357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

haha ya kendimizi gördüm bi an. Orayı gökhan keşfetti bizde. Bide öperken aşkım du du der dudagını uzatır bide kulağına ''ayoboyo'' demeyi çok severim bide orayı operken bazen kendini durduramaz ısırır tatlılıktan

bujum kizzz sunlara bak hele bizimle dalga gectiler ama uctular haberleri yok kendinize gelin kizlarr hahahahahaha

kızlar kısa dönem askerlik bölümüne yazdım ama kimse cevap yazmadı kastamonuda bildiğiniz kalınacak yer var mı arıyorum her yer dolu

yolunca cok sukur bebeğim ama burası çok sessizleşti yaa denizlili yok bujum yok panzehir falan arada yazıp kaçıyorlar

Bnde giremedim bu saate kadar İşte olsam daha rahat nete giriyorum ya evde bi oturamıyorum rahat rahat

meerhaba biz tanışmadık! haydin anlat biraz

sayko team ya biri kalça ölçer öteki sigara tüttürür ayrıca kemal'in dudakları bizımla değılsın

Merhaba datlumm Bende askerimi bekliyorum şafagım 152 Alanya da yaşıyorumm Buda cv doldurur gibi oldu aynı

Alllaaaaahhh bi akşam giremedim daha ense,kulak arkası,yanak göz ortası var mı arrttıraaaaaannn kızlaaaaaarrr :) bence boyunda önemli tabiii ordan olan öpücük de ayrı bi minnoşşş :))

Bnde giremedim bu saate kadar İşte olsam daha rahat nete giriyorum ya evde bi oturamıyorum rahat rahat

Merhaba datlumm Bende askerimi bekliyorum şafagım 152 Alanya da yaşıyorumm Buda cv doldurur gibi oldu aynı
alanya dedin kalbimi deştinnn kız şanslı ötesisin ben de istanbul'da yaşamaya çalışıyorum diyeyim şafak 00.00 itibariyle 80 oldu netten bi bakıyım hangi şehre denk geliyo adettendir

tarz deyilsın olcak o o özlemi bogasım geliyo ya ama benim favori hatunum aysegül tam cazgır

didem abla yapmış yapıcağını

yaaaa hahahaha bu kadar benzerlik olamaz aaza ba aaza te cakcan şindi kızan gibi

Severmisin buralarıı canımm geldin sanıırım daha önce :) Ohh şafakk ne güzel azalmış darısı bizim başımızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…