357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

inşallah biter bende 28.kasımda yanına gidicem izinlere göre saymakda iyi oluyo bir şekilde geciyo aslinda zaman ama bekledigimiz icin bize zor geliyo Allah hepimizi kavustursun sag salim
Aminn canım çok haklsın .. seninki neredeydi ? Yine yanlarına gidebileceğimize şükür ara arada olsa görücez :)

inşallah biter bende 28.kasımda yanına gidicem izinlere göre saymakda iyi oluyo bir şekilde geciyo aslinda zaman ama bekledigimiz icin bize zor geliyo Allah hepimizi kavustursun sag salim

Canım selammm hoşgeldin aramıza aynen öyle özleme çare yok
Allah sabır versin tüm yarenlere

"özlem" şafak azaldıkça her gün kat kat artıyor... belkide o yüzden diyorlar şafak azaldığında günler geçmiyor, daha çok zorlanıyorsun diye...

"özlem" şafak azaldıkça her gün kat kat artıyor... belkide o yüzden diyorlar şafak azaldığında günler geçmiyor, daha çok zorlanıyorsun diye...
Haklısın canım günler geçtikçe dahada zorlaşıyor beklemek .. Sen nerelerdesin yoksun bayadır ?

iş yoğunluğundan bakamıyorum ki, ama aklım burda :) tüm paylaşılanları okuyorum. okudukça yalnız olmadığımın farkına varıyorum... demekki herkez hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor.

Hiiii Ama çok öperim ben seni yaaa
Napıyosun bitanemmm

Canımıniçiii iyiyim işlerimi yetiştirip biran önce aralık ayının ilk haftasına başlamam lazım işleri bitiremezsem izin yalan olur onlarla uğraşıyorum işte
Sen napıyosun kuzu

aynen kuzum yemek duzeni hic bi zaman degismicek ben o kilolari 10 kerede versem geri alicam o tatlilar yuzunden
Lise dönemimde bende kiloluydum şuan ki kilomdan 10 kilo fazlaydım diyebilirim ama bi dönem kendi kendime çok kilo verdim farkında olmadan midemde küçüldü sanırım mesela artık ekmeği neredeyse hiç yemiyorum diyebilirim. Bilinçli olarak yapmıyorum ama öyle bi düzenim oluştu :)

Vallahi ya zormus bu özlem

aynen tatlis ya moral oldu iyi oldu ama aklim hep orda olduktan sonra zor yinede simdi ilk yemin torenine geri sayim yapiyoruz gitmicem ama telle gorusmek bile yeteeer yaaa
Dışarda olduklarını bilmek o sıkıntıyı çekmediklerini bilmek bile yeter. Onlar mutlu olsunlar biz mutlu oluruz ki

aynen özleme çare yok,
nerde asker sevdikleriniz
Benimki Mamak canım

Bende ders çalışıyorum kuzum benim de bugün bi kitabı bitirmem lazım iki hafta sonra sınavlar başlıyor
Bitirelim şu işleri de rahat edelim bee

A meraba canim biz seninle tanismadik evet :) benim yarim acemi kastamonuda ustalik diyarbakrda olcak insallah seninki nerdeydi canim

evet canım tanışmdık hergün çoğalıyoruz iyi burası var :) yoksa napardık bizzz canım acemi antalyada ustalık ş.urfa akçakalede olucak canım inşallah ..kısa dönem benimki siinki... bu arada hayırlı teskereler olsun ..

en cok ozendigim sey yanlislikla kilo vermek ve bir daha alamamak

Bende ders çalışıyorum kuzum benim de bugün bi kitabı bitirmem lazım iki hafta sonra sınavlar başlıyor
Bitirelim şu işleri de rahat edelim bee
Bize bu dünyada rahat yok Belom çalış çalış çalış tabi yine patrona yaranama

en cok ozendigim sey yanlislikla kilo vermek ve bir daha alamamak
Ahahahhh yanlışlıkla kilo vermek nasıl bi tabirdir ya Allah iyiliğini versin güldürdün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…