357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

hofff ALES denemesi beni bekler... nalet. kendinize iyi bakın ciciler, sevin ama tepenize çıkarmayın, şimdilik diyeceklerim bu kadar...

hahaha çok tatlısın ya evet canım uzun dönemiz canım siz ?

ayy aynı ben . Çalışmak istiyoruuuum ,çalışıncada evde olsam da tembellik yapsam diyorum :)
aynen kuzu yaa valla çalışşak bi dert çalışmasak bi dert. Evde durunca sıkılıyorum çalışınca yoruluyorum napcam ben böyle anlamadım valla

hahaha iyi fikir kuzum sen yorulunca ben geçerim ben sıkılınca sen
Ahh keşke canım :)) Şaka bir yana gerçekten insan evdeyken sıkılyor çalışmak istiyor ..işteykende yoğunluktan şikayet ediyor ... Bir pazar tatil yetmiyor bana ya ctesi pazar olsa yine bi nevi :/

Ahh keşke canım :)) Şaka bir yana gerçekten insan evdeyken sıkılyor çalışmak istiyor ..işteykende yoğunluktan şikayet ediyor ... Bir pazar tatil yetmiyor bana ya ctesi pazar olsa yine bi nevi :/
Ben bi cumartesi çalışıp bi cumartesi çalışmıyorum gerçekten insana sadece bi pazar yemiyo :)

Ben bi cumartesi çalışıp bi cumartesi çalışmıyorum gerçekten insana sadece bi pazar yemiyo :)
Senin yine iiymiş canım ya benim hep sadece pazar ..bunalıyor insan yani... Nese bir süre sabredicem artık yapacak birşey yok işi öğrenene kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…