357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

bende iyiyim sınavlara çalışmalara filan devam işte bir türlü bitmiyorlar:)

Kızlar Günaydın :) ya ben bişey sorucam şimdi kimileri hani sevdicegi askere gidince defter falan tutuyor gelince ani olsun diye .. bunu yapan var miii aramizda

Kızlar Günaydın :) ya ben bişey sorucam şimdi kimileri hani sevdicegi askere gidince defter falan tutuyor gelince ani olsun diye .. bunu yapan var miii aramizda
Ben mail yazıyorum yolluyorum hergün tatlım...maile bir de o gün çektiğim fotomu ve şafak takvimini ekliyorum :)

haha o kadarda olsun lunnacım ..işimizi aksatmıyoruz patronlar ne anlar halimizden :)
Doğru onlar ne anlar ki burada içimizi dökmesek halimiz duman
hahah bak bu kötü olmuş ....ohh bende kahvemi içtim pc başında bir yandan sizinleyim diğer yandan işimi ypıyorum :)
Ohh afiyet olsun balım ben biraz önce içtim kahvemi artık yavaştan işlere başlayayım

bende iyiyim sınavlara çalışmalara filan devam işte bir türlü bitmiyorlar:)
Diğer kızçelerin sınavları bitti senin ki ne zmn bitiyor canım hangi bölümdü

günaydın canım ..evet bende okumuştum onu ama ben gelince buraya yazdıklarımı okutucam anı defteri olsa hergünüümüz aynı hasret özlemle geçiyor hep aynı şeyler yani...ama tabiki yazan arkadaşlar varsa yorum yapsınlar...

ben bilgisayarda word üzerinde tutuyorum.

sosyoloji benim. 5 dersim var ta 3 aralıkta bitiriyorlar. okulda olaylar oldu tatil edildi 3 gün habire ertelenip duruyor sınavlar bu yüzden çok daha stresli geçiyor

Canım yemin töreninde saat 7 de içeri almaya başlayacaklarmış erkenden gidersen daha çok görebilirsin askerini
canımcım bi gün önceden gitme şansım yok , o günde burdan altıda otobüse binsem onda ordayım bi de bulunduğu yerede gitmeme bir saat sürüomuş saat oldu mu 11.. zaten o saatlerde de tören başlıycakmış , ben anca törenden sonra görebilcem ne kadar görebilirsem... evci çıkamycağı içinde törenden sonra çarşı verirler mi onuda bilmiorum eğer vermezlerse sadace askeriyenin içinde görebilcem offfff yaaaaaaaa

canim bende yaziyorum. bi ajandam var once o günün tarihini yaziyorum sonra o gun beno aradigi numaralar ne zmn aramis kac dakika konusmusuz kisaca ne konusmusuz falan yaziyorum. sonrada gunluk gibi hem o gun yaptiklarimi hem duyguladimi soylemsk istediklerimi yaziyorum. bazende telefonuna msj atiyorum "iyi geceler veya seni cok ozledim ya" tarzinda anlik mesajlar sanki okuyacakmis gibi

Ben mail yazıyorum yolluyorum hergün tatlım...maile bir de o gün çektiğim fotomu ve şafak takvimini ekliyorum :)

Buda d eğisik guzelll :)

Ben tutuyorum canım her akşam yazıyorum
Bende tutucam artık :)
Olabilir :)

sosyoloji benim. 5 dersim var ta 3 aralıkta bitiriyorlar. okulda olaylar oldu tatil edildi 3 gün habire ertelenip duruyor sınavlar bu yüzden çok daha stresli geçiyor

Aynısını bende yapıcam çok güzel bence :)

Haberlerde görmüştüm Ankara da dimi
Kuzum benim çok dikkatli ol tmm mı karışma olaylara fln baktın gerginlik var hemen kaç ordan

aynen ya ama olsun teyzosumuda 3 aydir falan gormuyodum iyi oldu :):)
Teyze iyidir candır ya benimkiyle çok iyi anlaşırız çok neşeli eğlenceli kadındır

Hmm anladım bebeğim haftasonları saat 5 e kadar görüş oluyor cumada öyle olursa iyi olur sizin için. Hiç görememektense bikaç saat görüşün yine iyidir

Sağol caniimn yap yap ne işe yarayacak bilmiyorum ama ben içimi döküyorm en azından :)
Aynen öyle ya iyi geliyor düşüncelerimi yazmak ..kafam rahatlıyor .. hatta bazen öyle oluyor ki yazıyorum ya ona söylemişim gibi geliyor telefonda anlatcak şey gelmiyor aklıma :)

slm kızlar, ben bu gün kargo gönderdim aşkıma, cuma günü elinde olacak nasipse. çok heycanlıyım bir an önce cuma olsun istiyorum :) günlük yazdığım notlarımı birleştirdim ve gönderdim.

slm kızlar, ben bu gün kargo gönderdim aşkıma, cuma günü elinde olacak nasipse. çok heycanlıyım bir an önce cuma olsun istiyorum :) günlük yazdığım notlarımı birleştirdim ve gönderdim.
Yemin töreninde görüşmeyecekmiydiniz tatlım neden şimdik yolladın ? Hadi bakalım gelen tepkisini merakla bekliyoruz :) :)

Yemin töreninde görüşmeyecekmiydiniz tatlım neden şimdik yolladın ? Hadi bakalım gelen tepkisini merakla bekliyoruz :) :)
bizmkinin yemin töreni geçeli 6 ay oldu canım, ben kaçak olarak aranıza sızdım her ay gönderiyorum böyle kargo. onun ihtiyaçları oluyor onları alıyorum, kurabiye kek yapıyorum birde birşeyler yazıyorum yada hazırlıyorum. siznkilerde hayırlısıyla usta birliğine geçsinler sizde hazırlıyacaksınız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…