- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Allah iyilik versin cnm bnm:)iyiyim bende canım:)
biz 7/24 watsappKızlar Nasılsıniz gelmeye başladı mı akşam telefonlarımiz :)
Gunduz 3kere konustuk tatlim:) hastaneye gitmisti bugun rahat arayabildi:) simdi yine aramasini bekliyorum.. Icim icimi yiyooKızlar Nasılsıniz gelmeye başladı mı akşam telefonlarımiz :)
inanmıyorum sen ikizler olamazsınçook haklısınız kızçeler çok büyük bi boşluk var içimde dolmuyo bi türlü...
dersanede yeni gelen bir öğretmen arkadaş vardı burçlardan konuşuyoduk. ikizler burcu olduğumu söylediğimde ''aa hayret ikizler aktif zıpır olur'' dediönce içten içe kızdım kadına ama doğru söze ne denir önceden hayat doluydum ben de ama bu aralar iyice kapandım içime demek ki dışa da yansımış..
Ooooh nida hanimada bakin:) usta birliklerinde darisi bizim basimiza insaAllah :)biz 7/24 watsappek olarak bugün üç kez aradı öyle konustuk. Bi ara arkdan ses geldi noldu dedim. Askım komutan karsımdaymış diyo ahahah dedim kappat kapat kapattı sonra yine aradı
biz 7/24 watsappek olarak bugün üç kez aradı öyle konustuk. Bi ara arkdan ses geldi noldu dedim. Askım komutan karsımdaymış diyo ahahah dedim kappat kapat kapattı sonra yine aradı
Gunduz 3kere konustuk tatlim:) hastaneye gitmisti bugun rahat arayabildi:) simdi yine aramasini bekliyorum.. Icim icimi yiyooinsaAllah arar bi an evvel
Yengeç olmaya ramak kalmış bi İkizler olarak sadece oğlaklarla anlaşamam gerisinde iddialıyım huyum kurusunnninanmıyorum sen ikizler olamazsınbenim iikizlerle yıldızım tutmaz hiç ama şuan bir ilk yasıyorum
OĞLAKKKYengeç olmaya ramak kalmış bi İkizler olarak sadece oğlaklarla anlaşamam gerisinde iddialıyım huyum kurusunnnSeninki ne haydi sööyle!
:) rütbeli olunca böyle oluyorrrr heralde. amin kuzucum hepinizin basınaa..Ooooh nida hanimada bakin:) usta birliklerinde darisi bizim basimiza insaAllah :)
amin kuzucummm inşallah :)Ooo ne güzelmiss öyle :) darısı bizleree :)
Arar kuzum merak etme :) .. nesi var ki askerinin ?
Omaygad lükse bak bayılazağımmbiz 7/24 watsappek olarak bugün üç kez aradı öyle konustuk. Bi ara arkdan ses geldi noldu dedim. Askım komutan karsımdaymış diyo ahahah dedim kappat kapat kapattı sonra yine aradı
ADLSJSJFJSJSŞFS HÖNKÜRDÜMOĞLAKKK
ahaha kuzumm 8 buçuk aydır askerde bırakta olsun okadarOmaygad lükse bak bayılazağımmAllah artırsınn
ADLSJSJFJSJSŞFS HÖNKÜRDÜMkızçem biz yıldızlar hakkında bişiy bilmiyomuşuz gidelim oğlak ve ikizlere şans ver sebastian ikisi de çok tatlışlar
Selaam denizlili, hastaneye neden gitti ki:/Gunduz 3kere konustuk tatlim:) hastaneye gitmisti bugun rahat arayabildi:) simdi yine aramasini bekliyorum.. Icim icimi yiyooinsaAllah arar bi an evvel
O da doğru kız bıraksınlar da konuşun sevgi pıtırcıklarıahaha kuzumm 8 buçuk aydır askerde bırakta olsun okadarYaa boşverelim en iyisi o yıldızları,halt etmişler Ozaman gösterelim oğlak ve ikizlerin dayanışmasınııııııı
Ooo ne güzelmiss öyle :) darısı bizleree :)
Arar kuzum merak etme :) .. nesi var ki askerinin ?
Bnm nisanlimin alerjik astimi var her ay asi oluyo oyuzdn gitti kizlar simdi asi zamani geldi olmasi gerekiyo ama izmire sevk etmislerSelaam denizlili, hastaneye neden gitti ki:/
O da doğru kız bıraksınlar da konuşun sevgi pıtırcıklarıBizimki henüz komutanı bırak yakalattığı kaçak eşeğin yanında konuşmaya korkuyo
Canim benim inşallah olur aksilik olmaz Allahın izniyle merak etme sen ..Bnm nisanlimin alerjik astimi var her ay asi oluyo oyuzdn gitti kizlar simdi asi zamani geldi olmasi gerekiyo ama izmire sevk etmislerbiz sorumlulugunu alamayiz fln demisler alasehirdekiler insaAllah olabilir asisini yaa cunku asidan once cok cok kotuydu yine ogunlere donmesini istemiyorum
Sagol bitanem:) insaAllahCanim benim inşallah olur aksilik olmaz Allahın izniyle merak etme sen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?