357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

bujum kizzz sunlara bak hele bizimle dalga gectiler ama uctular haberleri yok kendinize gelin kizlarr hahahahahaha

Hahah sorma yaaa dimiiii dimiiii @lunna bak gör neler neler varrr biz yanlarında çok masum kaldık
raat ol be janım

hiaaa daha ne uçardık da yeterli desteği alamadık hıh

Hhaahhah kızlarrr koptum muhabbetinize süpersiniz ya

Alllaaaaahhh bi akşam giremedim daha ense,kulak arkası,yanak göz ortası var mı arrttıraaaaaannn kızlaaaaaarrr :) bence boyunda önemli tabiii ordan olan öpücük de ayrı bi minnoşşş :))

Herkesin içinde ne cevherler varmış bölleee millet içinii dökmüş özlem başa vurdu

günaydın kızlarrrr, hayırdır nolmuş size hiç boş bırakmaya gelmiosunuz uçmuşsunuz resmennn dostummmm :) :)

kızlar kısa dönem askerlik bölümüne yazdım ama kimse cevap yazmadı kastamonuda bildiğiniz kalınacak yer var mı arıyorum her yer dolu
canım bende çok araştırdım heryer dolu ama 03662142424 ara bi kale otel ,orasıda dolu ama başka bi yere yönlendirme yapıyorlar... hmm bi de fiyat olarak en uygun olan yer burası kişi başı 40 tl dier yerler 100 den aşağı deil...

güüüüünayyyyydınnnn güzellerrrr ..nasılsınız bakalım bugün ..yeni doğan güneş içimize neşe mutluluk huzur getirsin inşallahhhhh....

güüüüünayyyyydınnnn güzellerrrr ..nasılsınız bakalım bugün ..yeni doğan güneş içimize neşe mutluluk huzur getirsin inşallahhhhh....
Günaydın canımm Amiinn İnşallah ... İii olmaya çalışıyorum sen nasılsın ? Gene Bir iş günün de başındayız

canım günaydın...
Günaydın canımm Amiinn İnşallah ... İii olmaya çalışıyorum sen nasılsın ? Gene Bir iş günün de başındayız

bende iyi olmaya çalışıyorum dün biraz duygusallık hat safadaydı bugün iyiiz bakalım :) evet yine bir iş günü çalışmadayız ...

kopmuşki ne kopmuş özlem başımıza vurdu sanırım hepimizin ne konuşcağımızı ne yapcağımızı şaşırdık yaw , gelsede şu sevdiceklerimiz kendimize gelsek azıcık
Hiç sorma tatlım yaa napacak seninki gelecekmi yemin töreninden sonra sen mi gidiceksin ? İmza işi noldu ? Bizimki imzza varmış ama gelcem kesin dedi... Herkes gidecekmiş komutanlarda bişe olmaz dedi dedi..Bilmiyorum bakalım gelecek ama inşallah birşe olmaz:/

oo seninde gzüelmiş canım ...Allahtan işimiz varda çalışıyoruz...
Sorma valla canım evde yoksa bütün gün bunalıma bağlardım herhalde günler geçmek bilmezdi.. bazen sıkılıyorum işten keşke evde olsam diyorum ama ... evde olsam zaman geçmek bilmez dediğin gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…