357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Iyiyim kuzum evde pilates yapıyorum askerim gelene kadar biraz guzelleseyim dedim

Anaokulu öğretmenliği :) sen ne iş yapıyorsun canım :)
İyi yapıyorsun canım hem zaman geçer :) Mimarım bende çizim yapıyorum canım bi ofiste ...Zaman geçsinn bi an önce off :))

İyiiyiimmmm Canım Beniimm Sen Nasılsın görüşemedik bayadırr ?? Nasıl gidiyorr görüşebiliyormusunuz ?:)

Bende iyiyim canım benim sağol sorma görüşemedik bir türlü hafta sonu girdi araya :)
Çok şükür artık her gün konuşuyoruz ilk zamanlar gibi değil arıyor artık nasıl seviniyorum anlatamam
10 gün olmuş 10 yıl gibi geliyor bana dese de alışıyoruz artık napalım
Sizin nasıl gidiyor tatlım askerin iyi mi :)

Iyiyim kuzum evde pilates yapıyorum askerim gelene kadar biraz guzelleseyim dedim
Anaokulu öğretmenliği :) sen ne iş yapıyorsun canım :)

Hehe iyi yapıyorsun canım benim bende diyete girdim eski kiloma geri gönmem lazım
İyi görünmeliyiz gelince bi daha aşık olsunlar oy benim yyarenim deyip sarılsınlar

Aynen öyle canım ya :)) İyi çok şükür yoruluyor tabi biraz haliyle ama olacak o kadar iyi olsun da .. dün boşmuş Allahtan da uyumuş biraz dinlenmiş:) İlk zamanlarki gibi günde 3-4 kez konuşamıyoruz tabi 1-2 sefer görüşüyoruz napalım buna şükür :))

Mimar ne kadar da hoş :) inşallah canım benim Allah hepimizin kalbine bol bol sabır versin :)

Teşekkürler canım :) Amiiiin tatlım inşallahh hepimizeee :)

Günaydın güzellerrr

nasilsiniz bakalim moralleri bozmak yokkk her baslayan gun onlara kavusmamiz icin bir adim kizlar

Oh maşallah iyi olsunlar canım benim :) öyle tabi zaman yaklaşıyor diye daha sıkı çalışıyorlardır canım fırsatını buldukça arıyorlar sağolsunlar :) Benimkinin sesi felan kısılmış ya bağırmazsan tokatı yiyorsun diyo
Yemek felan seçiyor musun diye soruyorum saçmalama ne bulursam onu yiyorum şükrediyorum diyo

Günaydın güzellerrr

nasilsiniz bakalim moralleri bozmak yokkk her baslayan gun onlara kavusmamiz icin bir adim kizlar

Günaydın canımmm iyilik sen nasılsın aynen öyle canım ben alıştım sanırım biraz sende durumlar nasıl

kuzum her yer kılavuz açıklandı dio ama ben ösymden bakıyorum hiç bişey göremedim sen baktın mı , bu arada bölüm ne puanın kaç
Bilgisayar prog. benim bölüm canım puan 62 ydi sanırım evet bende şimdi baktım açıklanmış canım kılavuz var 17.11.2014 26.11.2014 tarihleri arasında da tercih süresi canım

[/QUOTE]

canımm günaydınn güzel haftalr olsun inşaşşah 2 gün giremedim işe geldim açtım ş.urfa akçakale imiş suruç değilmiş senin sevdiğin yanına gidiyıor aslında biraz rahat içim senden destek aldıçta akçale nasıl bir yerdir acaba .bizimki kısa dönem yapacak gittiği zaman senin askerin yardımcı olrmu ? yani destek olması için ..[/QUOTE] günaydın tatlımm ayy ne güzel akçakale en azından suruç gibi hareketli bi bölge olmaması senin de içini rahatlatmıştır Akçakale merkezde tabur var, oradaki asker sayısı da bi hayli fazla. Ayrıca çevrede de bildiğim kadarıyla 5-6 tane karakol var sınıra çok yakın tabi. Benim kuzu o karakollardan birinde ve kısa dönem o da :) karakolda 60 kişiler o yüzden kısa dönem olmasına rağmen nöbet tutuyo ve paso mesajlaşıyoruz kafa rahat yani Santral odasında keyfi de yerinde valla hiçç sıkıntı yapmayın. Tabur diye yazıyodu kalacağı yer ama oraya gittiğinde karakola verdiler önce çok moralim bozuldu ama erkek arkadaşım halinden memnun çünkü taburdaki yemekler berbatmış ve öyle full disiplin filan yokmuş yataklarını bile doğru düzgün toplamıyolarmış bizimkinin de işine geldi tabi Dur pc'ye geçeyim daha rahat yazarım

Bilgisayar prog. benim bölüm canım puan 62 ydi sanırım evet bende şimdi baktım açıklanmış canım kılavuz var 17.11.2014 26.11.2014 tarihleri arasında da tercih süresi canım
ya canım kafayı yiecem ben nie göremiyorum bi yerde yanlışlık mı yapıorum acaba , bana link atar mısın nerden bakıosun , nasıl giriş yapıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…