Aynen canım 3 kasımdan itibaren sayılıyor iştebebeğim sülüs tarihinden itibaren saymaya başlıomuşz. telim olduğu günden itibaren deilmiş
Bizimde yemin töreni jandarma olduğu için 12 Aralık deniyordu ama 28 Kasımda olacakmış piyadelerle birlikte. 10 gün sonra acemilik bitiyor sonra Manisa'da ilçelerde dağıtım olacak o ilçelerden birine düşecek bakalım neresi olacak. Inşallah acemilik bitince, telefon sokabilir de usta birliğine bol bol konuşuruz.
bebeğim sülüs tarihinden itibaren saymaya başlıomuşz. telim olduğu günden itibaren deilmiş
Sülüs 3 kasım değil miydi işte tatlım ben ağustos donemi olduğum icin bilmiyorum tambebeğim sülüs tarihinden itibaren saymaya başlıomuşz. telim olduğu günden itibaren deilmiş
Şimdi sanırım sizin 3 kasımda başlıyo gibi sayılıcak 2 gün de yol izni olsa 19-20 nisan filan oluyo:)
aynen ahh bi gelsede kavuşsak sevdiceklerimize :) sen ankaradandın dimi tatlım yanlış hatırlamıosamvarya nisan ayı hiç bu kadar özel olmadı sanırım hepimiz için ... ....
Kesinlikle canım ..şimdi iple çekiyoruz :) :)varya nisan ayı hiç bu kadar özel olmadı sanırım hepimiz için ... ....
aynen ahh bi gelsede kavuşsak sevdiceklerimize :) sen ankaradandın dimi tatlım yanlış hatırlamıosam
hmm benim yarim 5 kasımda teslim oldu sülüsü 3 kasım yazıo herkezde aynı mı oluyor acaba bu konuda bilgim yok tatlımSülüs 3 kasım değil miydi işte tatlım ben ağustos donemi olduğum icin bilmiyorum tam
bahçelievler canımcım, senevet ben ankaradayım canım ...sen nerdeydin
Aynı canım 94/4 döneminde 3 kasımdan itibaren sayılıyor.hmm benim yarim 5 kasımda teslim oldu sülüsü 3 kasım yazıo herkezde aynı mı oluyor acaba bu konuda bilgim yok tatlım
Aynen tatlışım bi de iyi ki yaz dönemine denk gelmediler valla sözlük anlamıyla yanarlardı cayır cayırrrfrances az kaldı desene :) nisan ayı gelsin çabukk :)
Aynen tatlışım bi de iyi ki yaz dönemine denk gelmediler valla sözlük anlamıyla yanarlardı cayır cayırrr
İvitt herkesin 3 kasım sayılıyo 2 gün 2 gündürhmm benim yarim 5 kasımda teslim oldu sülüsü 3 kasım yazıo herkezde aynı mı oluyor acaba bu konuda bilgim yok tatlım
valla yaa en azından yazın birlikte olabilcaz , o çok iyi oluoAynen tatlışım bi de iyi ki yaz dönemine denk gelmediler valla sözlük anlamıyla yanarlardı cayır cayırrr
Kısa dönem Ankara Mamak canımyok yaw
senin sevdiceğin nerede canım ...kısa dönem mi?
Tatlım saat 7 gibi askeriyenin kapıları açılacakmış biz o zaman girip görebileceğiz ama yemin töreni öğlene doğru olacakmışcanlarım yemin töreni sabah oluo dimi
Şimdi urfa sabahları serin akşamları buz gibi oluyomuş kar maskesi takıyomuş kuzumevet urfa daha önce yorum okumuştum postallar ayaklarını pişiriyormuş tam zamanı ...inşallah canım benim...senin şubatta gelicek dimi cnım ...
Şimdi urfa sabahları serin akşamları buz gibi oluyomuş kar maskesi takıyomuş kuzumyanına mutlaka kalın kıyafetler alsın, hudut eğitimi bitince direkt oraya mı gidicek izin kullanmadan? Bence fikirler değişebilir tatlım bi hava değişimi için 1 hafta gelsin özlem gidersin 5 gün filan, sonra urfaya gider. Hiç dinlenmeden direkt urfa zorlayıcı olabilir:/ Şubatta gelicek benim yakışıklımmm tatlış kuzumm ay yine özledim:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?