357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ahhh öyle bi imkanım olsaaaa :) Daha salıı oufff Pazara çook varr
niye pazarı bekliyosun ki yav zaman geçmez ki öyle çalışıyosan bile akşam şöyle bi yürü kahve iç çok iyi gelir :)
Bu arada dayanamadım kızlar sakin durduğu nadir anlardan birini yakalayınca dedim kızlara göstermem lazım patisini yediğim cazgırım

Ya yapıyorum zaten onu da o yetmiyor günlük güneşlik havada gezmek varken Ayyy tipini yerim pek tatlı :)

İnanmıyorum yaaa ben de mesaj attıktan sonra bekledim çıktıktan 2-3 dk sonra sen yazmışsın kız sen de babayım dedin yatacam dedin ne biliim:/ neyse telafisini yapıciiz elbet
valla ben baktım senin profiline yazdıktan sonra cıkmıssın sonra bi ara geldin aha dedim yazacak galiba yokk anam yazmadın . evet yapalım telafisini baba yatmıyo erkenden lafın gelişi dedim

Ayyy ne şirin bişey bu böyle kedileri pek sevmem daha doğrusu dokunamam ürkerim biraz ama seninkini mıncıklamak geldi içimden

Eneem nasılmış viranşehirr? Çarşı izni yasaktı daha geçen hafta açtılar sizde durum nasıl aynı mı

evet bu hafta açılmıştı ama benim sevdicek çarşıyı kitletmiş çıkamadı.. bugün de urfaya gidiyor eğitime, çok yoğun ya sizin de öyledir tabi

Ayyy bugün yavaş mı geçiyor bana mı öyle geliyor ?
Aynen bana da çok yavaş geçiyor. Askerimle konuştuk sesi çok kötüydü psikolojim bozuldu burda bıktım bunaldım dedi offf konuştuğumuzdan beri ağladı ağlayacak durumdayım Allah sabır versin askerlerimize

Amin tatlımda neden o kadar kötü ki psikolojisi hala soğuk muymuş ortamları ? Sabır canım benim nasılsa ustalıkta yeri değişiyor orada inşallah iyi olur ortamı sonuçta heryerde ortam soğuk olacak diye birşey yok.. mesela bizimkinin şuan ortamı çok iyi arkadaşları falan çok şükür ama ustalıkta aynı yerde kalacak olmalarına rağmen görevlere dağıtılacakları için koğuşları değişecek yeni bir ortamı olacak inşallah onlarda iyi olur çünkü asıl önemli olan ustalık dönemi.. sonuçta 5 ay..

Ya yapıyorum zaten onu da o yetmiyor günlük güneşlik havada gezmek varken Ayyy tipini yerim pek tatlı :)
son demleri dayann kar kış geliyo moral bozmak yok :) öyledir ablasıı teşekkür ederiiz :)

valla ben baktım senin profiline yazdıktan sonra cıkmıssın sonra bi ara geldin aha dedim yazacak galiba yokk anam yazmadın . evet yapalım telafisini baba yatmıyo erkenden lafın gelişi dedim
babalara geldim ben de bilemedim akşama cümbüş var o zaman şimdi işe gidiciiiim beni bekleyinn

Ayyy ne şirin bişey bu böyle kedileri pek sevmem daha doğrusu dokunamam ürkerim biraz ama seninkini mıncıklamak geldi içimden
bi gün sen de kedilerin değerini anlayıp çok şey kaçırmışım diceksinn bunlarsız yaşanmaz ki ayoll

ben geldim gidiyorum kızçelerim arkadasla yimek yiciiz kahve içiciiz francs hanım ben geldim yine yoksun sen

akşam burda ol optum çavvv

canım sendena ldığım bilgileri telefonda anlatıyorum hemen :) kalın kıyafet aldı yanına direk urfaya geçicek canım ..fikri değişebilir belkide ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…