Yok yok şart oldu benimkinin kulak arkasına bakmak unutturmayın bana tamam mıYaaa aşkolsunn amaaHep onada derdim ben kulağının arkası değişik diye yani güzel manada hoşuma gidiyordu o da derdi nesi var falan numnum kulak arkası diyince aklım ona şeettii:) Ha birde konuşamadım evet
İyi akşamlar tatlım görüşürüzkızlar akşam ettik bugünn hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz
İşlerin yoğun olması daha iyi tatlım şu sıralar kendimizi dinlemek pek iyi bi fikir değil. Boş kaldıkça askerlerimizi daha çok düşüneceğiz daha çok üzüleceğizKesinlikle canım insanın içinden hiç bir şey gelmiyor.. Aksi gibi sanki de bu ara işler de yoğun kendimi dinleyemiyorum öyle gelişi güzel saçma sapan yaşar gibiyiim
Ahaahahh evet evet kesinlikle sıkılmaktan oluyor bunlarSorma canımm sormaBoşluktan sıkılmaktan oluyor bunlar ne konuşacağımızı şaştık artıkın Ama @lunna bizi yanlış annadı
Ahaahahh evet evet kesinlikle sıkılmaktan oluyor bunlar
Ben seni yanlış anlar mıyım bitanemmm bak ne güzel gülüyoruz işte
Yok yok şart oldu benimkinin kulak arkasına bakmak unutturmayın bana tamam mı
Aaaa o nasıl bişey ki bende alayım üşümesin askerim nerden aldın senAaa kızlar bu arada sizede söliyim belki almamışsınızdır veya duymamışsınızdır.. Kış geliyor malum ..dışarıda çalışacaklar nöbet tutacklar belki o soğukta ...Netten Cep Sobası sipariş verdim ..bilmiyorum nasıldır ama biraz olsun işe yarar diye düşünüyorum ben ..Belki alanlarınız olmuştur ama diyim dedim alacak olursanız :)
Benim işim var ama yine de yetişmeye çalışıyorum buraya :)Öyle ya maksat biraz olsun gülelim zaten:)Bugün işim yoktuda ondan sıkıntıdan otur otur :)
tamam tatlım hatırlatırız bakarsın gidince :) :)
Keyfini yerine getirebildiysek biraz olsun ne mutlu bize canım benim aman iyi ol hep :)Aaaa o nasıl bişey ki bende alayım üşümesin askerim nerden aldın sen
Benim işim var ama yine de yetişmeye çalışıyorum buraya :)
Dimi ama bu topiğe gelip hep ağlayacak mıyız. Vallahi girmeden önce ağlamaklıydım keyfim yerine geldi
Bu süper bişeymiş ya bende alayım sağol bebeğimKeyfini yerine getirebildiysek biraz olsun ne mutlu bize canım benim aman iyi ol hep :)
http://www.n11.com/isinmatik-cep-sobasi-super-fiyat-5-adet-P34553359 Tek kullanımlıkmış bi tanesi canım ama ucuz yani içinde 5 tane var...bi tane aldım şimdilik beğenirse tekrar alırız :)
Ne demek tatlım inşallah işe yarar gelince görcez artık :) Öpüyorum bende şimdi çıkıyorum eve geçicem görüşürüzBu süper bişeymiş ya bende alayım sağol bebeğim
Canım ben çıkıyorum yarın görüşürüz öpüyorum
Anaa bu cok guzelmis bende isteteyim ise yarar insallah yaa :))Ne demek tatlım inşallah işe yarar gelince görcez artık :) Öpüyorum bende şimdi çıkıyorum eve geçicem görüşürüz
Evet evet ilk zamanlar hep burdaydm bende hic cikmiyodum :) snra sinav haftam falan girdi araya pek giremedm smdi yine sahalara döndmevet canım tanışmdık hergün çoğalıyoruz iyi burası var :) yoksa napardık bizzz canım acemi antalyada ustalık ş.urfa akçakalede olucak canım inşallah ..kısa dönem benimki siinki... bu arada hayırlı teskereler olsun ..
Hımm o zaman doğru tatlış..okul bitene kadar sabrediceksiniz artık ..kaçıncı sınıftasın peki? Çokmu daha ? Olsun yine buna şükür .. benim okul bitti daha tanışma vs. yok... inşallah asker dönüşü söz istiyoruz ama bakalım :)
İyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın :) Nasıl moraller
Bende iyiyim çok şükür tatlım aynı devam çalışmaya:) napıyosunuz bakayımmm
HiiiiAma çok öperim ben seni yaaa
Napıyosun bitanemmm
heyy nasılsınız kızlarrr
az kaldı kuzum yemin törenine gidecekmisin? ben iyiyim canım napıyımm..Cok ozlediiimmmm nidakussss
sen nasilsinn canimmm
Yok kuzu ya suan resmi bir nisan vs olmadigi icin sorun oluraz kaldı kuzum yemin törenine gidecekmisin? ben iyiyim canım napıyımm..
analdım canım siz kısa dönemsiniz dimi?Yok kuzu ya suan resmi bir nisan vs olmadigi icin sorun olurama iste yemn toreninde izninde telefonu olcak ordan gorusurz artik onu bekliyorum bendeee
Heyyyt whaaazzzup girlzzzohooo buralar bi ara hep dutluktunerdesiniz kızlar yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?