357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Canlarıııımm Gökhanım ilk gittiği zamanlar izne geldiğinde falan göndermesi cok zor olurdu. Sanki ilk defa gonderir gibi gözlerimiz dolardı ikimizinde. Şimdiye bakıyorum adam her ay bi kaç defa geldiği için onu heralde bugn 10. yolcu edişim falandı görmeniz lazım o ilk zaman ki yolcu edişle şimdi ki yolcu ediş hallerimizi O kadar alışmışız ki diyorum ki bi süre gelme de özleyelim birbirimizi O da diyo ben seni iki gün görmeyince deli gibi özlüyorum hatunn Ah dedim az kaldı az

Ayy kızlar ben de az önce konuştum aşkitomlaa,Allahım nasıl özlemişim ya. Aramadan diyorm ki arasın şunu diyim bunu diyim bi arıyo yaa ben sana bir sürü şey sölicektim unuttum diyorum :))

Aşk

Ayy kızlar ben de az önce konuştum aşkitomlaa,Allahım nasıl özlemişim ya. Aramadan diyorm ki arasın şunu diyim bunu diyim bi arıyo yaa ben sana bir sürü şey sölicektim unuttum diyorum :))

Ehehe :) hep aynı canım benim vakit kısıtlı olduğu için aklım karışıyor ne desem bilemiyorum :)

Bizde konuştuk bugün. Diyor ki bugün pazar serbestiz. Dedim yatıyorsun yani, diyor ki nerde o günler sadece boş boş etrafta dolanıp, sohbet ediyoruz ama olsun dinlendim bu sayede dedi. Ben yavaş yavaş alıştım sanırım. Ama benim bir avantajım, ben onu Erzurumda okurkende 4 yıl bekledim. Tek fark 2 ayda bir yanıma geliyordu ve her gün telefonda konuşup mesajlaşıyorduk. Şimdi aramalar günde 1 e indi onun zorluğu var ama yine deilk güne göre kabullendim bazı şeyleri. Zaten şimdi alese çalışacağım, sonra finaller başlayacak derken şubat olacak. Ardından 2 ay kalacak gelmesine. Dayan Peri Dayan :) Sizler nasılsınız kızlar ?

Allah kavuştursun nidacığım. :) Sanırım insanoğlu zamanla her şeye alışıyor.

sen antremanlısın ozaman peri kızı :) ama askerlik bambaska bi duygu yukluyordur yinede eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…