357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

canımm günaydınn güzel haftalr olsun inşaşşah 2 gün giremedim işe geldim açtım ş.urfa akçakale imiş suruç değilmiş senin sevdiğin yanına gidiyıor aslında biraz rahat içim senden destek aldıçta akçale nasıl bir yerdir acaba .bizimki kısa dönem yapacak gittiği zaman senin askerin yardımcı olrmu ? yani destek olması için ..[/QUOTE] günaydın tatlımm ayy ne güzel akçakale en azından suruç gibi hareketli bi bölge olmaması senin de içini rahatlatmıştır Akçakale merkezde tabur var, oradaki asker sayısı da bi hayli fazla. Ayrıca çevrede de bildiğim kadarıyla 5-6 tane karakol var sınıra çok yakın tabi. Benim kuzu o karakollardan birinde ve kısa dönem o da :) karakolda 60 kişiler o yüzden kısa dönem olmasına rağmen nöbet tutuyo ve paso mesajlaşıyoruz kafa rahat yani Santral odasında keyfi de yerinde valla hiçç sıkıntı yapmayın. Tabur diye yazıyodu kalacağı yer ama oraya gittiğinde karakola verdiler önce çok moralim bozuldu ama erkek arkadaşım halinden memnun çünkü taburdaki yemekler berbatmış ve öyle full disiplin filan yokmuş yataklarını bile doğru düzgün toplamıyolarmış bizimkinin de işine geldi tabi Dur pc'ye geçeyim daha rahat yazarım[/QUOTE]

canım canım Allah razı olsun emi senden içimi rahattatın valla mesajınla ne diyyim valla sağol .evet sıkıntılarım vardı sınıra yakın ne olacak ne bitcek diye . c.tesi konuştuk zaten sesi gitmiş aralık 18 de geçicek urfaya bana diyor .urfa san küsmüşü dinle ...aman beni o parçayı dinlesem ağlamaktan helak olur .. öpüyorum seni çok çok

günaydın tatlımm ayy ne güzel akçakale en azından suruç gibi hareketli bi bölge olmaması senin de içini rahatlatmıştır Akçakale merkezde tabur var, oradaki asker sayısı da bi hayli fazla. Ayrıca çevrede de bildiğim kadarıyla 5-6 tane karakol var sınıra çok yakın tabi. Benim kuzu o karakollardan birinde ve kısa dönem o da :) karakolda 60 kişiler o yüzden kısa dönem olmasına rağmen nöbet tutuyo ve paso mesajlaşıyoruz kafa rahat yani Santral odasında keyfi de yerinde valla hiçç sıkıntı yapmayın. Tabur diye yazıyodu kalacağı yer ama oraya gittiğinde karakola verdiler önce çok moralim bozuldu ama erkek arkadaşım halinden memnun çünkü taburdaki yemekler berbatmış ve öyle full disiplin filan yokmuş yataklarını bile doğru düzgün toplamıyolarmış bizimkinin de işine geldi tabi Dur pc'ye geçeyim daha rahat yazarım[/QUOTE]

canım canım Allah razı olsun emi senden içimi rahattatın valla mesajınla ne diyyim valla sağol .evet sıkıntılarım vardı sınıra yakın ne olacak ne bitcek diye . c.tesi konuştuk zaten sesi gitmiş aralık 18 de geçicek urfaya bana diyor .urfa san küsmüşü dinle ...aman beni o parçayı dinlesem ağlamaktan helak olur .. öpüyorum seni çok çok[/QUOTE]

canım şimdi sordum erkek arkadaşıma, mesleğine göre bi yere verirler dedi, atıyorum bilgisayar okuduysa taburda kalır veya öğretmense kapı karakoluna verirler dedi.

antalyadaki hudut eğitiminden sonra 1 hafta izin kullandı erkek arkadaşım, e haliyle izin kullanmayan kısa dönemler tabur kontenjanını doldurdu. geç kalan kısa dönemleri de karakollara dağıttılar haliylee, ama daha iyi oldu bence daha rahat şimdi.

senin erkek arkadaşının tabur mu karakol mu karakolsa hangisi daha belli olmaz, ancaa urfaya gidince anlaşılır o. aynı yere düşerlerse daha çok yardımcı oluruz seve seve, ne zaman istersen yaz ben de öpüyorum

canım iktisat okudu ve bilgisayar çok iyi . urfaya gidice belli olur evet dedğin gibi canım geçince haber veririm sana inşallah erkek arkadaşının yanına düşer odaen azaından tecrübeli birinden destek almış olur canım ay çok sağol canım ya :)

iyiki burası var biz ne yapardık acaba burası olmasa hepimiz destek oluruyoruz terapi gibi geliyor inanın bana gzüel dostluklar arkadaşlıklar edindik ve ediniyoruz valla ..

Selam canım tanışmışmıydık seninle?

selaam tanışmadık sanırım ama hafızam kuvvetli azcık, okuduğum kadarıyla uzun dönemdiniz? naaber? uf bekleye bekle internet explorer browser'ına benzedik kafalar yandı dimi

Çooook Haklısın valla canım :))
haklıyım tabi bujum bu ne ya böyle bikaç konu okudum demin, neymiş beyefendi askermiş de sevgilisine bağırıp çağırıyomuş telefonlaru yüzüne kapatıyomuş, şeytan diyo çarp oklavayı suratına ya

Valla ben o kadarına sabredemem kusura bakmasın .. öyle davranırsa o kadar da alttan alabilecek bir yapım yok yani.. ufak tefek şelere bişe demeyebilirm ama hele bi bağırsın yüzüme kapasın teli aman Allahh açmam o telefonlarını :) o zorlanıyorsa bende zorlanıyorum :) Yapmaz gerçi benimki öle bir yapısıı yok ama yaparsa da sonuçlarına katlanır :)

akıllı kadın olmakta fayda var. 'sivgilim askiir psikilijisi harapp' diyip de susar oturursa hayatı boyunca böyle bastırılacak olmayı da göze alması gerekir. ah kadınlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…