357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Bize bu dünyada rahat yok Belom çalış çalış çalış tabi yine patrona yaranama

Ahahahhh yanlışlıkla kilo vermek nasıl bi tabirdir ya Allah iyiliğini versin güldürdün beni

Ahhh ahhhh aynen öyle lunam yine de sen kötü oluyosun
Askerlerimiz gelse de şu saçma sapan şeylerin stresini atsak bizde

Yok be kız benimde şekli hoşuma gidiyordu ondan bi değişik farklı biraz

benimkininde kulaginin arkasi
ilahi bende anlamadım kulak arkası diyince ense daha cazip ordaki koku yani yanlıs anlasılma olmasın

ya benim sevgilim cok esmer ama kulaginin arkasi beyaz kuru pul pul dokulurdu fln sevimli geliyodu ay konuştukça batiyorum kizlar beni susturun

ilahi bende anlamadım kulak arkası diyince ense daha cazip ordaki koku yani yanlıs anlasılma olmasın
Ben anlamam topikleri gezinen biri okusa noluyo bu kızlara hasret başlarına mı vurmuş demesin sonra
Ahhh ahhhh aynen öyle lunam yine de sen kötü oluyosun
Askerlerimiz gelse de şu saçma sapan şeylerin stresini atsak bizde
onlar olmayınca herşey gözümüze daha da bi batar oldu dimi

Yok be kız benimde şekli hoşuma gidiyordu ondan bi değişik farklı biraz
Benimkinin kulak arkasına bakmak hiç aklıma gelmemişti dur geldiğinde bakıcam kesin
beni operken resmi var orda biiraz gozukuyo idare ediyoz iste
Ahahahh iyi hadi hiç yoktan iyidir onunla idare et

Ben anlamam topikleri gezinen biri okusa noluyo bu kızlara hasret başlarına mı vurmuş demesin sonra
İlahiiAma haklısın görende yanlış anlayacak
Benimkinin kulak arkasına bakmak hiç aklıma gelmemişti dur geldiğinde bakıcam kesin

Tamam canım bak bakalım .. benim bitek onda dikkatmi çekmişti kulak arkası farklı geldiği için..genelde herkesin aynıdır yani

Hahahaha o senin art niyetin lunna bizimkisi tamamen duygusal
Bu gözler daha ne duygusallıklar görecek bakalım
benimkininde kulaginin arkasi

ya benim sevgilim cok esmer ama kulaginin arkasi beyaz kuru pul pul dokulurdu fln sevimli geliyodu ay konuştukça batiyorum kizlar beni susturun
Sen çok tatlısın ama yaa

İlahiiAma haklısın görende yanlış anlayacak

Tamam canım bak bakalım .. benim bitek onda dikkatmi çekmişti kulak arkası farklı geldiği için..genelde herkesin aynıdır yani

bujum sen bugün sevdiceğinle hiç konuştun mu canımıniçi konuşmadığından mı oluyo bunlar

bujum sen bugün sevdiceğinle hiç konuştun mu canımıniçi konuşmadığından mı oluyo bunlar
Yaaa aşkolsunn amaa Hep onada derdim ben kulağının arkası değişik diye yani güzel manada hoşuma gidiyordu o da derdi nesi var falan numnum kulak arkası diyince aklım ona şeettii:) Ha birde konuşamadım evet

Kesinlikle canım insanın içinden hiç bir şey gelmiyor.. Aksi gibi sanki de bu ara işler de yoğun kendimi dinleyemiyorum öyle gelişi güzel saçma sapan yaşar gibiyiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…