Ne kusuru canım benim sen işlerini hallet sonra bol boll konuşuruz ..benimde oluyor öyle yoğun dönemlerim elimden geldiği kadar yazmaya gayret ediyorum sizlere :)kızlar bu aralar inanılmz yoğunum iş yerinde, bi de şu kpss tercih telaşı fln derken sizlerle yazışmalarımızda hep kopuk oluyor kusuruma bakmayın ama bu haftayı atlataym ondan sonra raht raht muhabbetlerimize devam ederiz inş. :)
kızlar bu aralar inanılmz yoğunum iş yerinde, bi de şu kpss tercih telaşı fln derken sizlerle yazışmalarımızda hep kopuk oluyor kusuruma bakmayın ama bu haftayı atlataym ondan sonra raht raht muhabbetlerimize devam ederiz inş. :)
Sen nereliydin canım?Urfaya gidebilecekmisin kaç saat sürüyor ?evet gelsin hayırlısıyla ben dört gözle yemin törenini bekliyorum sonrası biliyorsun hayatım urfa yolları :)
Sen nereliydin canım?Urfaya gidebilecekmisin kaç saat sürüyor ?
Kıyamam yaaa .. ama haklısın canım çok uzakcanım ankaradayım ben yemin töreni antalyada oraya gideceğim 9 gün sonra ...ama urfaya gidemeyeceğim nasıl gidyim yol çookkk uzunnn ...keşke gitsem orda biryerde kalabilsem aynı yerde nefes alabilsem hafta sonları görsem bak içim garip oldu gene ...
Kıyamam yaaa .. ama haklısın canım çok uzakO izin kullanackmı peki? Kullansın arada da bi gör bari...
Urfada evci izni filan iptal zatencanım ankaradayım ben yemin töreni antalyada oraya gideceğim 9 gün sonra ...ama urfaya gidemeyeceğim nasıl gidyim yol çookkk uzunnn ...keşke gitsem orda biryerde kalabilsem aynı yerde nefes alabilsem hafta sonları görsem bak içim garip oldu gene ...
Urfada evci izni filan iptal zatenancak ziyaret saatinde(o da varsa eğer) görüşebilirdiniz ve tatlım akçakale öyle kız başına yaşanacak yer değilmiş aman diyim aman. Ben de gitmek istedim kaç kere sarper susturdu akıllı uslu otur yerinde gelebildiğim an ben koşarak gelicem zaten dedi
Anladım tatlımkullanmak istemiyor bir an önce yapıp gelmek istiyor canım sadece yemin töreninde göreceğim onun dışında aralık 18 teslim olacak urfaya direk geçicek ordan yani biz sanırım gelene kadar görüşemiycezsadece tel kaldık inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruk sevdiklerimzie canım ... senin nerde canım az mı kaldı ?
Seninde 153 var canım aynı bizimle..3kasımdan itibaren sayıyorsun 168 günhadi yaaman ya off offfffff senin az kalmış canım darısı bize inşallah ..birde nasıl hesaplama yapıyorzu canım kasım 6 gitti kıs dönem iizn kullanmayacak
Anladım tatlımBizim Ankara'da canım ... 153 kaldı işte daha başındayız....
Seninde 153 var canım aynı bizimle..3kasımdan itibaren sayıyorsun 168 gün
için rahat olsun canım ankara akşamları biraz soğuk sert ..nerede ankarada etimesgut falan mı? burdamı kalacak
evet 3 kasımdan itibaren seninde kısa dönem dimi canım ..abowww 153 daha var ya
o zaman şafakk 153 diyelim canım ... 300 var onları düşünerek şükür ediyorum inşallah onlarda düşer hemencecik
Bizimde yemin töreni jandarma olduğu için 12 Aralık deniyordu ama 28 Kasımda olacakmış piyadelerle birlikte. 10 gün sonra acemilik bitiyor sonra Manisa'da ilçelerde dağıtım olacak o ilçelerden birine düşecek bakalım neresi olacak. Inşallah acemilik bitince, telefon sokabilir de usta birliğine bol bol konuşuruz.
Doğru bende de pek kilo yaptığı söylenemez yine de askerlerimize güzel sağlıklı görünmek için elimizden geleni yapacağız dimiiiAynen yaa bende kendimi çikolataya verdim zaten de o bende kilo yapmıyor hiç malesefki :)Aaa süper hadi bakalım inşallah aksilik çıkmaz sevindim senin adına canımm:)
Ayy bu günlere çabuk geçiyo deniyosa son zamanlar bize cehennem azabı olacak demek kiBu günler çoook çabuk geçiyo inan ki hele bi de yapacak iş güç varsa hoppalaaa oluyo insanama asıl 50drn geriye sayarken işkenceymiş gibi bi duyum aldım inş yalandır
Aynen tatlım :) Dikkat etmemiz iyi bakmamız gerek kendimize ..onlara tembih ediyoruz o kadar kendimizi de aksatmamamız lazım :)Doğru bende de pek kilo yaptığı söylenemez yine de askerlerimize güzel sağlıklı görünmek için elimizden geleni yapacağız dimiii
Sağol canım benim
Şimdi sanırım sizin 3 kasımda başlıyo gibi sayılıcak 2 gün de yol izni olsa 19-20 nisan filan oluyo:)hadi yaaman ya off offfffff senin az kalmış canım darısı bize inşallah ..birde nasıl hesaplama yapıyorzu canım kasım 6 gitti kıs dönem iizn kullanmayacak
bebeğim sülüs tarihinden itibaren saymaya başlıomuşz. telim olduğu günden itibaren deilmişŞimdi sanırım sizin 3 kasımda başlıyo gibi sayılıcak 2 gün de yol izni olsa 19-20 nisan filan oluyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?