357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Az önce konuştuk canimcimm ama bir dk kadar sadece içtima ya çağırıyorlar dedi kapadık .. olsun her Fırsatta arıyor ya oda yeter .. senin askerin nasıl keyfi iyi mi bari :)
aynen öyle canım 1 dk bile olsa insanan o kadar iyi geliyor ki :) maşallah arasın arasın :)
iyi çok şükür canım benimkinin sesi kısılmış biraz başka da birşeyi yok sabahları arıyor fırsat buldukça da gün içinde arıyor yemin törenini bekliyoruz artık

iyi canım alistim ya bazen cok özlüyorum ama dayaniyoruz:):)

bugun 15. gun bitiyo bakin 5.5 ayin bucugu gitti 5i kaldi :) 10 tane daha bu kadar gun geciriricez biticek kızlar:))

Aynen buna şükür canım :) Öyleymiş bağırtıyorlarmış çok :) Bizimki yemiyormuş ya hep kantinden yio nerdeyse ...ii olunca arada yiorum diyor..

iyi canım alistim ya bazen cok özlüyorum ama dayaniyoruz:):)

napalım canım mecburuz özlemeden olur mu :):)
Aynen buna şükür canım :) Öyleymiş bağırtıyorlarmış çok :) Bizimki yemiyormuş ya hep kantinden yio nerdeyse ...ii olunca arada yiorum diyor..

evet canım benimki de iyi bağırmış heralde sesi neredeyse yok
Olur kuzu her yemek beğenilmez sonuçta bizimki bulduğunu yer

napalım canım mecburuz özlemeden olur mu :):)

evet canım benimki de iyi bağırmış heralde sesi neredeyse yok
Olur kuzu her yemek beğenilmez sonuçta bizimki bulduğunu yer
Ne güzel sıkıntı çekmez işte bizimki çok yemek seçer o yüzden biraz sıkıntı yaşıyor o konuda :)

Bizde öyle canım benim eğitimler de sıkılasmis o yüzden tören yaklaşıyor ya

Olsun canım benim alternatif çok var bak dışardan da sipariş veriyorlardı sanırım kantinde var bak
AYnen iyiki kantin var yine buna şükür orda yapılıyormuş birçok şey.. sıkma meyve suyu varmış hep ondan içiyormuş o iyi oluyor hasta olmaması için en iyisi doğal yoldan korunmak :)

Bizde öyle canım benim eğitimler de sıkılasmis o yüzden tören yaklaşıyor ya
aynen canım ya şu törende de bitseydi asıl olay dağıtım zamanı olucak bakalım nasıl geçicek o zamanlar
AYnen iyiki kantin var yine buna şükür orda yapılıyormuş birçok şey.. sıkma meyve suyu varmış hep ondan içiyormuş o iyi oluyor hasta olmaması için en iyisi doğal yoldan korunmak :)

aa süper meyve suyu olması çok iyi sıcak içiceklerde vardır hep dimi ben benimkine demiştim iç sıcak şeyler diye :)

Umarim hepsi en hayırlı yerlere gider o zaman canım bnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…