Aminn canım çok haklsın .. seninki neredeydi ? Yine yanlarına gidebileceğimize şükür ara arada olsa görücez :)inşallah biter bende 28.kasımda yanına gidicem izinlere göre saymakda iyi oluyo bir şekilde geciyo aslinda zaman ama bekledigimiz icin bize zor geliyo Allah hepimizi kavustursun sag salim
BUna sonsuz katılıyorum bende :)sevgilimin kulaginin arkasini bile ozledim
inşallah biter bende 28.kasımda yanına gidicem izinlere göre saymakda iyi oluyo bir şekilde geciyo aslinda zaman ama bekledigimiz icin bize zor geliyo Allah hepimizi kavustursun sag salim
Haklısın canım günler geçtikçe dahada zorlaşıyor beklemek .. Sen nerelerdesin yoksun bayadır ?"özlem" şafak azaldıkça her gün kat kat artıyor... belkide o yüzden diyorlar şafak azaldığında günler geçmiyor, daha çok zorlanıyorsun diye...
HiiiiAma çok öperim ben seni yaaa
Napıyosun bitanemmm
Lise dönemimde bende kiloluydum şuan ki kilomdan 10 kilo fazlaydım diyebilirim ama bi dönem kendi kendime çok kilo verdim farkında olmadan midemde küçüldü sanırım mesela artık ekmeği neredeyse hiç yemiyorum diyebilirim. Bilinçli olarak yapmıyorum ama öyle bi düzenim oluştu :)aynen kuzum yemek duzeni hic bi zaman degismicek ben o kilolari 10 kerede versem geri alicam o tatlilar yuzunden
Dışarda olduklarını bilmek o sıkıntıyı çekmediklerini bilmek bile yeter. Onlar mutlu olsunlar biz mutlu oluruz kiVallahi ya zormus bu özlem
aynen tatlis ya moral oldu iyi oldu ama aklim hep orda olduktan sonra zor yinede simdi ilk yemin torenine geri sayim yapiyoruz gitmicem ama telle gorusmek bile yeteeer yaaa
Benimki Mamak canımaynen özleme çare yok,
nerde asker sevdikleriniz
hosbulduk canm amin hepmize sabir versin:)Canım selammm hoşgeldin aramıza aynen öyle özleme çare yok
Allah sabır versin tüm yarenlere
Canımıniçiii iyiyim işlerimi yetiştirip biran önce aralık ayının ilk haftasına başlamam lazım işleri bitiremezsem izin yalan olur onlarla uğraşıyorum işte
Sen napıyosun kuzu
Lise dönemimde bende kiloluydum şuan ki kilomdan 10 kilo fazlaydım diyebilirim ama bi dönem kendi kendime çok kilo verdim farkında olmadan midemde küçüldü sanırım mesela artık ekmeği neredeyse hiç yemiyorum diyebilirim. Bilinçli olarak yapmıyorum ama öyle bi düzenim oluştu :)
Dışarda olduklarını bilmek o sıkıntıyı çekmediklerini bilmek bile yeter. Onlar mutlu olsunlar biz mutlu oluruz ki
Benimki Mamak canım
hosbulduk canm amin hepmize sabir versin:)
A meraba canim biz seninle tanismadik evet :) benim yarim acemi kastamonuda ustalik diyarbakrda olcak insallah seninki nerdeydi canim
Canımıniçiii iyiyim işlerimi yetiştirip biran önce aralık ayının ilk haftasına başlamam lazım işleri bitiremezsem izin yalan olur onlarla uğraşıyorum işte
Sen napıyosun kuzu
Lise dönemimde bende kiloluydum şuan ki kilomdan 10 kilo fazlaydım diyebilirim ama bi dönem kendi kendime çok kilo verdim farkında olmadan midemde küçüldü sanırım mesela artık ekmeği neredeyse hiç yemiyorum diyebilirim. Bilinçli olarak yapmıyorum ama öyle bi düzenim oluştu :)
Dışarda olduklarını bilmek o sıkıntıyı çekmediklerini bilmek bile yeter. Onlar mutlu olsunlar biz mutlu oluruz ki
Benimki Mamak canım
BUna sonsuz katılıyorum bende :)
Bize bu dünyada rahat yok Belom çalış çalış çalış tabi yine patrona yaranamaBende ders çalışıyorum kuzum benim de bugün bi kitabı bitirmem lazım iki hafta sonra sınavlar başlıyor
Bitirelim şu işleri de rahat edelim bee
Ahahahhh yanlışlıkla kilo vermek nasıl bi tabirdir ya Allah iyiliğini versin güldürdün benien cok ozendigim sey yanlislikla kilo vermek ve bir daha alamamak
Kulağının arkasının resmini miben kulaginin arkasini cok severdim ztn simdi bi resmini buldum bakiyorum
Bende çok severdim ama malesef resmi yok :) :) :)ben kulaginin arkasini cok severdim ztn simdi bi resmini buldum bakiyorum
aynen öyle yoksa hic cekilmez benimkii kahramanmaraşda senin nerdeAminn canım çok haklsın .. seninki neredeydi ? Yine yanlarına gidebileceğimize şükür ara arada olsa görücez :)
KIZLAAR kulagı bosverin asıl önemli yer ense :))))Bende çok severdim ama malesef resmi yok :) :) :)
Kızlar noluyo size kulaklar enseler saatte daha erken amaKIZLAAR kulagı bosverin asıl önemli yer ense :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?