ilahiKızlar noluyo size kulaklar enseler saatte daha erken ama
Aynen canım ya benimki Ankara'da :)aynen öyle yoksa hic cekilmez benimkii kahramanmaraşda senin nerde
Bize bu dünyada rahat yok Belom çalış çalış çalış tabi yine patrona yaranama
Ahahahhh yanlışlıkla kilo vermek nasıl bi tabirdir ya Allah iyiliğini versin güldürdün beni
Yok be kız benimde şekli hoşuma gidiyordu ondan bi değişik farklı birazKızlar noluyo size kulaklar enseler saatte daha erken ama
Kulağının arkasının resmini mi
Kızlar noluyo size kulaklar enseler saatte daha erken ama
Yok be kız benimde şekli hoşuma gidiyordu ondan bi değişik farklı biraz
ilahibende anlamadım kulak arkası diyince ense daha cazip ordaki koku yani yanlıs anlasılma olmasın
Ben anlamam topikleri gezinen biri okusa noluyo bu kızlara hasret başlarına mı vurmuş demesin sonrailahibende anlamadım kulak arkası diyince ense daha cazip ordaki koku yani yanlıs anlasılma olmasın
onlar olmayınca herşey gözümüze daha da bi batar oldu dimiAhhh ahhhh aynen öyle lunam yine de sen kötü oluyosun
Askerlerimiz gelse de şu saçma sapan şeylerin stresini atsak bizde
Benimkinin kulak arkasına bakmak hiç aklıma gelmemişti dur geldiğinde bakıcam kesinYok be kız benimde şekli hoşuma gidiyordu ondan bi değişik farklı biraz
Ahahahh iyi hadi hiç yoktan iyidir onunla idare etbeni operken resmi var orda biiraz gozukuyo idare ediyoz iste
İlahiiBen anlamam topikleri gezinen biri okusa noluyo bu kızlara hasret başlarına mı vurmuş demesin sonra
Benimkinin kulak arkasına bakmak hiç aklıma gelmemişti dur geldiğinde bakıcam kesin
Bu gözler daha ne duygusallıklar görecek bakalımHahahaha o senin art niyetin lunnabizimkisi tamamen duygusal
Sen çok tatlısın ama yaabenimkininde kulaginin arkasi
ya benim sevgilim cok esmer ama kulaginin arkasi beyaz kuru pul pul dokulurdu fln sevimli geliyodu ay konuştukça batiyorum kizlar beni susturun
İlahiiAma haklısın görende yanlış anlayacak
Tamam canım bak bakalım .. benim bitek onda dikkatmi çekmişti kulak arkası farklı geldiği için..genelde herkesin aynıdır yani
ya benim sevgilim cok esmer ama kulaginin arkasi beyaz kuru pul pul dokulurdu fln sevimli geliyodu ay konuştukça batiyorum kizlar beni susturun
Yaaa aşkolsunn amaabujum sen bugün sevdiceğinle hiç konuştun mu canımıniçi konuşmadığından mı oluyo bunlar
Ben anlamam topikleri gezinen biri okusa noluyo bu kızlara hasret başlarına mı vurmuş demesin sonra
onlar olmayınca herşey gözümüze daha da bi batar oldu dimi
Benimkinin kulak arkasına bakmak hiç aklıma gelmemişti dur geldiğinde bakıcam kesin
Ahahahh iyi hadi hiç yoktan iyidir onunla idare et
Sorma canımm sormaoooooo neler olmuş burda böyle
Bu gözler daha ne duygusallıklar görecek bakalım
Sen çok tatlısın ama yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?