akçakalee sınırdan selam olsunurfadamısınız tatlım ay birini buldum şükürr, neresi urfanın :)
bi dışarı çıksak iyi olucak sanırımAyyy bugün yavaş mı geçiyor bana mı öyle geliyor?
Ahhh öyle bi imkanım olsaaaa :) Daha salıı oufff Pazara çook varrbi dışarı çıksak iyi olucak sanırım
akçakalee sınırdan selam olsunSiz nirdesiniz? Urfalıyak e-zelden
bi dışarı çıksak iyi olucak sanırım
niye pazarı bekliyosun ki yav zaman geçmez ki öyle çalışıyosan bile akşam şöyle bi yürü kahve iç çok iyi gelir :)Ahhh öyle bi imkanım olsaaaa :) Daha salıı oufff Pazara çook varr
Ya yapıyorum zaten onu da o yetmiyor günlük güneşlik havada gezmek varkenniye pazarı bekliyosun ki yav zaman geçmez ki öyle çalışıyosan bile akşam şöyle bi yürü kahve iç çok iyi gelir :)
Eki Görüntüle 1306971 Bu arada dayanamadım kızlar sakin durduğu nadir anlardan birini yakalayınca dedim kızlara göstermem lazım patisini yediğim cazgırım
valla ben baktım senin profiline yazdıktan sonra cıkmıssın sonra bi ara geldin aha dedim yazacak galiba yokk anam yazmadınİnanmıyorum yaaa ben de mesaj attıktan sonra bekledim çıktıktan 2-3 dk sonra sen yazmışsın kız sen de babayım dedin yatacam dedin ne biliim:/ neyse telafisini yapıciiz elbet
Eneem nasılmış viranşehirr? Çarşı izni yasaktı daha geçen hafta açtılar sizde durum nasıl aynı mıviranşehirdeyiz, valla he urfalı olduk çıktık
Ayyy ne şirin bişey bu böyle kedileri pek sevmem daha doğrusu dokunamam ürkerim biraz ama seninkini mıncıklamak geldi içimdenniye pazarı bekliyosun ki yav zaman geçmez ki öyle çalışıyosan bile akşam şöyle bi yürü kahve iç çok iyi gelir :)
Eki Görüntüle 1306971 Bu arada dayanamadım kızlar sakin durduğu nadir anlardan birini yakalayınca dedim kızlara göstermem lazım patisini yediğim cazgırım
Eneem nasılmış viranşehirr? Çarşı izni yasaktı daha geçen hafta açtılar sizde durum nasıl aynı mı
Aynen bana da çok yavaş geçiyor. Askerimle konuştuk sesi çok kötüydü psikolojim bozuldu burda bıktım bunaldım dedi offf konuştuğumuzdan beri ağladı ağlayacak durumdayım Allah sabır versin askerlerimizeAyyy bugün yavaş mı geçiyor bana mı öyle geliyor?
Amin tatlımda neden o kadar kötü ki psikolojisi hala soğuk muymuş ortamları ? Sabır canım benim nasılsa ustalıkta yeri değişiyor orada inşallah iyi olur ortamı sonuçta heryerde ortam soğuk olacak diye birşey yok.. mesela bizimkinin şuan ortamı çok iyi arkadaşları falan çok şükür ama ustalıkta aynı yerde kalacak olmalarına rağmen görevlere dağıtılacakları için koğuşları değişecek yeni bir ortamı olacak inşallah onlarda iyi olur çünkü asıl önemli olan ustalık dönemi.. sonuçta 5 ay..Aynen bana da çok yavaş geçiyor. Askerimle konuştuk sesi çok kötüydü psikolojim bozuldu burda bıktım bunaldım dedi offf konuştuğumuzdan beri ağladı ağlayacak durumdayım Allah sabır versin askerlerimize
son demleri dayann kar kış geliyo moral bozmak yok :) öyledir ablasıı teşekkür ederiiz :)Ya yapıyorum zaten onu da o yetmiyor günlük güneşlik havada gezmek varkenAyyy tipini yerim pek tatlı :)
babalara geldim ben de bilemedim akşama cümbüş var o zaman şimdi işe gidiciiiim beni bekleyinnvalla ben baktım senin profiline yazdıktan sonra cıkmıssın sonra bi ara geldin aha dedim yazacak galiba yokk anam yazmadın. evet yapalım telafisini baba yatmıyo erkenden lafın gelişi dedim
bi gün sen de kedilerin değerini anlayıp çok şey kaçırmışım diceksinn bunlarsız yaşanmaz ki ayollAyyy ne şirin bişey bu böyle kedileri pek sevmem daha doğrusu dokunamam ürkerim biraz ama seninkini mıncıklamak geldi içimden
akşam burda ol optum çavvvson demleri dayann kar kış geliyo moral bozmak yok :) öyledir ablasıı teşekkür ederiiz :)
babalara geldim ben de bilemedim akşama cümbüş var o zaman şimdi işe gidiciiiim beni bekleyinn
bi gün sen de kedilerin değerini anlayıp çok şey kaçırmışım diceksinn bunlarsız yaşanmaz ki ayoll
Ohhhh benim yerime dee gezzz ne güzel Ahh Ahhhh :)ben geldim gidiyorum kızçelerim arkadasla yimek yiciiz kahve içiciizfrancs hanım ben geldim yine yoksun sen
Şimdi urfa sabahları serin akşamları buz gibi oluyomuş kar maskesi takıyomuş kuzumyanına mutlaka kalın kıyafetler alsın, hudut eğitimi bitince direkt oraya mı gidicek izin kullanmadan? Bence fikirler değişebilir tatlım bi hava değişimi için 1 hafta gelsin özlem gidersin 5 gün filan, sonra urfaya gider. Hiç dinlenmeden direkt urfa zorlayıcı olabilir:/ Şubatta gelicek benim yakışıklımmm tatlış kuzumm ay yine özledim:/
gezerim canım tişikkir ettim ,:)Ohhhh benim yerime dee gezzz ne güzel Ahh Ahhhh :)İyi gezmeler tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?