357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Öyle tabi rahata özgürlüğe alıştılar. Şimdi günlerce bi yerde tıkılı kalmaları bile onları sıkıntıya sokuyor.
Allah yardımcınız olsun güzelim hangi şehirdi
Dualarımız hep onlarla en büyük görev bize düşüyor hep moral vermemiz lazım Ağlıyo olsam bile telefonu hep en mutlu sesimle aşkııııım diye açıyorum telefonu. Bi de bizi düşünmesinler orda

Anladım canım .. o zaman zor biraz dediğin gibi.. ama az kaldı sabretsn yoksa kendine zehir eder başka birşey değil..ben hep diyorum tamam uzak olucaz özliycez ama keyif almaya bak ii arkadaşlıklar kur ..yoksa geçmez yani..illaki sonuçta askerlik zor olucak ama ... dertleşip gülebileceği arkadaşları olursa herşeye katlanılır.. zate benimkinin koğuştakiler hep büyükmüş 35 yaş civarı evliler bile var diyor ..bunu daha küçük diye seviyorlarmış telefonda konuşurken bile gelip şakalaşıyor takılıyorlar duyuyorum o güldükçe ortamının ii olduğunu gördükçe bende mutlu oluyorum .. Ama diyorum ya önemli olan ustalık dönemi... sonuçta hepsi dağıtılacak farklı yerlere

bizimki canım antalyada şu ana aralık 18 de ş.urfaya akçakalye geçicek canım ..amin hepimizin yardımcısı olsun ...

Canım sizin adınıza çok mutlu oldum ya inşallah usta birliği de böyle eğlenceli güzel olur.
Evet önemli olan usta birliği onunla avunuyoruz işte bizde

hoşgeldin canım ..napalım işte okuduğun gibi hasret özlem çekerek geçiyor günlerimiz :) sen nasılsın senin neresiydi...
A meraba canim biz seninle tanismadik evet :) benim yarim acemi kastamonuda ustalik diyarbakrda olcak insallah seninki nerdeydi canim

Biz de ise hep o bana teselli veriyor. Ben çok rahatım çok mutluyum sen de mutlu ol diyor ben de ama ben rahat değilim diyorum.O olmayınca hayat durdu benim için.
Çok şükür her gün rüyamda görüyorum. Daha çook var ama yaa dimi

Kuzular ben geldimm napiyosunuz nasilsiniz nasil gidiyo yarenlik :)
Canısııı hoş geldin özlettin kendini karşılaşamıyoruz naber keyifler nasıl
Canımıniçi öyle yapma ama kötü olsan da ona belli etme morali bozulmasın

Canım sizin adınıza çok mutlu oldum ya inşallah usta birliği de böyle eğlenceli güzel olur.
Evet önemli olan usta birliği onunla avunuyoruz işte bizde

İnşallahh canım benimm ... İyi olsunlarda biz de iyi olalım :)

Kuzular ben geldimm napiyosunuz nasilsiniz nasil gidiyo yarenlik :)

İyi gidiyor tatlımm hoşgeldinn nerelerdesin naptın :)?

Ne güzel işte canım ii demekki keyfi ne mutlu sana ..tabiki özlüyoruz orası ayrı ama ya birde kötü olsaydı o zaman hepten zor gelecekti..

Canısııı hoş geldin özlettin kendini karşılaşamıyoruz naber keyifler nasıl

Canımıniçi öyle yapma ama kötü olsan da ona belli etme morali bozulmasın
evet kuzum ya hic karsilasamadik benim sinavlarim vardi yogun bi sekilde onlar bitti ailem geldi falan derken cok sik giremedm ama hep takip ettim. Benimde ayni vallahi elimizde telefon bekliyorum surekli gelen her telefonla mutlu olup belli bi saat sonra uzuntu basliyo :) gun gectikce ozlemde artiyor

Iyi cok sukur bende canimm yaa yazdim lunnaya simdi iki msji alinti yapamadim telden giriyorum :)

Kizlarrr kayinvalidecegime gittim bugün :) ay Allahım çok mutlu oldum sanki askerimde ordaymis gibi hissettim :) sanki çıkacak gelicek :) üzülürüm diye gitmek istemiyordum ama iyi geldi ya :) .. sizler ne yapıyorsunuzz enişte askerler nasillarr :)

Iyi cok sukur bende canimm yaa yazdim lunnaya simdi iki msji alinti yapamadim telden giriyorum :)

eeee artacak özlem olcak okadar hepimizde öyle malesefki canım :)
Mutlu olduysan ne mutlu sana canım benim oh iyi yapmışsın :) Siz nişanlımıydınız?

yillardir verilmeyi bekleyen bi 6 7 kilom varda :):) 1.5 sene once basardim verdim tig gibi oldum ama tabi zamanla 1er 1er geri aldim. hazir askitom askerdeyken vereyim diyorum o burdayken gezip tozuyoruz yemeden olmuyo 2 danayiz yeme yarisi yapiyoruz resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…