Bendede gözükmüyor tatlım ya birkaç gündür :/Kızlar ben atta kimlerin topikte olduğun göremiyorum sizde görünüyor mu
Sizin kendi büronuzu açmanız için belli bi staj döneminiz fln var mı canımSenin yine iiymiş canım ya benim hep sadece pazar ..bunalıyor insan yani... Nese bir süre sabredicem artık yapacak birşey yok işi öğrenene kadar :)
Ben yeni farkediyorum zaten bu sıralar pek giremiyorum işler çok yoğun ama gözükmesi iyi oluyordu ya neşe artık böyle alışıcazBendede gözükmüyor tatlım ya birkaç gündür :/
Hayır canım gerekmiyor ama sonuçta işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenmek için bir süre deneyim kazanmak lazım biryerlerde çalışarak..çünkü okulla bir değil gerçek hayatta daha farklı tecrübe gerekiyorSizin kendi büronuzu açmanız için belli bi staj döneminiz fln var mı canım
Ben yeni farkediyorum zaten bu sıralar pek giremiyorum işler çok yoğun ama gözükmesi iyi oluyordu ya neşe artık böyle alışıcaz
Evet canım doğru söylüyorsun öyle pat diye piyasaya atılmak olmaz. İnşallah çabucak şartlar olgunlaşır kendi işini kurabilirsinHayır canım gerekmiyor ama sonuçta işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenmek için bir süre deneyim kazanmak lazım biryerlerde çalışarak..çünkü okulla bir değil gerçek hayatta daha farklı tecrübe gerekiyor
İnşallah canım yaa benimde isteğim o ama daha çok erken 5. ayım .. en az 2 sene geçmesi lazım :)Kendimi hazır hissettiğim zaman inşallah nasip olur :)Evet canım doğru söylüyorsun öyle pat diye piyasaya atılmak olmaz. İnşallah çabucak şartlar olgunlaşır kendi işini kurabilirsin
Ben bu işime başlayalı 5 sene olmuş canım ya hiç anlamadım bile 2 senede çabucak geçerİnşallah canım yaa benimde isteğim o ama daha çok erken 5. ayım .. en az 2 sene geçmesi lazım :)Kendimi hazır hissettiğim zaman inşallah nasip olur :)
Uu baya olmuş senin ne güzel :) İnşallah canım bi an önce geçsinde düzenimi kurayım istiyorum ama pat diye olmuyor dediğin gibi daha genciz zaten acele etmeye çok gerek yok :):)Ben bu işime başlayalı 5 sene olmuş canım ya hiç anlamadım bile 2 senede çabucak geçer
Dimi ama aceleyle işimiz yok sadece şu günler çabucak geçsin askerlerimiz gelsin sona zaman geçmese de olur hem ne güzel çıtır kalırızUu baya olmuş senin ne güzel :) İnşallah canım bi an önce geçsinde düzenimi kurayım istiyorum ama pat diye olmuyor dediğin gibi daha genciz zaten acele etmeye çok gerek yok :):)
hehehe Aynen canım ya şuan önemli olan önümüzdeki 5 ayın geçmesi :) :)Dimi ama aceleyle işimiz yok sadece şu günler çabucak geçsin askerlerimiz gelsin sona zaman geçmese de olur hem ne güzel çıtır kalırız
canım demin aradı beni kuzucum, anlattım sizi, mürşitpınar onun olduğu yerden farklı yerdeymişcanım sende kendine iyi bak sevgiler ..
sana benzer tatlıhahaha çok tatlısın yaevet canım uzun dönemiz canım siz ?
yok be canımm yerleşmek bana kalmaz millet 90 üzeri alıp açıkta kalıor ben deneyeceğim sadecehakkında hayırlısı olsun tatlım ne diym , gerçi % 97 kişi açıkta kalacakken nasıl bi hayır olcak bilmiyorum amaherşey gönlünce olur inş.
Özlememek mümkünmü kısa yada uzun .. bi haftada olsa özleniyor be :)kısayız biz ama ben de çok özlüyom valla bak
Ahhh geçsin bi an önce geçsin en azından şu 11 gün geçsin ona bile razıyımhehehe Aynen canım ya şuan önemli olan önümüzdeki 5 ayın geçmesi :) :)
Canım bak göndereli daha 14 gün oluyor ama hepimizin içi sızlıyor kısaya uzuna bakmıyor bu işlerkısayız biz ama ben de çok özlüyom valla bak
Özlememek mümkünmü kısa yada uzun .. bi haftada olsa özleniyor be :)
Ahhh geçsin bi an önce geçsin en azından şu 11 gün geçsin ona bile razıyım
Canım bak göndereli daha 14 gün oluyor ama hepimizin içi sızlıyor kısaya uzuna bakmıyor bu işler
Iyi cok sukur tatlim sen nasilsin?selam kızlar nasılsınız
iyiyim bende canım:)Iyi cok sukur tatlim sen nasilsin?
bayıldım sanaacanım demin aradı beni kuzucum, anlattım sizi, mürşitpınar onun olduğu yerden farklı yerdeymişama az çok bilgi sahibi oradaki karakollar hakkında. zaten oraya gidene kadar her şey meçhul bakarsın ikisi bi arada olur umudumuzu kaybetmeyelim
sana benzer tatlıkısayız biz ama ben de çok özlüyom valla bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?