357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Bu arada kızlar, bugün bir spor salonuna kayıt yaptırdım. 1 yıl boyunca gideceğim. Sevgilim askerden dönünce bende fit bir görüntüye ulaşmak istiyorum. :) O orda mekik çekip, baklavalar yaparken; bende burda boş durmayayım dedim. :)

sorumluluk almayacağın adamı almayacaksın işte olaya bak ya safi mantıksızlık bu askerlik iyice nefret ettiriyolar. Çok çok geçmiş olsun canım iyi düşün sen hep olur mu?:)

kizlar iyi gecelerrr bir gun daha bitti bye byeeeeeeeeeee safak 153
iyi gecelerr renkli menkli rüyalarr

eveet bir gün daha bittii.. şafak atar baba yatar şafak olmuş coni moni 116
amaan pıtır pıtır yatıyosunuz uykucularr gece gençti oysa ki babaya yakışmadı

ne mutlu sana yaaa inşallah istikrarlı olursun Ben de sevgilimi 195 kiloya ulaşıp yuvarlanarak karşılama niyetindeyim

gel beybi sohbet edek

frances yarım saattir seni kocamı bekler gibi bekliyorum burda resmen. iki lafın belini kıracaadık nooldu?

frances yarım saattir seni kocamı bekler gibi bekliyorum burda resmen. iki lafın belini kıracaadık nooldu?
İnanmıyorum yaaa ben de mesaj attıktan sonra bekledim çıktıktan 2-3 dk sonra sen yazmışsın kız sen de babayım dedin yatacam dedin ne biliim:/ neyse telafisini yapıciiz elbet

Günaydınnnn canlarrrr Yine yeni bir günün başındayız bugününde güzel bir gün olması dileğiyleNasılll Keyiflerr ? :)

eveet bir gün daha bittii.. şafak atar baba yatar şafak olmuş coni moni 116
Ohhh maşallah şafaklar atıyor durduramıyoruz bizde 154
Günaydın kizlaaar bu sabahta diyete baslayamadim
Günaydın kuzuuu ne diyeti nerden çıktı o
Kızlar hepinizin günü aydın olsunnnn :)
Balımm günaydın
günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın tatlım ben iyiym rüyamda sevdiceğimi gördüm Sen nasılsın canım
günaydın bebeğim askerleri gönderdikten sonra herkez bi diyet telaşına düştü :)
Bende tam tersi kilo alma telaşındayım geldiğimde zayıfladığını görürsem geldiğim gibi geri dönerim dedi

günaydın kızlar nasılsınız :)
Tatlım günaydın iyidir sen nasılsın

Günaydınnnn canlarrrr Yine yeni bir günün başındayız bugününde güzel bir gün olması dileğiyleNasılll Keyiflerr ? :)
Eveeeet yeni bi gün bi şafak daha attı Ben iyiym kuzum sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…