- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
sorumluluk almayacağın adamı almayacaksın işte olaya bak ya safi mantıksızlık bu askerlik iyice nefret ettiriyolar. Çok çok geçmiş olsun canım iyi düşün sen hep olur mu?:)Bnm nisanlimin alerjik astimi var her ay asi oluyo oyuzdn gitti kizlar simdi asi zamani geldi olmasi gerekiyo ama izmire sevk etmislerbiz sorumlulugunu alamayiz fln demisler alasehirdekiler insaAllah olabilir asisini yaa cunku asidan once cok cok kotuydu yine ogunlere donmesini istemiyorum
iyi gecelerr renkli menkli rüyalarrkizlar iyi gecelerrr bir gun daha bitti bye byeeeeeeeeeeesafak 153
amaan pıtır pıtır yatıyosunuz uykucularr gece gençti oysa ki babaya yakışmadıeveet bir gün daha bittii.. şafak atar baba yatarşafak olmuş coni moni 116
ne mutlu sana yaaa inşallah istikrarlı olursunBu arada kızlar, bugün bir spor salonuna kayıt yaptırdım. 1 yıl boyunca gideceğim. Sevgilim askerden dönünce bende fit bir görüntüye ulaşmak istiyorum. :) O orda mekik çekip, baklavalar yaparken; bende burda boş durmayayım dedim. :)
gel beybi sohbet edeksorumluluk almayacağın adamı almayacaksın işte olaya bak ya safi mantıksızlık bu askerlik iyice nefret ettiriyolar. Çok çok geçmiş olsun canım iyi düşün sen hep olur mu?:)
iyi gecelerr renkli menkli rüyalarr
amaan pıtır pıtır yatıyosunuz uykucularr gece gençti oysa ki babaya yakışmadı
ne mutlu sana yaaa inşallah istikrarlı olursunBen de sevgilimi 195 kiloya ulaşıp yuvarlanarak karşılama niyetindeyim
frances yarım saattir seni kocamı bekler gibi bekliyorum burda resmen. iki lafın belini kıracaadık nooldu?
Herkese iyi akşamlar, ben 2 gündür griple boğuşuyorum ondan kendime gelemedim ki girip yazayım foruma. İnşallah herkes iyidir. Sorun falan yok herkes oldukça motivedir umarım :)
günaydın bebeğim askerleri gönderdikten sonra herkez bi diyet telaşına düştü :)Günaydın kizlaaarbu sabahta diyete baslayamadim
Canim cok sukur sen nasılsın neler yapıyorsun :)günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın tatlım hosgeldin :)günaydın kızlar nasılsınız :)
Günaydın tatlım hosgeldin :)
Iyi m canım sen nasılsın :)hoşbulduk canım nasılsın ..
Iyi m canım sen nasılsın :)
Günaydınnnn canlarrrrYine yeni bir günün başındayız bugününde güzel bir gün olması dileğiyle Nasılll Keyiflerr ? :)
Ohhh maşallah şafaklar atıyor durduramıyoruz bizde 154eveet bir gün daha bittii.. şafak atar baba yatarşafak olmuş coni moni 116
Günaydın kuzuuu ne diyeti nerden çıktı oGünaydın kizlaaarbu sabahta diyete baslayamadim
Balımm günaydınKızlar hepinizin günü aydın olsunnnn :)
Günaydın tatlım ben iyiym rüyamda sevdiceğimi gördümgünaydın kızlar nasılsınız
Bende tam tersi kilo alma telaşındayım geldiğimde zayıfladığını görürsem geldiğim gibi geri dönerim dedigünaydın bebeğim askerleri gönderdikten sonra herkez bi diyet telaşına düştü :)
Tatlım günaydın iyidir sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız :)
Eveeeet yeni bi gün bi şafak daha attıGünaydınnnn canlarrrrYine yeni bir günün başındayız bugününde güzel bir gün olması dileğiyle Nasılll Keyiflerr ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?