- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
haha ya kendimizi gördüm bi an. Orayı gökhan keşfetti bizde. Bide öperken aşkım du du der dudagını uzatırHem de ne favori yaa resmen içimizde havaifişekler patlıyo halaybaşı oluyoruz ihih en büyük zevkimiz. Bi de ben orayı öperken parmak ucuma kalkarım o da başını eğer masumcuk yaa bilir nereyi sevdiğimi orayı uzatır sonra da dur kaçmak yok der o da öper pifff
haha ya kendimizi gördüm bi an. Orayı gökhan keşfetti bizde. Bide öperken aşkım du du der dudagını uzatırbide kulağına ''ayoboyo'' demeyi çok severim bide orayı operken bazen kendini durduramaz ısırır tatlılıktan
raat ol be janımbujum kizzz sunlara bak hele bizimle dalga gectiler ama uctular haberleri yok kendinize gelin kizlarr hahahahahaha
hiaaa daha ne uçardık da yeterli desteği alamadık hıhbujum kizzz sunlara bak hele bizimle dalga gectiler ama uctular haberleri yok kendinize gelin kizlarr hahahahahaha
ahfjkgjgjf buna da bak tekrar tekrar başa sarıyo sanane benim boyumdan sananieee DADADANNNhttps://www.facebook.com/ kızlar öldüm gülmekten
haha bunu biliyorum ilk bunu izledim zatenahfjkgjgjf buna da bak tekrar tekrar başa sarıyo sanane benim boyumdan sananieee DADADANNN
http://www.vinearsivi.net/vine/bu-tarz-benim-crazy-helium
miraba cankuş hoşgeldinKızlarr merhaba
Nasılsınn canım bugün hersey yolundamı :)miraba cankuş hoşgeldin
yolunca cok sukur bebeğim ama burası çok sessizleşti yaa denizlili yok bujum yok panzehir falan arada yazıp kaçıyorlarNasılsınn canım bugün hersey yolundamı :)
meerhaba biz tanışmadık! haydin anlat birazKızlarr merhaba
sayko team yahaha bunu biliyorum ilk bunu izledim zatenşimdi bu attıgımı yeni yapmışlar . Ayy cok eglenıyorum bunları izlerke n
yolunca cok sukur bebeğim ama burası çok sessizleşti yaa denizlili yok bujum yok panzehir falan arada yazıp kaçıyorlar
meerhaba biz tanışmadık! haydin anlat biraz
sayko team yabiri kalça ölçer öteki sigara tüttürür ayrıca kemal'in dudakları bizımla değılsın
tarz deyilsın olcak omeerhaba biz tanışmadık! haydin anlat biraz
sayko team yabiri kalça ölçer öteki sigara tüttürür ayrıca kemal'in dudakları bizımla değılsın
alanya dedin kalbimi deştinnn kız şanslı ötesisinBnde giremedim bu saate kadarİşte olsam daha rahat nete giriyorum ya evde bi oturamıyorum rahat rahat
Merhaba datlummBende askerimi bekliyorum şafagım 152 Alanya da yaşıyorumm Buda cv doldurur gibi oldu aynı
tarz deyilsın olcak oo özlemi bogasım geliyo ya ama benim favori hatunum aysegül tam cazgır
ahahaha şuraya bakkk ya herkesdoktu etegındeki taşları evet varmı arttıranAlllaaaaahhh bi akşam giremedim daha ense,kulak arkası,yanak göz ortası var mı arrttıraaaaaannn kızlaaaaaarrr :) bence boyunda önemli tabiii ordan olan öpücük de ayrı bi minnoşşş :))
yaaaa hahahaha bu kadar benzerlik olamaz aaza ba aaza te cakcan şindi kızan gibialanya dedin kalbimi deştinnn kız şanslı ötesisinben de istanbul'da yaşamaya çalışıyorum diyeyim şafak 00.00 itibariyle 80 oldu netten bi bakıyım hangi şehre denk geliyo adettendir
didem abla yapmış yapıcağını
alanya dedin kalbimi deştinnn kız şanslı ötesisinben de istanbul'da yaşamaya çalışıyorum diyeyim şafak 00.00 itibariyle 80 oldu netten bi bakıyım hangi şehre denk geliyo adettendir
didem abla yapmış yapıcağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?