hem zaman geçer :) Mimarım bende çizim yapıyorum canım bi ofiste ...Zaman geçsinn bi an önce off :))Iyiyim kuzum evde pilates yapıyorum askerim gelene kadar biraz guzelleseyim dedim
Anaokulu öğretmenliği :) sen ne iş yapıyorsun canım :)
İyiiyiimmmm Canım Beniimm Sen Nasılsın görüşemedik bayadırr ?? Nasıl gidiyorr görüşebiliyormusunuz ?:)
Mimar ne kadar da hoş :) inşallah canım benim Allah hepimizin kalbine bol bol sabır versin :)İyi yapıyorsun canım hem zaman geçer :) Mimarım bende çizim yapıyorum canım bi ofiste ...Zaman geçsinn bi an önce off :))
Iyiyim kuzum evde pilates yapıyorum askerim gelene kadar biraz guzelleseyim dedim
Anaokulu öğretmenliği :) sen ne iş yapıyorsun canım :)
EheheHeheiyi yapıyorsun canım benim bende diyete girdim eski kiloma geri gönmem lazım
İyi görünmeliyiz gelince bi daha aşık olsunlar oy benim yyarenim deyip sarılsınlar
Bende iyiyim canım benim sağolsorma görüşemedik bir türlü hafta sonu girdi araya :)
Çok şükür artık her gün konuşuyoruz ilk zamanlar gibi değil arıyor artık nasıl seviniyorum anlatamam
10 gün olmuş 10 yıl gibi geliyor bana dese de alışıyoruz artık napalım
Sizin nasıl gidiyor tatlım askerin iyi mi :)
Mimar ne kadar da hoş :) inşallah canım benim Allah hepimizin kalbine bol bol sabır versin :)
Haklısın canım aynen öyle ... akşam olsun gün bitsin diye bekliyorum hergün :))Günaydın güzellerrr
nasilsiniz bakalim moralleri bozmak yokkk her baslayan gun onlara kavusmamiz icin bir adim kizlar
Eheheaynen öyle canım benim bi daha bi daha aşık olsunlar :)
Oh maşallah iyi olsunlar canım benim :) öyle tabi zaman yaklaşıyor diye daha sıkı çalışıyorlardır canım fırsatını buldukça arıyorlar sağolsunlar :) Benimkinin sesi felan kısılmış ya bağırmazsan tokatı yiyorsun diyoAynen öyle canım ya :)) İyi çok şükür yoruluyor tabi biraz haliyle ama olacak o kadar iyi olsun da .. dün boşmuş Allahtan da uyumuş biraz dinlenmiş:) İlk zamanlarki gibi günde 3-4 kez konuşamıyoruz tabi 1-2 sefer görüşüyoruz napalım buna şükür :))
Teşekkürler canım :) Amiiiin tatlım inşallahh hepimizeee :)
Günaydın güzellerrr
nasilsiniz bakalim moralleri bozmak yokkk her baslayan gun onlara kavusmamiz icin bir adim kizlar
Canım nabercanlarım aranızda kpss den tercih yapcak olan var mı
kuzum her yer kılavuz açıklandı dio ama ben ösymden bakıyorum hiç bişey göremedim sen baktın mı , bu arada bölüm ne puanın kaçCanım naberben yapıcam puanım düşük olsa da
Bilgisayar prog. benim bölüm canım puan 62 ydi sanırımkuzum her yer kılavuz açıklandı dio ama ben ösymden bakıyorum hiç bişey göremedim sen baktın mı , bu arada bölüm ne puanın kaç
ya canım kafayı yiecem ben nie göremiyorum bi yerde yanlışlık mı yapıorum acaba , bana link atar mısın nerden bakıosun , nasıl giriş yapıosunBilgisayar prog. benim bölüm canım puan 62 ydi sanırımevet bende şimdi baktım açıklanmış canım kılavuz var 17.11.2014 26.11.2014 tarihleri arasında da tercih süresi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?