Sağol tatlım darısı başımıza bizim daha 153 :)bizden sonraki asker bekleyenleride gelmiş :) hadi Allah kavuştursun kizlar
zor geçiyo ama geçiyo :) 75e düştük bile biz
Ailenin gelmesi sana moral olmuştur tatlım sevindim senin adına. Sınavlar da bittiyse rahatsın bundan sonraevet kuzum ya hic karsilasamadik benim sinavlarim vardi yogun bi sekilde onlar bitti ailem geldi falan derken cok sik giremedm ama hep takip ettim. Benimde ayni vallahi elimizde telefon bekliyorum surekli gelen her telefonla mutlu olup belli bi saat sonra uzuntu basliyo :) gun gectikce ozlemde artiyor
Bende bu akşam gidiyorum kayınvalideye kötü olurum diye düşünüyorum ama bakalım belki bana da iyi gelirKizlarrr kayinvalidecegime gittim bugün :) ay Allahım çok mutlu oldum sanki askerimde ordaymis gibi hissettim :) sanki çıkacak gelicek :) üzülürüm diye gitmek istemiyordum ama iyi geldi ya :) .. sizler ne yapıyorsunuzz enişte askerler nasillarr :)
Çok tatlısın yayillardir verilmeyi bekleyen bi 6 7 kilom varda :):) 1.5 sene once basardim verdim tig gibi oldum ama tabi zamanla 1er 1er geri aldim. hazir askitom askerdeyken vereyim diyorum o burdayken gezip tozuyoruz yemeden olmuyo 2 danayiz yeme yarisi yapiyoruz resmen
Ne güzel canım bizde şu 100ün altına bi düşsek daha kolay olur belkibizden sonraki asker bekleyenleride gelmiş :) hadi Allah kavuştursun kizlar
zor geçiyo ama geçiyo :) 75e düştük bile biz
Anladım canım dönüncemi düşünüyorsunuz :) ?
Ailenin gelmesi sana moral olmuştur tatlım sevindim senin adına. Sınavlar da bittiyse rahatsın bundan sonra
Bende bu akşam gidiyorum kayınvalideye kötü olurum diye düşünüyorum ama bakalım belki bana da iyi gelir
Çok tatlısın ya
6-7 kilodan ne olacak tatlım önemli olan kilo vermek değil yeme düzenini değiştirmek madem bu kadar istiyorsun inşallah başarırsın tatlım
E hazır ailelerde tanışmış madem nie söz nişan bişe yapmayı düşünmüyorsunuzki canım :)Bize kalsa ohoooama tabi geldikten sonra belli bişeyler oturduktan herkesin gönlü olduktan sonra istiyoruz canım benim :)
Napıyosunuz güzel yarenlerr
Çünkü annem e göre okurken çabuk olmazmisE hazır ailelerde tanışmış madem nie söz nişan bişe yapmayı düşünmüyorsunuzki canım :)
Hoşgeldinnn nasılsın bakalımmm güzellik :) ?
Hoşgeldin güzellik :) çok şükür sen nasılsınNapıyosunuz güzel yarenlerr
İnşallah kuzum yarın söylerim artık nasıl olduğunuBence iyi gelecektir canım benim yani umarım biraz da olsa moral olur sana :) :)
Ballı lokma tatlımmmNapıyosunuz güzel yarenlerr
İnşallah kuzum yarın söylerim artık nasıl olduğunu
Ballı lokma tatlımmm
düşer düşer ama 100 de olsa 60 da olsa hala daha cok var fikri gitmiyo insanın içinden bna hala cok geliyo 75 günNe güzel canım bizde şu 100ün altına bi düşsek daha kolay olur belki
53 olarak geri say daha az gibi gözükür en azından bende 184 geri öyle sayıyodum hatta şafaksayarı bile öyle ayarlamıstımSağol tatlım darısı başımıza bizim daha 153 :)
Hımm o zaman doğru tatlış..okul bitene kadar sabrediceksiniz artık ..kaçıncı sınıftasın peki? Çokmu daha ? Olsun yine buna şükür .. benim okul bitti daha tanışma vs. yok... inşallah asker dönüşü söz istiyoruz ama bakalım :)Çünkü annem e göre okurken çabuk olmazmisböyle şeyler tanışmaya bile zar zor ik a ettim ama azda olsa yol katettik :)
E hazır ailelerde tanışmış madem nie söz nişan bişe yapmayı düşünmüyorsunuzki canım :)
Hoşgeldinnn nasılsın bakalımmm güzellik :) ?
Hoşgeldin güzellik :) çok şükür sen nasılsın
Hiiiiİnşallah kuzum yarın söylerim artık nasıl olduğunu
Ballı lokma tatlımmm
Yeni gidenleri düşün bak nasıl az gelecek gözüne tatlım. Zaten çoğunu bitirmişsiniz olduğu yere de alışmıştır sevdiğin. Bi özlem zor işte ona çare yokdüşer düşer ama 100 de olsa 60 da olsa hala daha cok var fikri gitmiyo insanın içinden bna hala cok geliyo 75 gün
Ailenin gelmesi sana moral olmuştur tatlım sevindim senin adına. Sınavlar da bittiyse rahatsın bundan sonra
Bende bu akşam gidiyorum kayınvalideye kötü olurum diye düşünüyorum ama bakalım belki bana da iyi gelir
Çok tatlısın ya
6-7 kilodan ne olacak tatlım önemli olan kilo vermek değil yeme düzenini değiştirmek madem bu kadar istiyorsun inşallah başarırsın tatlım
Şimdilik izinlere göre bekliyoruz sabrediyoruz zaten misal şuan önemli olan 28 kasım yemin töreninin gelmesi... :)Ondan sonrada artık yanına gideceğim günleri saymaya başlarım böyle böyle bitecek inşallah :)53 olarak geri say daha az gibi gözükür en azından bende 184 geri öyle sayıyodum hatta şafaksayarı bile öyle ayarlamıstım
inşallah biter bende 28.kasımda yanına gidicem izinlere göre saymakda iyi oluyo bir şekilde geciyo aslinda zaman ama bekledigimiz icin bize zor geliyo Allah hepimizi kavustursun sag salimŞimdilik izinlere göre bekliyoruz sabrediyoruz zaten misal şuan önemli olan 28 kasım yemin töreninin gelmesi... :)Ondan sonrada artık yanına gideceğim günleri saymaya başlarım böyle böyle bitecek inşallah :)
Vallahi ya zormus bu özlemeeee artacak özlem olcak okadar hepimizde öyle malesefki canım :)
Mutlu olduysan ne mutlu sana canım benim oh iyi yapmışsın :) Siz nişanlımıydınız?
Çok tatlısın ya
aynen özleme çare yok,Yeni gidenleri düşün bak nasıl az gelecek gözüne tatlım. Zaten çoğunu bitirmişsiniz olduğu yere de alışmıştır sevdiğin. Bi özlem zor işte ona çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?