- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Yârler askerde olunca böyle oluyo demekki :) benm daha şafak 352 eyvahhh eyvaaaaahhh durummm vahimmahahaha şuraya bakkk ya herkesdoktu etegındeki taşları evet varmı arttıran
boyun da iyidir hoşturr haklısınn :) :)Alllaaaaahhh bi akşam giremedim daha ense,kulak arkası,yanak göz ortası var mı arrttıraaaaaannn kızlaaaaaarrr :) bence boyunda önemli tabiii ordan olan öpücük de ayrı bi minnoşşş :))
yazları 4-5 sefer gitmiştim efulim ama nasıl iyi gelmişti havası suyu anlatamam. sadece denizinin tuzu gözlerimi bildiğin COSSS diye yaktı ama olucik o kadar :) darısı hepimizin başına tatlım benimki de kısa sayılmaz geçicek bi şekilde :)Severmisin buralarıı canımm geldin sanıırım daha önce :) Ohh şafakk ne güzel azalmış darısı bizim başımızaa
bende 365 ten 115e dusen biri olarak geçiyor canım ama sen bunu yasayarak goruceksin..Yârler askerde olunca böyle oluyo demekki :) benm daha şafak 352 eyvahhh eyvaaaaahhh durummm vahimm
frances sen nerde oturuyon alla sen ya ?boyun da iyidir hoşturr haklısınn :) :)
yazları 4-5 sefer gitmiştim efulim ama nasıl iyi gelmişti havası suyu anlatamam. sadece denizinin tuzu gözlerimi bildiğin COSSS diye yaktı ama olucik o kadar :) darısı hepimizin başına tatlım benimki de kısa sayılmaz geçicek bi şekilde :)
ciddi misiiin? du ben de geçiyorum heveslendirdinşuan show da bu tarz benim var. bugun izlememiştim izliyim bari
istanbul kuşum nooldu kinefrances sen nerde oturuyon alla sen ya ?
İnşallah düşer ya hiç geçmicek gibi ama hayırlısı yaaabende 365 ten 115e dusen biri olarak geçiyor canım ama sen bunu yasayarak goruceksin..
izle izle sarıyoristanbul kuşum nooldu kine
ee asker gibi olduk bizde burdaKızlar uzun zamandır bu başlığa uğramıyordum bi bakayım dedim o da ne aman tanrım didimmmAsker yarenliği herkesin başına vurmuş
başta öyle oluyor doğal oalrak ama sana tavsiyem sayma :) en azından 100 lere 200lere gelene kadar :)İnşallah düşer ya hiç geçmicek gibi ama hayırlısı yaaa
helööö! patır patır şafaklar, kızlar göbek atarlar, ah kızlar sizi seviyorum, gözlerinizden öpüyorumm. Evet az önce manyağı dinledinizkizlar nabersiniz baska basliklara dalmisim sizi unuttum :) safak 1 daha düştü sonunda yaaaaa
burası kadıköy burdan çıkış yok! :)izle izle sarıyorbende istanbulda oturuyorum acaba hangi mühitkine?
karşında zeytinburnu kızı var ayık olbi de şu çoklu alıntıya alışmam lazım paso konuşuyo gibi gözüküyorum ama valla diil ya
helööö! patır patır şafaklar, kızlar göbek atarlar, ah kızlar sizi seviyorum, gözlerinizden öpüyorumm. Evet az önce manyağı dinlediniz
burası kadıköy burdan çıkış yok! :)
Şafak tablom var 6 gün çizmemiştim şimdi çizdim geldm ki sen sayma yazmışsın :) valla aşkitom her aradığında diyoki şafak kaç gülüyo snra :) o saymamı istiyo heralde acı çekmemi falan istiyo anlayamadımmbaşta öyle oluyor doğal oalrak ama sana tavsiyem sayma :) en azından 100 lere 200lere gelene kadar :)
yok canım ya ilk günler zor geçer safakta coktur o yuzden sayma dedim.. çünkü baktıkça insanın içi kararıyor. ben saymadım 200lere kadar. :)Şafak tablom var 6 gün çizmemiştim şimdi çizdim geldm ki sen sayma yazmışsın :) valla aşkitom her aradığında diyoki şafak kaç gülüyo snra :) o saymamı istiyo heralde acı çekmemi falan istiyo anlayamadımmya da ben sayınca hep onu düşündüğümğ anlıyo mutlu oluyo halbuki saftiriğim bilmiyo ki zaten her dk onlayımm
Alışığız güzelimmm gel bi kadıköye once kaparız çıkışıkarşında zeytinburnu kızı var ayık ol
Ayyyy içime fenalık geldiiiiyok canım ya ilk günler zor geçer safakta coktur o yuzden sayma dedim.. çünkü baktıkça insanın içi kararıyor. ben saymadım 200lere kadar. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?