357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

evet yeni geldim acemi birlik antalya aralık 18 ise urfa suruç ta canım . kısa dönem nasıl biryerdir yapan varmı tanıdığı falan ...
herkese selaaaam
okuyorum hep buraları, çok zor ama bi yandan da güzel zamanlar geçiriyoruz, özlemek, daha çok özlemek, çok çok daha özlemek, kıymet bilmek, çok güzel şeyler bunlar, içinizi rahat tutun lütfen! :)

Prenses çok şaşırdım yaa hep aradım taradım hiç şanlıurfa'ya giden yoktu sana da bilgi vermek paylaşmak istedim. kısa dönem askerlerden ilk kez şanlıurfa sınıra yollananlar ağustos dönemiymiş, bu da bize vurdu kısa dönem sınıra gönderilecekler antalya'da eğitim görüyorlarmış. kuzucum da antalya'daydı şimdi şanlıurfa akçakale'de.. şimdiden söyleyeyim konfor bakımından uçurumlar varmış antalya-urfa arasında. akçakale'de ankesörlü bile yok düşün=) ama cep telefonunu içeri aldığı için antalya'ya kıyasla çok daha rahat konuşuyoruz. antalya'da 3 haftalık acemilikten sonra 3 hafta daha hudut eğitimi almışlardı, yani nerdeyse 1buçuk ay antalya'da kaldı yani benim sevdicek. ve bu haber yemin töreninden anca 1 hafta önce belli olmuştu yani hazırlıklı ol muhtemelen seninki de alacak bir hudut eğitimi. o 3 haftada çarşı izinleri vardı görüntülü filan sohbet etmiştik ne günlerdi

bi de kızlar dağıtım iznine geldiğinde şok geçirmeye hazır olun zargana gibi gelmişti sıpam kaşık kadardı suratı

[/QUOTE]

canımm günaydınn güzel haftalr olsun inşaşşah 2 gün giremedim işe geldim açtım ş.urfa akçakale imiş suruç değilmiş senin sevdiğin yanına gidiyıor aslında biraz rahat içim senden destek aldıçta akçale nasıl bir yerdir acaba .bizimki kısa dönem yapacak gittiği zaman senin askerin yardımcı olrmu ? yani destek olması için ..

İnşallah canım inşallah Hep rüyamda görüyorum bide bu sıra uyanınca kötü oluyorum..

Günaydın canım hoşgeldin

İnşallah canım inşallah Hep rüyamda görüyorum bide bu sıra uyanınca kötü oluyorum..
Keşke bende rüyamda görsem
Uyanınca kötü olman çok normal o varmış gibi uyanıyoruz kısa bi afallamadan sonra olmadığını farkediyoruz

c.tesi konuştum bennnn :) sesi çok iiyidi biraz kısılmış bağırmaktan ama iyiyim dedi yat kal otur dedi diğer tafara geçince zorlayacaklar biraz diye söyledi..Bana diyor urfa sana küşmüşü dinle bende onu dinlesem helak olurum ağlamaktan dedim koptum ...

Günaydın canım hoşgeldin

Keşke bende rüyamda görsem
Uyanınca kötü olman çok normal o varmış gibi uyanıyoruz kısa bi afallamadan sonra olmadığını farkediyoruz
Aynen dediğin gibi afallıyorum ...ne kadar biraz alıştığımı düşünsemde alışamıyorum bende görmüyordum bu son 3 gündür görüyorum daha kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…