357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

günaydın canım amin güzel günler olsun inşallh...

Aminn tatlımmm....

Bende tam tersi kilo alma telaşındayım geldiğimde zayıfladığını görürsem geldiğim gibi geri dönerim dedi

Aynennn benimde kilo almam gerekiyorrr kilo almak için diyet yapıyordum gitti gideli nerdee bıraktım kaldı

Eveeeet yeni bi gün bi şafak daha attı Ben iyiym kuzum sen nasılsın

İyiyim canımm aynen bir gün daha attı dün de iyi bir haber aldım kesin gelicem yemin töreninden sonra dedi... imza atmaları gerekiyor diye gelmeyecekti ama herkes gidecekmiş komutanlarda bişe olmaz falan demişler bilmiyorum inşallah birşey olmaz ama gelicem banane diyor :/
Patronlar bilse şu halimizi maaşımızdan keserler

Hahahahha kesinlikleeee ama napim ya bütün gün sıkılıyor insan pc başında işlerimizi yetiştiriyoruz sonuçta :) :)

Sevdicekler bizi zayıflamış görürlerse daha çok üzülürler biliyosun dimi buj Biz en iyisi çikolataya verelim kendimizi hem mutluluk hormonu hem kilo
İyi hadi kuzum çooook sevindim senin adına inşallah bi aksilik çıkmaz 2 günde olsa görüşebilirsiniz
Bende tekrar karar değiştirerek yemin törenine gidiyorum bu sefer kesin inşallah

valla sorma kesin :) aman naplaım hep çalış çalış şurda biraz sohbet ederek stresimiz atıyoruz kendileri neller yapıyorrr biz bişe diyormuzuz onlara dimi..
Dimi ama zaten kafamız bozuk üstümüze gelmesinler bizim
9 gün sonra yemin törenindeyim görcem canımı bennnn :) yaşasınnnnn ...
Bendeeeeeeeeeeeeeeee

GÜÜNAYDINNNN tatlı kızçelerr işte bi uğursuzz bi naalet gün daha tarihe gömüldü her gün daha güzel her gün daha aydınlıkkk Şafak kaldı 81 Düzce!

GÜÜNAYDINNNN tatlı kızçelerr işte bi uğursuzz bi naalet gün daha tarihe gömüldü her gün daha güzel her gün daha aydınlıkkk Şafak kaldı 81 Düzce!
Canımmmmm plakalara düşmüşsünüz sizin askerlik bitmiş sayılır darısı başımıza inşallahhhh

Aynen yaa bende kendimi çikolataya verdim zaten de o bende kilo yapmıyor hiç malesefki :)Aaa süper hadi bakalım inşallah aksilik çıkmaz sevindim senin adına canımm:)

Heheheh ne güzell az kalmış sizin ..Komşu il Düzce :))Düzcelimisin canm ?

Canımmmmm plakalara düşmüşsünüz sizin askerlik bitmiş sayılır darısı başımıza inşallahhhh
Bu günler çoook çabuk geçiyo inan ki hele bi de yapacak iş güç varsa hoppalaaa oluyo insan ama asıl 50drn geriye sayarken işkenceymiş gibi bi duyum aldım inş yalandır

Sizin de gelicekkk ve nolduğunu anlamicaksınız hatta ve hatta şu konuşmayı hatırlayıp kocaman bi 'vay anasınıı' çekiceksiniz Hem kötü hem güzel günler bunlar.. Aman ben de sanki 3 asker beklemişim gibi konuştum Düzceli değilim istanbul'da yaşıyorum tatlıcım ama artık bize her yer trabzon moduna girdim

Haklısın valla bugünlerin kötü olduğu kadar güzel günleri de yok değil :) Özlemek de güzel bir duygu ... Tabi hiç ayrı kalmadığımız için zor geliyor orası ayrı ama ..Bu duyguyuda tatmadık demeyiz :) :) Anladım tatlım olsun azcık kalmış bizimkinin yarısı kadarrr ah bizimde o kadar kalmış olsa keşke :) Bizi gör mutlu ol

Kız niye mutlu olayım aşkolsun ben de ağustosta uğurladım hatta 7 ağustostan bu zamana kadar sadece 1 hafta görebildim kuzumu izne gelince. Şaka gibi?!? Kızlar ne yapın edin izin kullanın yoksa geçmez vakit

günaydın canım darısı bzie inaşlhh aydınlık olsun huzur olsun mutluluk olsun aşk olsun her yeni günle gelsinnnnn

Kız niye mutlu olayım aşkolsun ben de ağustosta uğurladım hatta 7 ağustostan bu zamana kadar sadece 1 hafta görebildim kuzumu izne gelince. Şaka gibi?!? Kızlar ne yapın edin izin kullanın yoksa geçmez vakit
Canım benim yaa valla iyi sabretmişsin ...Bizimkide kullanacak kullanabilirse ... Ayda bir de ben gidicem artık öle böle geçer inşallah çabucakk

kızlar bu aralar inanılmz yoğunum iş yerinde, bi de şu kpss tercih telaşı fln derken sizlerle yazışmalarımızda hep kopuk oluyor kusuruma bakmayın ama bu haftayı atlataym ondan sonra raht raht muhabbetlerimize devam ederiz inş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…