357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Senin yine iiymiş canım ya benim hep sadece pazar ..bunalıyor insan yani... Nese bir süre sabredicem artık yapacak birşey yok işi öğrenene kadar :)
Sizin kendi büronuzu açmanız için belli bi staj döneminiz fln var mı canım

Bendede gözükmüyor tatlım ya birkaç gündür :/
Ben yeni farkediyorum zaten bu sıralar pek giremiyorum işler çok yoğun ama gözükmesi iyi oluyordu ya neşe artık böyle alışıcaz

Hayır canım gerekmiyor ama sonuçta işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenmek için bir süre deneyim kazanmak lazım biryerlerde çalışarak..çünkü okulla bir değil gerçek hayatta daha farklı tecrübe gerekiyor

Evet canım doğru söylüyorsun öyle pat diye piyasaya atılmak olmaz. İnşallah çabucak şartlar olgunlaşır kendi işini kurabilirsin

Evet canım doğru söylüyorsun öyle pat diye piyasaya atılmak olmaz. İnşallah çabucak şartlar olgunlaşır kendi işini kurabilirsin
İnşallah canım yaa benimde isteğim o ama daha çok erken 5. ayım .. en az 2 sene geçmesi lazım :)Kendimi hazır hissettiğim zaman inşallah nasip olur :)

İnşallah canım yaa benimde isteğim o ama daha çok erken 5. ayım .. en az 2 sene geçmesi lazım :)Kendimi hazır hissettiğim zaman inşallah nasip olur :)
Ben bu işime başlayalı 5 sene olmuş canım ya hiç anlamadım bile 2 senede çabucak geçer

Ben bu işime başlayalı 5 sene olmuş canım ya hiç anlamadım bile 2 senede çabucak geçer
Uu baya olmuş senin ne güzel :) İnşallah canım bi an önce geçsinde düzenimi kurayım istiyorum ama pat diye olmuyor dediğin gibi daha genciz zaten acele etmeye çok gerek yok :):)

Uu baya olmuş senin ne güzel :) İnşallah canım bi an önce geçsinde düzenimi kurayım istiyorum ama pat diye olmuyor dediğin gibi daha genciz zaten acele etmeye çok gerek yok :):)
Dimi ama aceleyle işimiz yok sadece şu günler çabucak geçsin askerlerimiz gelsin sona zaman geçmese de olur hem ne güzel çıtır kalırız

canım sende kendine iyi bak sevgiler ..
canım demin aradı beni kuzucum, anlattım sizi, mürşitpınar onun olduğu yerden farklı yerdeymiş ama az çok bilgi sahibi oradaki karakollar hakkında. zaten oraya gidene kadar her şey meçhul bakarsın ikisi bi arada olur umudumuzu kaybetmeyelim

hahaha çok tatlısın ya evet canım uzun dönemiz canım siz ?
sana benzer tatlı kısayız biz ama ben de çok özlüyom valla bak

hehehe Aynen canım ya şuan önemli olan önümüzdeki 5 ayın geçmesi :) :)
Ahhh geçsin bi an önce geçsin en azından şu 11 gün geçsin ona bile razıyım
kısayız biz ama ben de çok özlüyom valla bak
Canım bak göndereli daha 14 gün oluyor ama hepimizin içi sızlıyor kısaya uzuna bakmıyor bu işler

Özlememek mümkünmü kısa yada uzun .. bi haftada olsa özleniyor be :)

Ahhh geçsin bi an önce geçsin en azından şu 11 gün geçsin ona bile razıyım

Canım bak göndereli daha 14 gün oluyor ama hepimizin içi sızlıyor kısaya uzuna bakmıyor bu işler

çook haklısınız kızçeler çok büyük bi boşluk var içimde dolmuyo bi türlü...
dersanede yeni gelen bir öğretmen arkadaş vardı burçlardan konuşuyoduk. ikizler burcu olduğumu söylediğimde ''aa hayret ikizler aktif zıpır olur'' dedi önce içten içe kızdım kadına ama doğru söze ne denir önceden hayat doluydum ben de ama bu aralar iyice kapandım içime demek ki dışa da yansımış..

bayıldım sanaa özlenir tabi özlenmezmii.. ama uzunlardan az suruyo özleminiz

Kızlar tabi insan birgün görmese özluyor o ayrı mesele. Ama sizin yasadıgınızın iki katını yasıyor uzun bekleyenler. Dışardan aynı şey gibi görülebilir ama öyle değil bizimle aynı ayda giden kısa dönemler teskereyi alalı 2 bucuk ay oluyor. Şimdi bizde 5 ay sonra gelen kısa dönemliler bizden iki ay önce teskere alıyorlarr. Adama öyle böyle koymuyor bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…