- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
ya canım kafayı yiecem ben nie göremiyorum bi yerde yanlışlık mı yapıorum acaba , bana link atar mısın nerden bakıosun , nasıl giriş yapıosun
Az önce konuştuk canimcimm ama bir dk kadar sadece içtima ya çağırıyorlar dedi kapadık .. olsun her Fırsatta arıyor ya oda yeter .. senin askerin nasıl keyfi iyi mi bari :)Aynen canım benim :):) Nasıl arıyor mu seninki canım
aynen öyle canım 1 dk bile olsa insanan o kadar iyi geliyor ki :) maşallah arasın arasın :)Az önce konuştuk canimcimm ama bir dk kadar sadece içtima ya çağırıyorlar dedi kapadık .. olsun her Fırsatta arıyor ya oda yeter .. senin askerin nasıl keyfi iyi mi bari :)
iyi canım alistim ya bazen cok özlüyorum ama dayaniyoruz:):)Oh maşallah iyi olsunlar canım benim :) öyle tabi zaman yaklaşıyor diye daha sıkı çalışıyorlardır canım fırsatını buldukça arıyorlar sağolsunlar :) Benimkinin sesi felan kısılmış ya bağırmazsan tokatı yiyorsun diyo
Yemek felan seçiyor musun diye soruyorum saçmalama ne bulursam onu yiyorum şükrediyorum diyo
Günaydın canımmm iyilik sen nasılsınaynen öyle canım ben alıştım sanırım biraz sende durumlar nasıl
kızlar günaydın bende bulamadım tercih kılavuzunu. tercihlere tıklayıncada cıkmıyor :S
Oh maşallah iyi olsunlar canım benim :) öyle tabi zaman yaklaşıyor diye daha sıkı çalışıyorlardır canım fırsatını buldukça arıyorlar sağolsunlar :) Benimkinin sesi felan kısılmış ya bağırmazsan tokatı yiyorsun diyo
Yemek felan seçiyor musun diye soruyorum saçmalama ne bulursam onu yiyorum şükrediyorum diyo
bugun 15. gun bitiyo bakin 5.5 ayin bucugu gitti 5i kaldi :) 10 tane daha bu kadar gun geciriricez biticek kızlar:))
iyi canım alistim ya bazen cok özlüyorum ama dayaniyoruz:):)
Aynen buna şükür canım :) Öyleymiş bağırtıyorlarmış çok :) Bizimki yemiyormuş ya hep kantinden yio nerdeyse ...ii olunca arada yiorum diyor..
Ne güzel sıkıntı çekmez işte bizimki çok yemek seçer o yüzden biraz sıkıntı yaşıyor o konuda :)napalım canım mecburuz özlemeden olur mu :):)
evet canım benimki de iyi bağırmış heralde sesi neredeyse yok
Olur kuzu her yemek beğenilmez sonuçta bizimki bulduğunu yer
Olsun canım benim alternatif çok var bak dışardan da sipariş veriyorlardı sanırım kantinde var bakNe güzel sıkıntı çekmez işte bizimki çok yemek seçer o yüzden biraz sıkıntı yaşıyor o konuda :)
aynen öyle canım 1 dk bile olsa insanan o kadar iyi geliyor ki :) maşallah arasın arasın :)
iyi çok şükür canım benimkinin sesi kısılmış biraz başka da birşeyi yok sabahları arıyor fırsat buldukça da gün içinde arıyor yemin törenini bekliyoruz artık
AYnen iyiki kantin var yine buna şükür orda yapılıyormuş birçok şey.. sıkma meyve suyu varmış hep ondan içiyormuş o iyi oluyor hasta olmaması için en iyisi doğal yoldan korunmak :)Olsun canım benim alternatif çok var bak dışardan da sipariş veriyorlardı sanırım kantinde var bak
aynen canım ya şu törende de bitseydi asıl olay dağıtım zamanı olucak bakalım nasıl geçicek o zamanlarBizde öyle canım benim eğitimler de sıkılasmis o yüzden tören yaklaşıyor ya
AYnen iyiki kantin var yine buna şükür orda yapılıyormuş birçok şey.. sıkma meyve suyu varmış hep ondan içiyormuş o iyi oluyor hasta olmaması için en iyisi doğal yoldan korunmak :)
Umarim hepsi en hayırlı yerlere gider o zaman canım bnm :)aynen canım ya şu törende de bitseydi asıl olay dağıtım zamanı olucak bakalım nasıl geçicek o zamanlar
aa süper meyve suyu olması çok iyi sıcak içiceklerde vardır hep dimi ben benimkine demiştim iç sıcak şeyler diye :)
Umarim hepsi en hayırlı yerlere gider o zaman canım bnm :)
Vardır canım söyle sıkma meyve suyu içsin varsa C vitamini hasta olmamak için :)aa süper meyve suyu olması çok iyi sıcak içiceklerde vardır hep dimi ben benimkine demiştim iç sıcak şeyler diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?