Allahın sopası yok işte gördün mü kıskandırırsan böyle olur
Hoş geldin canım iyidir yine başladık yeni bi güne sen nasılsın
Olsun ne güzel işte değişiklik olacak sana canım ben severim ev gezmesini :) :)
Hepimiz aynıyız patronlar çatır çatır çalışıyoruz sanıyo biz burda lak lak peşindeyiz
Ben mail yazıyorum yolluyorum hergün tatlım...maile bir de o gün çektiğim fotomu ve şafak takvimini ekliyorum :)Kızlar Günaydın :) ya ben bişey sorucam şimdi kimileri hani sevdicegi askere gidince defter falan tutuyor gelince ani olsun diye .. bunu yapan var miii aramizda
Doğru onlar ne anlar ki burada içimizi dökmesek halimiz dumanhaha o kadarda olsun lunnacım ..işimizi aksatmıyoruz patronlar ne anlar halimizden :)
Ohh afiyet olsun balım ben biraz önce içtim kahvemi artık yavaştan işlere başlayayımhahah bak bu kötü olmuş ....ohh bende kahvemi içtim pc başında bir yandan sizinleyim diğer yandan işimi ypıyorum :)
Diğer kızçelerin sınavları bitti senin ki ne zmn bitiyor canım hangi bölümdübende iyiyim sınavlara çalışmalara filan devam işte bir türlü bitmiyorlar:)
Ben tutuyorum canım her akşam yazıyorumKızlar Günaydın :) ya ben bişey sorucam şimdi kimileri hani sevdicegi askere gidince defter falan tutuyor gelince ani olsun diye .. bunu yapan var miii aramizda
Kızlar Günaydın :) ya ben bişey sorucam şimdi kimileri hani sevdicegi askere gidince defter falan tutuyor gelince ani olsun diye .. bunu yapan var miii aramizda
ben bilgisayarda word üzerinde tutuyorum.Kızlar Günaydın :) ya ben bişey sorucam şimdi kimileri hani sevdicegi askere gidince defter falan tutuyor gelince ani olsun diye .. bunu yapan var miii aramizda
Doğru onlar ne anlar ki burada içimizi dökmesek halimiz duman
Ohh afiyet olsun balım ben biraz önce içtim kahvemi artık yavaştan işlere başlayayım
Diğer kızçelerin sınavları bitti senin ki ne zmn bitiyor canım hangi bölümdü
Allahın sopası yok işte gördün mü kıskandırırsan böyle olur
canımcım bi gün önceden gitme şansım yok , o günde burdan altıda otobüse binsem onda ordayım bi de bulunduğu yerede gitmeme bir saat sürüomuş saat oldu mu 11.. zaten o saatlerde de tören başlıycakmış , ben anca törenden sonra görebilcem ne kadar görebilirsem... evci çıkamycağı içinde törenden sonra çarşı verirler mi onuda bilmiorum eğer vermezlerse sadace askeriyenin içinde görebilcemCanım yemin töreninde saat 7 de içeri almaya başlayacaklarmış erkenden gidersen daha çok görebilirsin askerini
Kızlar Günaydın :) ya ben bişey sorucam şimdi kimileri hani sevdicegi askere gidince defter falan tutuyor gelince ani olsun diye .. bunu yapan var miii aramizda
Ben mail yazıyorum yolluyorum hergün tatlım...maile bir de o gün çektiğim fotomu ve şafak takvimini ekliyorum :)
Bende tutucam artık :)Ben tutuyorum canım her akşam yazıyorum
ben bilgisayarda word üzerinde tutuyorum.
Olabilir :)
sosyoloji benim. 5 dersim var ta 3 aralıkta bitiriyorlar. okulda olaylar oldu tatil edildi 3 gün habire ertelenip duruyor sınavlar bu yüzden çok daha stresli geçiyor
canim bende yaziyorum. bi ajandam var once o günün tarihini yaziyorum sonra o gun beno aradigi numaralar ne zmn aramis kac dakika konusmusuz kisaca ne konusmusuz falan yaziyorum. sonrada gunluk gibi hem o gun yaptiklarimi hem duyguladimi soylemsk istediklerimi yaziyorum. bazende telefonuna msj atiyorum "iyi geceler veya seni cok ozledim ya" tarzinda anlik mesajlar sanki okuyacakmis gibi
Haberlerde görmüştüm Ankara da dimiben bilgisayarda word üzerinde tutuyorum.
sosyoloji benim. 5 dersim var ta 3 aralıkta bitiriyorlar. okulda olaylar oldu tatil edildi 3 gün habire ertelenip duruyor sınavlar bu yüzden çok daha stresli geçiyor
Teyze iyidir candır ya benimkiyle çok iyi anlaşırız çok neşeli eğlenceli kadındıraynen yaama olsun teyzosumuda 3 aydir falan gormuyodum iyi oldu :):)
Hmm anladım bebeğim haftasonları saat 5 e kadar görüş oluyor cumada öyle olursa iyi olur sizin için. Hiç görememektense bikaç saat görüşün yine iyidircanımcım bi gün önceden gitme şansım yok , o günde burdan altıda otobüse binsem onda ordayım bi de bulunduğu yerede gitmeme bir saat sürüomuş saat oldu mu 11.. zaten o saatlerde de tören başlıycakmış , ben anca törenden sonra görebilcem ne kadar görebilirsem... evci çıkamycağı içinde törenden sonra çarşı verirler mi onuda bilmiorum eğer vermezlerse sadace askeriyenin içinde görebilcemofffff yaaaaaaaa
Aynısını bende yapıcam çok güzel bence :)
Aynen öyle ya iyi geliyor düşüncelerimi yazmak ..kafam rahatlıyor .. hatta bazen öyle oluyor ki yazıyorum ya ona söylemişim gibi geliyor telefonda anlatcak şey gelmiyor aklımaSağol caniimn yap yap ne işe yarayacak bilmiyorum ama ben içimi döküyorm en azından :)
Yemin töreninde görüşmeyecekmiydiniz tatlım neden şimdik yolladın ? Hadi bakalım gelen tepkisini merakla bekliyoruz :) :)slm kızlar, ben bu gün kargo gönderdim aşkıma, cuma günü elinde olacak nasipse. çok heycanlıyım bir an önce cuma olsun istiyorum :) günlük yazdığım notlarımı birleştirdim ve gönderdim.
bizmkinin yemin töreni geçeli 6 ay oldu canım, ben kaçak olarak aranıza sızdımYemin töreninde görüşmeyecekmiydiniz tatlım neden şimdik yolladın ? Hadi bakalım gelen tepkisini merakla bekliyoruz :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?