357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

güüüüünayyyyydınnnn güzellerrrr ..nasılsınız bakalım bugün ..yeni doğan güneş içimize neşe mutluluk huzur getirsin inşallahhhhh....
İnşallahhhh canım benim günaydın
Hahah sorma yaaa dimiiii dimiiii @lunna bak gör neler neler varrr biz yanlarında çok masum kaldı
Doğru diyosun bebeğim ben boşuna hooop demişim size bizim kızlar almış yürümüş

günaydın kızlarrrr, hayırdır nolmuş size hiç boş bırakmaya gelmiosunuz uçmuşsunuz resmennn dostummmm :) :)
Canımm günaydın naber

Günaydınnn tatlımmm sorma burası koptu dün birazcık:)
Tatlımm Nasılsın bugün bakalım

Sorma valla canım evde yoksa bütün gün bunalıma bağlardım herhalde günler geçmek bilmezdi.. bazen sıkılıyorum işten keşke evde olsam diyorum ama ... evde olsam zaman geçmek bilmez dediğin gibi...

kesinlikle canım çalışanlar evde kalmak istiyor ...evde olanlar keşke çalışayım diyor ...bazen sıklııyoruz işten güçten ama çok şükür diyelim..

Ehhh canım ..sadece gün geçirmeye bakıyorum ya tek amacım bu yani şu sıralar ...Sabır diyorum az kaldı ama ... Sen nasılsın?
Hepimizin öyle bebeğim her gece yatarken ohh 1 gün daha bitti diye düşünerek uyuyorum

lunna günaydın canımm nasılsın..
İyiyim bebeğim yine işe geldim günlük telaşlar başladı sen nasılsın
Askerlerimiz gunu yarilarken ben yeni uyandim ya hepinize gunaydin canlarrrrrr :)
Canısııı günaydın bebeğim nasılsın

kizlar gunaydinnnn :) bugun okulum yok butun gun evde yaticam kiskanin hihihihi
Ohh hayat sana güzel numnum kıskandım vallahi bende evde olsaydım da birbirimize kahvaltıya gitseydik

Canım yemin töreninde saat 7 de içeri almaya başlayacaklarmış erkenden gidersen daha çok görebilirsin askerini

Anladım canım sen bilirsin ...ikisinin de ii kötü yanları var tercihine kalmış birşey :)Görüceksin sonuçta her türlü :)

canım bende iyim işte işe başladım bir yandan çalışıyorum bir yandan sizinle beraberim ....:)

günaydın kızlar nasılsınız
Hoş geldin canım iyidir yine başladık yeni bi güne sen nasılsın

keskee canımmm annem teyzeme gidiyomus benide pesinde surukluyo amaa ya:)
Olsun ne güzel işte değişiklik olacak sana canım ben severim ev gezmesini :) :)

canım bende iyim işte işe başladım bir yandan çalışıyorum bir yandan sizinle beraberim ....:)
Hepimiz aynıyız patronlar çatır çatır çalışıyoruz sanıyo biz burda lak lak peşindeyiz

haha o kadarda olsun lunnacım ..işimizi aksatmıyoruz patronlar ne anlar halimizden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…