caım senin hangi bölüm, puanın kaçtıkızlar günaydın bende bulamadım tercih kılavuzunu. tercihlere tıklayıncada cıkmıyor :S
günaydın tatlımm ayy ne güzel akçakale en azından suruç gibi hareketli bi bölge olmaması senin de içini rahatlatmıştırcanımm günaydınn güzel haftalr olsun inşaşşah 2 gün giremedim işe geldim açtım ş.urfa akçakale imiş suruç değilmiş senin sevdiğin yanına gidiyıor aslında biraz rahat içim senden destek aldıçta akçale nasıl bir yerdir acaba .bizimki kısa dönem yapacak gittiği zaman senin askerin yardımcı olrmu ? yani destek olması için ..
canım benim 72 aldım ben düz memurluğa başvurucam. basın mezunuyum şuan 4 e tamamlıorumcaım senin hangi bölüm, puanın kaçtı
Aynen canım söyleyeyim ben ona arasa bi :)Vardır canım söyle sıkma meyve suyu içsin varsa C vitamini hasta olmamak için :)
Hoşgeldin canım :)seelam canlarr
kuzuuuuuuum napıyyoosunHoşgeldin canım :)
Selam canım tanışmışmıydık seninle?şu topiği bi okusalar da daha bi anlasalar kıymetimizi. bizim gibisini zor bulurlar
İiyimmm tatlım işteyimm sen ne yapıyorsunn :) ?kuzuuuuuuum napıyyoosun
Çooook Haklısın valla canım :))şu topiği bi okusalar da daha bi anlasalar kıymetimizi. bizim gibisini zor bulurlar
oturuyom evde canım.. sıkıldım çok feeeciiİiyimmm tatlım işteyimm sen ne yapıyorsunn :) ?
poff bende evde olsamda dizi izlesem keşke öle zaman geçirebiliyorum bi :)oturuyom evde canım.. sıkıldım çok feeecii
Selam canım tanışmışmıydık seninle?
haklıyım tabi bujum bu ne ya böyle bikaç konu okudum demin, neymiş beyefendi askermiş de sevgilisine bağırıp çağırıyomuş telefonlaru yüzüne kapatıyomuş, şeytan diyo çarp oklavayı suratına yaÇooook Haklısın valla canım :))
Valla ben o kadarına sabredemem kusura bakmasın .. öyle davranırsa o kadar da alttan alabilecek bir yapım yok yani.. ufak tefek şelere bişe demeyebilirm ama hele bi bağırsın yüzüme kapasın teli aman Allahh açmam o telefonlarını :) o zorlanıyorsa bende zorlanıyorum :) Yapmaz gerçi benimki öle bir yapısıı yok ama yaparsa da sonuçlarına katlanır :)haklıyım tabi bujum bu ne ya böyle bikaç konu okudum demin, neymiş beyefendi askermiş de sevgilisine bağırıp çağırıyomuş telefonlaru yüzüne kapatıyomuş, şeytan diyo çarp oklavayı suratına ya
Valla ben o kadarına sabredemem kusura bakmasın .. öyle davranırsa o kadar da alttan alabilecek bir yapım yok yani.. ufak tefek şelere bişe demeyebilirm ama hele bi bağırsın yüzüme kapasın teli aman Allahh açmam o telefonlarını :) o zorlanıyorsa bende zorlanıyorum :) Yapmaz gerçi benimki öle bir yapısıı yok ama yaparsa da sonuçlarına katlanır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?