- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Canlarıııımm Gökhanım ilk gittiği zamanlar izne geldiğinde falan göndermesi cok zor olurdu. Sanki ilk defa gonderir gibi gözlerimiz dolardı ikimizinde. Şimdiye bakıyorum adam her ay bi kaç defa geldiği için onu heralde bugn 10. yolcu edişim falandıgörmeniz lazım o ilk zaman ki yolcu edişle şimdi ki yolcu ediş hallerimizi O kadar alışmışız ki diyorum ki bi süre gelme de özleyelim birbirimizi O da diyo ben seni iki gün görmeyince deli gibi özlüyorum hatunn Ah dedim az kaldı az
Ayy kızlar ben de az önce konuştum aşkitomlaa,Allahım nasıl özlemişim ya. Aramadan diyorm ki arasın şunu diyim bunu diyim bi arıyo yaa ben sana bir sürü şey sölicektim unuttum diyorum :))
Aynen bebegim uzun donem bizimde:) haftaya usta birligi nereye cikicak heyecanimiz olucaak:)Aynen öyle canım benim senin de uzun dönemdi dimi :)
Aynen bebegim uzun donem bizimde:) haftaya usta birligi nereye cikicak heyecanimiz olucaak:)
kızlarr nereye kayboluyonuz siiiiz ya
evet panzhirim ya napıyosunn bari sen anlat :)Allah hayırlısıni versin canım benim :)
Dimi ya bugünlerde kimse yoook
Ne yapayım evdeyim boş boş oturuyorum hava da serin sen ne yapıyorsun nasılsın canimcim :)evet panzhirim ya napıyosunn bari sen anlat :)
Canlarıııımm Gökhanım ilk gittiği zamanlar izne geldiğinde falan göndermesi cok zor olurdu. Sanki ilk defa gonderir gibi gözlerimiz dolardı ikimizinde. Şimdiye bakıyorum adam her ay bi kaç defa geldiği için onu heralde bugn 10. yolcu edişim falandıgörmeniz lazım o ilk zaman ki yolcu edişle şimdi ki yolcu ediş hallerimizi O kadar alışmışız ki diyorum ki bi süre gelme de özleyelim birbirimizi O da diyo ben seni iki gün görmeyince deli gibi özlüyorum hatunn Ah dedim az kaldı az
saol canım hepimizi.. Öyle valla gerçekten Allah kullarına kaldıramayacagı acıyı yüklemezmiş.. Derdi verdiği gibi sabrıda veriyor cok sukur :)Allah kavuştursun nidacığım. :) Sanırım insanoğlu zamanla her şeye alışıyor.
sen antremanlısın ozaman peri kızı :) ama askerlik bambaska bi duygu yukluyordur yinede eminim..Bizde konuştuk bugün. Diyor ki bugün pazar serbestiz. Dedim yatıyorsun yani, diyor ki nerde o günler sadece boş boş etrafta dolanıp, sohbet ediyoruz ama olsun dinlendim bu sayede dedi. Ben yavaş yavaş alıştım sanırım. Ama benim bir avantajım, ben onu Erzurumda okurkende 4 yıl bekledim. Tek fark 2 ayda bir yanıma geliyordu ve her gün telefonda konuşup mesajlaşıyorduk. Şimdi aramalar günde 1 e indi onun zorluğu var ama yine deilk güne göre kabullendim bazı şeyleri. Zaten şimdi alese çalışacağım, sonra finaller başlayacak derken şubat olacak. Ardından 2 ay kalacak gelmesine. Dayan Peri Dayan :) Sizler nasılsınız kızlar ?
canım bi abi ziyarete gitti onun telefonundan aradi beni:):)Canımcım çok sewindim senin adına ,tahmin edebiliyorum o anki mutlulugunu.. yaw nasl goruntulu knsuosunz formulunu solede bzde yapalım :) :)
Ewet bebeğim yarım saat once knustm :)kastamonu yarenleri bu akşam haber alabildiniz mi sevdiceklerinizdennnn
Ama bi imza atma telaşları wardı ne oldugunu tam anlayamadm bende , su isleri haldeym yatmadan yine ararm dedi. Bende elm telde bekliyorum oyle, sen naptnEwet bebeğim yarım saat once knustm :)
ben biraz halsiz ve keyifsizim kuzular hasta olucam sanırım boğazımda yanma da var.. Erken uyurum bu aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?