ozaman bu şarkı size gelsin
Aaaa yapmayın kız şöle kendinizi hepten melankoliğe bağlamayn aaaa :)aman allahım ya şimdi bu parçayı açmaya çalışıyordum ..c.tesi konuştuğmda bana urfa sana küsmüşü dinle dedi ..bende onu dinlersem ağlarım dedimbak şimdi yaaaa
Canım ortamı taktığı yok artık badisiyle iyi anlaşıyolarmış hep onunlaymış zatende bilmiyorum rahat konuşamıyor uzun dönem asteğmen komutanları varmış o eğitim yaptırıyormuş çok takışıyolarmış onunla dövücem en sonunda o olacak ama askerliğimi yakıcam diye sabrediyorum diyoAmin tatlımda neden o kadar kötü ki psikolojisi hala soğuk muymuş ortamları ? Sabır canım benim nasılsa ustalıkta yeri değişiyor orada inşallah iyi olur ortamı sonuçta heryerde ortam soğuk olacak diye birşey yok.. mesela bizimkinin şuan ortamı çok iyi arkadaşları falan çok şükür ama ustalıkta aynı yerde kalacak olmalarına rağmen görevlere dağıtılacakları için koğuşları değişecek yeni bir ortamı olacak inşallah onlarda iyi olur çünkü asıl önemli olan ustalık dönemi.. sonuçta 5 ay..
:) ağlama ağlama canım . Şarkılar resmen yüreğimize dokunuyor ama güçlü olmamız lazım.. O zamaan..aman allahım ya şimdi bu parçayı açmaya çalışıyordum ..c.tesi konuştuğmda bana urfa sana küsmüşü dinle dedi ..bende onu dinlersem ağlarım dedimbak şimdi yaaaa
:)) sen hiç açıp şarkı ağlamıyonmu kızımAaaa yapmayın kız şöle kendinizi hepten melankoliğe bağlamayn aaaa :)
Kaldı şurda 7 gün eğitimleri haftasonunu saymazsak..sabretsin azcık bak bitti bileee ..İzmire gidecek sonra nasılsaCanım ortamı taktığı yok artık badisiyle iyi anlaşıyolarmış hep onunlaymış zatende bilmiyorum rahat konuşamıyor uzun dönem asteğmen komutanları varmış o eğitim yaptırıyormuş çok takışıyolarmış onunla dövücem en sonunda o olacak ama askerliğimi yakıcam diye sabrediyorum diyo
Hayırr ağlamıomm:)) sen hiç açıp şarkı ağlamıyonmu kızım
:) ağlama ağlama canım . Şarkılar resmen yüreğimize dokunuyor ama güçlü olmamız lazım.. O zamaan..
Buda geçer , buda geçer
Alışmalısın ,dayanmalısın..
Bu da geçer arkadaş sakın üzülmee..
Canım ortamı taktığı yok artık badisiyle iyi anlaşıyolarmış hep onunlaymış zatende bilmiyorum rahat konuşamıyor uzun dönem asteğmen komutanları varmış o eğitim yaptırıyormuş çok takışıyolarmış onunla dövücem en sonunda o olacak ama askerliğimi yakıcam diye sabrediyorum diyo
Ben boşa uzak durmuyorum bak ... şarkı beni direk bunalıma sokuyor ..duygusal olması da çok önemli değil ..onunla anısı olan kopkop şarkıda bile ağlama potansiyelim olduğu için :)Sanırsam duygu şalterimi kapattım şu ara..en azından şimdilik :) :)Bakalım ne kadar dayanıcam bu durumaaLLAHIM sana geliyorum...buda geçerrrr ama nasıl geçerrr off offf bugün bunalıma girdim ben valla kızlar ...
yok ben seviyorum böyle şarkılar dinlemeyi artık hüngür hüngür aglamıyorum ama duygularıam tercumman olması hosuma gidiyorHayırr ağlamıommBi gitmeden önceki gün ve gittiği gün ağladım .. sonrada ara ara ağlamak geliyor hemen topluyorum kendimi... girersem bunalıma çıkamam diye tüm duygusal şarkı ve filmlerden uzak duruyorum şimdilik :)
hahaha ay paylaşmaz olaydımaLLAHIM sana geliyorum...buda geçerrrr ama nasıl geçerrr off offf bugün bunalıma girdim ben valla kızlar ...
Ben normalde biraz mazoşistim de sanırım ben de severim dinleyip ağlamayı ama .. daha önümüzdeki zaman uzun olduğu için ne kadar geç bulaşırsam o kadar iyi :) :)yok ben seviyorum böyle şarkılar dinlemeyi artık hüngür hüngür aglamıyorum ama duygularıam tercumman olması hosuma gidiyor
hahaha ay paylaşmaz olaydım
Hehhh şöyleee aferintoplanıyorum hemen hareketli parça açtım :)
Evet dimi haftasonlarını saymazsak 7 gün eğitim var. İzmirde inşallah rahat ederiz. Burası da çok rahat diye sevinçten havaya uçmuştukKaldı şurda 7 gün eğitimleri haftasonunu saymazsak..sabretsin azcık bak bitti bileee ..İzmire gidecek sonra nasılsa
Doğru düşünüyosun canım ağlama sakın güçlü durmaya çalış. Ama kendini sıkıp sıkıp patlama yaşama sonradan da dikkatli ol bebeğimHayırr ağlamıommBi gitmeden önceki gün ve gittiği gün ağladım .. sonrada ara ara ağlamak geliyor hemen topluyorum kendimi... girersem bunalıma çıkamam diye tüm duygusal şarkı ve filmlerden uzak duruyorum şimdilik :)
Sakinleştirmeye çalışıyorum ama 2dklık konuşmalar yetmiyor ki. Beni düşün bizi düşün diyorum bu evliliğimizde son engel diyorum. Hayırlısıyla bitsin şu acemi de rahatlayalım yasabretsin canım bak ondan sonra gzüel yerde yapacak askerliğini sakın o sinirle birşey yapmasın söyle sakinleştir canım...
Herşey birazda kendi elinde canım ... kafasına takmaması lazım ..takarsa bişeyi hepten sinir olur ..mesela ben benimkinin o yönünü çok seviyorum gülüp geçiyor herşeye bu geçici bir dönem diyor katlanıyor ..En az 500 kişi tanıyordur beni diyor herkesi güldürüyor dalgaya vuruyormuş.. iyiki de öle yapıyor yoksa geçmez... tabi yapı meselesi ..mesela ben olsam bende takardım yapım öle çünküEvet dimi haftasonlarını saymazsak 7 gün eğitim var. İzmirde inşallah rahat ederiz. Burası da çok rahat diye sevinçten havaya uçmuştuk
Ne güzel canım ya ne mutlu size keşke benimki de öyle olsa. Ama benimki asabidir dikbaşlıdır çabuk sinirlenir. Şimdi komutanından emir almak bile dokunuyodur tahmin edebiliyorum. Baştan sevinmiştim dik başlılığı körelir biraz diye ama onu bu kadar zorlayacağını düşünmemiştimHerşey birazda kendi elinde canım ... kafasına takmaması lazım ..takarsa bişeyi hepten sinir olur ..mesela ben benimkinin o yönünü çok seviyorum gülüp geçiyor herşeye bu geçici bir dönem diyor katlanıyor ..En az 500 kişi tanıyordur beni diyor herkesi güldürüyor dalgaya vuruyormuş.. iyiki de öle yapıyor yoksa geçmez... tabi yapı meselesi ..mesela ben olsam bende takardım yapım öle çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?