Vardır canım söyle sıkma meyve suyu içsin varsa C vitamini hasta olmamak için :)
Selam canımmseelam canlarr
hofff ALES denemesi beni bekler... nalet. kendinize iyi bakın ciciler, sevin ama tepenize çıkarmayın, şimdilik diyeceklerim bu kadar...
hakkında hayırlısı olsun tatlım ne diym , gerçi % 97 kişi açıkta kalacakken nasıl bi hayır olcak bilmiyorum amacanım benim 72 aldım ben düz memurluğa başvurucam. basın mezunuyum şuan 4 e tamamlıorum
hahaha çok tatlısın yaselaamtanışmadık sanırım ama hafızam kuvvetli azcık, okuduğum kadarıyla uzun dönemdiniz? naaber? uf bekleye bekle internet explorer browser'ına benzedik kafalar yandı dimi
haklıyım tabi bujum bu ne ya böyle bikaç konu okudum demin, neymiş beyefendi askermiş de sevgilisine bağırıp çağırıyomuş telefonlaru yüzüne kapatıyomuş, şeytan diyo çarp oklavayı suratına ya
ya bende evde oturmaktan sıkıldım iştee. insan oğlu nankörr naparsınpoff bende evde olsamda dizi izlesem keşke öle zaman geçirebiliyorum bi :)
iyi canım sıkılmaktan baska bi derdimiz yok cok sukur :) sen nasılsın?merhabaaaa nasılsınız bugün kızlar
bende iyiyim canımm aynen devamm . Evde durmaktan sıkıldım artık doğru düzgün işte yok bakalımiyi canım sıkılmaktan baska bi derdimiz yok cok sukur :) sen nasılsın?
merhabaaaa nasılsınız bugün kızlar
ya bende evde oturmaktan sıkıldım iştee. insan oğlu nankörr naparsın
ayy aynı ben . Çalışmak istiyoruuuum ,çalışıncada evde olsam da tembellik yapsam diyorum :)bende iyiyim canımm aynen devamm . Evde durmaktan sıkıldım artık doğru düzgün işte yok bakalım
Gel arada yer değişelimayy aynı ben . Çalışmak istiyoruuuum ,çalışıncada evde olsam da tembellik yapsam diyorum :)
aynen kuzu yaa valla çalışşak bi dert çalışmasak bi dert. Evde durunca sıkılıyorum çalışınca yoruluyorum napcam ben böyle anlamadım vallaayy aynı ben . Çalışmak istiyoruuuum ,çalışıncada evde olsam da tembellik yapsam diyorum :)
hahaha iyi fikir kuzum sen yorulunca ben geçerim ben sıkılınca senGel arada yer değişelim
Ahh keşke canım :)) Şaka bir yana gerçekten insan evdeyken sıkılyor çalışmak istiyor ..işteykende yoğunluktan şikayet ediyor ... Bir pazar tatil yetmiyor bana ya ctesi pazar olsa yine bi nevi :/hahaha iyi fikir kuzum sen yorulunca ben geçerim ben sıkılınca sen
bende çok iyiyim canımm günler geçiyor beklemeye devamİdare ediyoruz canım sen nasılsıınn???:)
Haklısın canım herşey birsüre sonra sıkıyor :) :)
Ben bi cumartesi çalışıp bi cumartesi çalışmıyorum gerçekten insana sadece bi pazar yemiyo :)Ahh keşke canım :)) Şaka bir yana gerçekten insan evdeyken sıkılyor çalışmak istiyor ..işteykende yoğunluktan şikayet ediyor ... Bir pazar tatil yetmiyor bana ya ctesi pazar olsa yine bi nevi :/
Senin yine iiymiş canım ya benim hep sadece pazar ..bunalıyor insan yani... Nese bir süre sabredicem artık yapacak birşey yok işi öğrenene kadar :)Ben bi cumartesi çalışıp bi cumartesi çalışmıyorum gerçekten insana sadece bi pazar yemiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?