İnşallahhhh canım benim günaydıngüüüüünayyyyydınnnn güzellerrrr ..nasılsınız bakalım bugün ..yeni doğan güneş içimize neşe mutluluk huzur getirsin inşallahhhhh....
Doğru diyosun bebeğim ben boşuna hooop demişim size bizim kızlar almış yürümüşHahah sorma yaaa dimiiii dimiiii @lunna bak gör neler neler varrr biz yanlarında çok masum kaldı
Canımm günaydın nabergünaydın kızlarrrr, hayırdır nolmuş size hiç boş bırakmaya gelmiosunuz uçmuşsunuz resmennn dostummmm :) :)
TatlımmGünaydınnn tatlımmm sorma burası koptu dün birazcık:)
Sorma valla canım evde yoksa bütün gün bunalıma bağlardım herhalde günler geçmek bilmezdi.. bazen sıkılıyorum işten keşke evde olsam diyorum ama ... evde olsam zaman geçmek bilmez dediğin gibi...
Ehhh canım ..sadece gün geçirmeye bakıyorum ya tek amacım bu yani şu sıralar ...Sabır diyorum az kaldı ama ... Sen nasılsın?TatlımmNasılsın bugün bakalım
Askerlerimiz gunu yarilarken ben yeni uyandim yahepinize gunaydin canlarrrrrr :)
Günaydın canımmkizlar gunaydinnnn :) bugun okulum yok butun gun evde yaticam kiskanin hihihihi
kizlar gunaydinnnn :) bugun okulum yok butun gun evde yaticam kiskanin hihihihi
Hepimizin öyle bebeğim her gece yatarken ohh 1 gün daha bitti diye düşünerek uyuyorumEhhh canım ..sadece gün geçirmeye bakıyorum ya tek amacım bu yani şu sıralar ...Sabır diyorum az kaldı ama ... Sen nasılsın?
İyiyim bebeğim yine işe geldim günlük telaşlar başladı sen nasılsınlunna günaydın canımm nasılsın..
Canısııı günaydın bebeğim nasılsınAskerlerimiz gunu yarilarken ben yeni uyandim yahepinize gunaydin canlarrrrrr :)
Ohh hayat sana güzel numnum kıskandım vallahi bende evde olsaydım da birbirimize kahvaltıya gitseydikkizlar gunaydinnnn :) bugun okulum yok butun gun evde yaticam kiskanin hihihihi
Hiç sorma tatlım yaa napacak seninki gelecekmi yemin töreninden sonra sen mi gidiceksin ? İmza işi noldu ? Bizimki imza varmış ama gelcem kesin dedi... Herkes gidecekmiş komutanlarda bişe olmaz dedi dedi..Bilmiyorum bakalım gelecek ama inşallah birşe olmaz:/[/QUObizimkinin komutanı çok setmiş bu konuda o yüzden gelemiyck , ben gitcem günü birlik ama nasıl olcak o durumda hiç bilmiyorum .. törenden sonra ne kadar görüşebiliriz kiaslında ertesi günü çarşı iznine gitsem tüm gün beraber olabiliriz ama törende de bulunmak istiyorum ,anlıycan bu konuda kafam çok karışık tatlım
Ohh hayat sana güzel numnum kıskandım vallahi bende evde olsaydım da birbirimize kahvaltıya gitseydik
Hepimizin öyle bebeğim her gece yatarken ohh 1 gün daha bitti diye düşünerek uyuyorum
İyiyim bebeğim yine işe geldim günlük telaşlar başladı sen nasılsın
Canısııı günaydın bebeğim nasılsın
Ohh hayat sana güzel numnum kıskandım vallahi bende evde olsaydım da birbirimize kahvaltıya gitseydik
Günaydın canımmohh missss kıskandım şuan :)
ohhh ne gzüel tadını çıkart bugün canım ..al kahveni aç tv .türk filim izile bol bol
Hoş geldin canım iyidir yine başladık yeni bi güne sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız
Olsun ne güzel işte değişiklik olacak sana canım ben severim ev gezmesini :) :)keskee canımmm annem teyzeme gidiyomus benide pesinde surukluyo amaa ya:)
Hepimiz aynıyız patronlar çatır çatır çalışıyoruz sanıyo biz burda lak lak peşindeyizcanım bende iyim işte işe başladım bir yandan çalışıyorum bir yandan sizinle beraberim ....:)
Allahın sopası yok işte gördün mü kıskandırırsan böyle olurkizlar annemle teyzeme gidiyorum malesef suan ben sizi kiskaniyorum
Hoş geldin canım iyidir yine başladık yeni bi güne sen nasılsın
Olsun ne güzel işte değişiklik olacak sana canım ben severim ev gezmesini :) :)
Hepimiz aynıyız patronlar çatır çatır çalışıyoruz sanıyo biz burda lak lak peşindeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?