357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

inanmıyorum sen ikizler olamazsın benim iikizlerle yıldızım tutmaz hiç ama şuan bir ilk yasıyorum

biz 7/24 watsapp ek olarak bugün üç kez aradı öyle konustuk. Bi ara arkdan ses geldi noldu dedim. Askım komutan karsımdaymış diyo ahahah dedim kappat kapat kapattı sonra yine aradı
Ooooh nida hanimada bakin:) usta birliklerinde darisi bizim basimiza insaAllah :)

biz 7/24 watsapp ek olarak bugün üç kez aradı öyle konustuk. Bi ara arkdan ses geldi noldu dedim. Askım komutan karsımdaymış diyo ahahah dedim kappat kapat kapattı sonra yine aradı

Ooo ne güzelmiss öyle :) darısı bizleree :)

Gunduz 3kere konustuk tatlim:) hastaneye gitmisti bugun rahat arayabildi:) simdi yine aramasini bekliyorum.. Icim icimi yiyoo insaAllah arar bi an evvel

Arar kuzum merak etme :) .. nesi var ki askerinin ?

Omaygad lükse bak bayılazağımm Allah artırsınn
ADLSJSJFJSJSŞFS HÖNKÜRDÜM kızçem biz yıldızlar hakkında bişiy bilmiyomuşuz gidelim oğlak ve ikizlere şans ver sebastian ikisi de çok tatlışlar

ahaha kuzumm 8 buçuk aydır askerde bırakta olsun okadar Yaa boşverelim en iyisi o yıldızları,halt etmişler Ozaman gösterelim oğlak ve ikizlerin dayanışmasınııııııı

ahaha kuzumm 8 buçuk aydır askerde bırakta olsun okadar Yaa boşverelim en iyisi o yıldızları,halt etmişler Ozaman gösterelim oğlak ve ikizlerin dayanışmasınııııııı
O da doğru kız bıraksınlar da konuşun sevgi pıtırcıkları Bizimki henüz komutanı bırak yakalattığı kaçak eşeğin yanında konuşmaya korkuyo

Ooo ne güzelmiss öyle :) darısı bizleree :)

Arar kuzum merak etme :) .. nesi var ki askerinin ?

Selaam denizlili, hastaneye neden gitti ki:/
Bnm nisanlimin alerjik astimi var her ay asi oluyo oyuzdn gitti kizlar simdi asi zamani geldi olmasi gerekiyo ama izmire sevk etmisler biz sorumlulugunu alamayiz fln demisler alasehirdekiler insaAllah olabilir asisini yaa cunku asidan once cok cok kotuydu yine ogunlere donmesini istemiyorum

O da doğru kız bıraksınlar da konuşun sevgi pıtırcıkları Bizimki henüz komutanı bırak yakalattığı kaçak eşeğin yanında konuşmaya korkuyo
hahaha o da iyimişş . Ya gökhan telefonunu cebinde taşıyor telefon sıkıntısı yok komutan şöförü oldugu için

Canim benim inşallah olur aksilik olmaz Allahın izniyle merak etme sen ..

Herkese iyi akşamlar, ben 2 gündür griple boğuşuyorum ondan kendime gelemedim ki girip yazayım foruma. İnşallah herkes iyidir. Sorun falan yok herkes oldukça motivedir umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…