Dimii bencede güzele benziyor canım denemekten zarar gelmez :) :)Anaa bu cok guzelmis bende isteteyim ise yarar insallah yaa :))
ben kayfeyi tercih edebülüümmHeyyyt whaaazzzup girlzzzYoruldum ayol ara ara gelcem dinlenmem lazım ve çay dünyanın en güzel icadı olabülüü
Hahahha sormaa yaa baya bir olaylar olaylarBu arada ohyesss kulak arkası ve ense muhabbetlerinize mest oldum keşke olsaydım
Geçmiş olsun çooook tatlımmm dikkat et .. Oh ne güzel hadi gözünaydın çok sevindim senin adına canım :)bujum çok iyi fikirmiş cep sobası bende sipariş edeyim bari.
Bugün benimkiyle 2 kez konuştuk çok mutluyum. Açıklanan 2 sınavımın sonucuda şükürler olsun iyi. Tek problem grip olmam, o kadar da olsun. Sizler Nasılsınız?
Ahahah sen de "eh işte" de geç gerisini içgüveysiler düşünsünben kayfeyi tercih edebülüümmhey girl ? wassapp girl? iç güveysinden halliceyi çeviremedim
Kulak arkasını kim seviyodu yaa neden seviyodu onu tam anlamadım yalnız.Hahahha sormaa yaa baya bir olaylar olaylarSıkıntı kafamıza vurdu
yumuşacık etcik var ya orda bende seviyorum orayıKulak arkasını kim seviyodu yaa neden seviyodu onu tam anlamadım yalnız.Kulak hadi anlarım da arkasında ne var Her gün yeni bir bilgi
iç güveysi yaa hani damat kızın ailesinin yanında kalıyo yaAhahah sen de "eh işte" de geç gerisini içgüveysiler düşünsünYalnız içgüveysi ne harbiden güve gibi
Kız biliom onu ama içgüveysi kıl bi kelime işte sevmiomiç güveysi yaa hani damat kızın ailesinin yanında kalıyo yane alaka eh işteyle bende anlamadım şimdi
yumuşacık etcik var ya orda bende seviyorum orayı
Kız biliom onu ama içgüveysi kıl bi kelime işte sevmiom
Neyse konuşturma beni iyi bitmez sonu zaten ozledim
Kulak arkasını kim seviyodu yaa neden seviyodu onu tam anlamadım yalnız.Kulak hadi anlarım da arkasında ne var Her gün yeni bir bilgi
yumuşacık etcik var ya orda bende seviyorum orayı
hehehe konu çok guzel ya bittimNidacım gayet güzel cevap vermiş aynen öyle :) :)
Obbareyyyyy şimdi üstte "islami evlilik sitesi gönülden sevenler" reklamı çıktı diken üstündeyimbu smile cok uydu bu konuya
Hahahhah sorma kim bilebilirdikihehehe konu çok guzel ya bittim
Anladım tatlış ben de yanağıyla gözünün birleştiği bi tepecik var ya orayı çok seviyorum kemkümNidacım gayet güzel cevap vermiş aynen öyle :) :)
euzübillahimineşşey..Obbareyyyyy şimdi üstte "islami evlilik sitesi gönülden sevenler" reklamı çıktı diken üstündeyimBiri bizi gözetliyor
Özlem işte naparsın .. şimdi herşey daha bir sevilesiAnladım tatlış ben de yanağıyla gözünün birleştiği bi tepecik var ya orayı çok seviyorum kemküm
ya oha bu kadar olamaz!!!! bizim favori öpücük yerimiz orası tamammı? gökhan beni öperken du bi dakka der bende dururum o tatlıcık yumusacık yerden opcugu kondurur oys cok tatlı orası ya canım cektiAnladım tatlış ben de yanağıyla gözünün birleştiği bi tepecik var ya orayı çok seviyorum kemküm
Hem de ne favori yaa resmen içimizde havaifişekler patlıyo halaybaşı oluyoruz ihih en büyük zevkimiz. Bi de ben orayı öperken parmak ucuma kalkarım o da başını eğer masumcuk yaa bilir nereyi sevdiğimi orayı uzatır sonra da dur kaçmak yok der o da öper pifffya oha bu kadar olamaz!!!! bizim favori öpücük yerimiz orası tamammı? gökhan beni öperken du bi dakka der bende dururum o tatlıcık yumusacık yerden opcugu kondurur oys cok tatlı orası ya canım cekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?