357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

aman allahım ya şimdi bu parçayı açmaya çalışıyordum ..c.tesi konuştuğmda bana urfa sana küsmüşü dinle dedi ..bende onu dinlersem ağlarım dedim bak şimdi yaaaa
Aaaa yapmayın kız şöle kendinizi hepten melankoliğe bağlamayn aaaa :)

Canım ortamı taktığı yok artık badisiyle iyi anlaşıyolarmış hep onunlaymış zatende bilmiyorum rahat konuşamıyor uzun dönem asteğmen komutanları varmış o eğitim yaptırıyormuş çok takışıyolarmış onunla dövücem en sonunda o olacak ama askerliğimi yakıcam diye sabrediyorum diyo

aman allahım ya şimdi bu parçayı açmaya çalışıyordum ..c.tesi konuştuğmda bana urfa sana küsmüşü dinle dedi ..bende onu dinlersem ağlarım dedim bak şimdi yaaaa
:) ağlama ağlama canım . Şarkılar resmen yüreğimize dokunuyor ama güçlü olmamız lazım.. O zamaan..
Buda geçer , buda geçer
Alışmalısın ,dayanmalısın..
Bu da geçer arkadaş sakın üzülmee..

Kaldı şurda 7 gün eğitimleri haftasonunu saymazsak..sabretsin azcık bak bitti bileee ..İzmire gidecek sonra nasılsa

:)) sen hiç açıp şarkı ağlamıyonmu kızım
Hayırr ağlamıomm Bi gitmeden önceki gün ve gittiği gün ağladım .. sonrada ara ara ağlamak geliyor hemen topluyorum kendimi... girersem bunalıma çıkamam diye tüm duygusal şarkı ve filmlerden uzak duruyorum şimdilik :)

aLLAHIM sana geliyorum...buda geçerrrr ama nasıl geçerrr off offf bugün bunalıma girdim ben valla kızlar ...

sabretsin canım bak ondan sonra gzüel yerde yapacak askerliğini sakın o sinirle birşey yapmasın söyle sakinleştir canım...

aLLAHIM sana geliyorum...buda geçerrrr ama nasıl geçerrr off offf bugün bunalıma girdim ben valla kızlar ...
Ben boşa uzak durmuyorum bak ... şarkı beni direk bunalıma sokuyor ..duygusal olması da çok önemli değil ..onunla anısı olan kopkop şarkıda bile ağlama potansiyelim olduğu için :)Sanırsam duygu şalterimi kapattım şu ara..en azından şimdilik :) :)Bakalım ne kadar dayanıcam bu duruma

yok ben seviyorum böyle şarkılar dinlemeyi artık hüngür hüngür aglamıyorum ama duygularıam tercumman olması hosuma gidiyor

yok ben seviyorum böyle şarkılar dinlemeyi artık hüngür hüngür aglamıyorum ama duygularıam tercumman olması hosuma gidiyor
Ben normalde biraz mazoşistim de sanırım ben de severim dinleyip ağlamayı ama .. daha önümüzdeki zaman uzun olduğu için ne kadar geç bulaşırsam o kadar iyi :) :)

Kaldı şurda 7 gün eğitimleri haftasonunu saymazsak..sabretsin azcık bak bitti bileee ..İzmire gidecek sonra nasılsa
Evet dimi haftasonlarını saymazsak 7 gün eğitim var. İzmirde inşallah rahat ederiz. Burası da çok rahat diye sevinçten havaya uçmuştuk

Doğru düşünüyosun canım ağlama sakın güçlü durmaya çalış. Ama kendini sıkıp sıkıp patlama yaşama sonradan da dikkatli ol bebeğim
sabretsin canım bak ondan sonra gzüel yerde yapacak askerliğini sakın o sinirle birşey yapmasın söyle sakinleştir canım...
Sakinleştirmeye çalışıyorum ama 2dklık konuşmalar yetmiyor ki. Beni düşün bizi düşün diyorum bu evliliğimizde son engel diyorum. Hayırlısıyla bitsin şu acemi de rahatlayalım ya

Evet dimi haftasonlarını saymazsak 7 gün eğitim var. İzmirde inşallah rahat ederiz. Burası da çok rahat diye sevinçten havaya uçmuştuk
Herşey birazda kendi elinde canım ... kafasına takmaması lazım ..takarsa bişeyi hepten sinir olur ..mesela ben benimkinin o yönünü çok seviyorum gülüp geçiyor herşeye bu geçici bir dönem diyor katlanıyor ..En az 500 kişi tanıyordur beni diyor herkesi güldürüyor dalgaya vuruyormuş.. iyiki de öle yapıyor yoksa geçmez... tabi yapı meselesi ..mesela ben olsam bende takardım yapım öle çünkü

onlarada hak vermek lazım burda olduklarında bu kadar disiplin yaşamadılar . oraya gidince rahatlık yok banyo bile yapamamış benim canım 1 kere yapmış düşün yani otomatik olarak pisikoloji bozouldu ..kimbilir nasıl eğitimdeler bzie anlatmıyorlar bazılarınıda ..usta birlik geçince rahatlayacaklar ama bizimki doğu dua ediyorum hep kısa dönem birde nisna ne kaldı ..sabredecez onlara destek olucak yapcak bişe yok şu anada ... benim kuzenim gitmişti sesi gzüeldi sazını almış komutanları her aklşam eğlence yapmış eğlendirmiş konutanlarını ..diğer kuzenimde konutanın 15 ay köpeğine baktı köpek ondan sorumluydu eğitti yıkamdı neler yaptım abla diyor 15 ay boyunca ..öle işte

Ne güzel canım ya ne mutlu size keşke benimki de öyle olsa. Ama benimki asabidir dikbaşlıdır çabuk sinirlenir. Şimdi komutanından emir almak bile dokunuyodur tahmin edebiliyorum. Baştan sevinmiştim dik başlılığı körelir biraz diye ama onu bu kadar zorlayacağını düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…