- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
tencerem var tavam var z.b kızıyım ben havam varAlışığız güzelimmm gel bi kadıköye once kaparız çıkışı:nurialçosmiley:
Havanı yidiğimtencerem var tavam var z.b kızıyım ben havam var
Havanı yidiğim
Bu tarz benim izliyodum ama içim geçti daha fazla dayanmadı kalbimuyuyosunuz heralde.. optum ozaman hepinizi
bujum kizzz sunlara bak hele bizimle dalga gectiler ama uctular haberleri yok kendinize gelin kizlarr hahahahahaha
raat ol be janım
hiaaa daha ne uçardık da yeterli desteği alamadık hıh
Alllaaaaahhh bi akşam giremedim daha ense,kulak arkası,yanak göz ortası var mı arrttıraaaaaannn kızlaaaaaarrr :) bence boyunda önemli tabiii ordan olan öpücük de ayrı bi minnoşşş :))
canım bende çok araştırdım heryer dolu ama 03662142424 ara bi kale otel ,orasıda dolu ama başka bi yere yönlendirme yapıyorlar... hmm bi de fiyat olarak en uygun olan yer burası kişi başı 40 tl dier yerler 100 den aşağı deil...kızlar kısa dönem askerlik bölümüne yazdım ama kimse cevap yazmadı kastamonuda bildiğiniz kalınacak yer var mı arıyorum her yer dolu
Günaydınnn tatlımmm sorma burası koptu dün birazcıkgünaydın kızlarrrr, hayırdır nolmuş size hiç boş bırakmaya gelmiosunuz uçmuşsunuz resmennn dostummmm :) :)
Günaydın canımm Amiinn İnşallah ... İii olmaya çalışıyorum sen nasılsın ? Gene Bir iş günün de başındayızgüüüüünayyyyydınnnn güzellerrrr ..nasılsınız bakalım bugün ..yeni doğan güneş içimize neşe mutluluk huzur getirsin inşallahhhhh....
canım bende çok araştırdım heryer dolu ama 03662142424 ara bi kale otel ,orasıda dolu ama başka bi yere yönlendirme yapıyorlar... hmm bi de fiyat olarak en uygun olan yer burası kişi başı 40 tl dier yerler 100 den aşağı deil...
Günaydın canımm Amiinn İnşallah ... İii olmaya çalışıyorum sen nasılsın ? Gene Bir iş günün de başındayız
Sen ne iş yapıyordun tatlımm ??bende iyi olmaya çalışıyorum dün biraz duygusallık hat safadaydı bugün iyiiz bakalım :) evet yine bir iş günü çalışmadayız ...
kopmuşki ne kopmuş özlem başımıza vurdu sanırım hepimizin ne konuşcağımızı ne yapcağımızı şaşırdık yaw , gelsede şu sevdiceklerimiz kendimize gelsek azıcıkGünaydınnn tatlımmm sorma burası koptu dün birazcık:)
Sen ne iş yapıyordun tatlımm ??
Hiç sorma tatlım yaa napacak seninki gelecekmi yemin töreninden sonra sen mi gidiceksin ? İmza işi noldu ? Bizimki imzza varmış ama gelcem kesin dedi... Herkes gidecekmiş komutanlarda bişe olmaz dedi dedi..Bilmiyorum bakalım gelecek ama inşallah birşe olmaz:/kopmuşki ne kopmuş özlem başımıza vurdu sanırım hepimizin ne konuşcağımızı ne yapcağımızı şaşırdık yaw , gelsede şu sevdiceklerimiz kendimize gelsek azıcık
:) Hımm ne güzel canım bende Mimarımbasın yayında bölge müdür asistanlığı yapıyorum canım ..sen .
:) Hımm ne güzel canım bende Mimarım
Sorma valla canım evde yoksa bütün gün bunalıma bağlardım herhalde günler geçmek bilmezdi.. bazen sıkılıyorum işten keşke evde olsam diyorum ama ... evde olsam zaman geçmek bilmez dediğin gibi...oo seninde gzüelmiş canım ...Allahtan işimiz varda çalışıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?