357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Yaaa aşkolsunn amaa Hep onada derdim ben kulağının arkası değişik diye yani güzel manada hoşuma gidiyordu o da derdi nesi var falan numnum kulak arkası diyince aklım ona şeettii:) Ha birde konuşamadım evet
Yok yok şart oldu benimkinin kulak arkasına bakmak unutturmayın bana tamam mı

kızlar akşam ettik bugünn hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz
İyi akşamlar tatlım görüşürüz
Kesinlikle canım insanın içinden hiç bir şey gelmiyor.. Aksi gibi sanki de bu ara işler de yoğun kendimi dinleyemiyorum öyle gelişi güzel saçma sapan yaşar gibiyiim
İşlerin yoğun olması daha iyi tatlım şu sıralar kendimizi dinlemek pek iyi bi fikir değil. Boş kaldıkça askerlerimizi daha çok düşüneceğiz daha çok üzüleceğiz
Sorma canımm sorma Boşluktan sıkılmaktan oluyor bunlar ne konuşacağımızı şaştık artıkın Ama @lunna bizi yanlış annadı
Ahaahahh evet evet kesinlikle sıkılmaktan oluyor bunlar
Ben seni yanlış anlar mıyım bitanemmm bak ne güzel gülüyoruz işte

Aaa kızlar bu arada sizede söliyim belki almamışsınızdır veya duymamışsınızdır.. Kış geliyor malum ..dışarıda çalışacaklar nöbet tutacklar belki o soğukta ...Netten Cep Sobası sipariş verdim ..bilmiyorum nasıldır ama biraz olsun işe yarar diye düşünüyorum ben ..Belki alanlarınız olmuştur ama diyim dedim alacak olursanız :)

Ahaahahh evet evet kesinlikle sıkılmaktan oluyor bunlar
Ben seni yanlış anlar mıyım bitanemmm bak ne güzel gülüyoruz işte

Öyle ya maksat biraz olsun gülelim zaten :)Bugün işim yoktuda ondan sıkıntıdan otur otur :)

Yok yok şart oldu benimkinin kulak arkasına bakmak unutturmayın bana tamam mı

tamam tatlım hatırlatırız bakarsın gidince :) :)

Aaaa o nasıl bişey ki bende alayım üşümesin askerim nerden aldın sen
Öyle ya maksat biraz olsun gülelim zaten :)Bugün işim yoktuda ondan sıkıntıdan otur otur :)

tamam tatlım hatırlatırız bakarsın gidince :) :)
Benim işim var ama yine de yetişmeye çalışıyorum buraya :)
Dimi ama bu topiğe gelip hep ağlayacak mıyız. Vallahi girmeden önce ağlamaklıydım keyfim yerine geldi

Keyfini yerine getirebildiysek biraz olsun ne mutlu bize canım benim aman iyi ol hep :)

http://www.n11.com/isinmatik-cep-sobasi-super-fiyat-5-adet-P34553359 Tek kullanımlıkmış bi tanesi canım ama ucuz yani içinde 5 tane var...bi tane aldım şimdilik beğenirse tekrar alırız :)

Bu süper bişeymiş ya bende alayım sağol bebeğim
Canım ben çıkıyorum yarın görüşürüz öpüyorum
Ne demek tatlım inşallah işe yarar gelince görcez artık :) Öpüyorum bende şimdi çıkıyorum eve geçicem görüşürüz

Evet evet ilk zamanlar hep burdaydm bende hic cikmiyodum :) snra sinav haftam falan girdi araya pek giremedm smdi yine sahalara döndm bizimde kisa donem yakin sayilir usta birlikleri :) sagol canim sizede hayirli tezkerelerr

Daha ikinci sınıfım cook var yahu inşallah Allah hepimizin düğünlerinide gostersin :)

Bizde aynı tatlım napalım hep aynii :)

bujum çok iyi fikirmiş cep sobası bende sipariş edeyim bari.

Bugün benimkiyle 2 kez konuştuk çok mutluyum. Açıklanan 2 sınavımın sonucuda şükürler olsun iyi. Tek problem grip olmam, o kadar da olsun. Sizler Nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…