Heee tamam canım anladımm :)) Peki yiyecek yollamaya izin vermiyorlar diye biliyordum ben alıyorlar mı ??bizmkinin yemin töreni geçeli 6 ay oldu canım, ben kaçak olarak aranıza sızdımher ay gönderiyorum böyle kargo. onun ihtiyaçları oluyor onları alıyorum, kurabiye kek yapıyorum birde birşeyler yazıyorum yada hazırlıyorum. siznkilerde hayırlısıyla usta birliğine geçsinler sizde hazırlıyacaksınız inş.
Anladım tatlım ..inşallah ulaşır eline ellerine sağlık :) Komutanlar kontrol ediyor diyolar ya .. yiyecek sokmak dışarıdan yasak olduğu için vermiyorlar diye duymuştum odan sordum canım ne güzel yollayabiliyorsan ..inşallah bizde yollayabiliriz:)çok şükür o konuda sorun yaşamadım, sadece kargo şirketleri her askeriye gitmiyor. onu iyi araştırmak gerekiyor. şimdiye kadar gönderdiğim her şey çok şükür ulaştı eline... bu sefer un kurabiyesi yaptım,saklama kabına yerleştirdim düzgünce. baakalım inş bieşy olmaz.
Anladım tatlım ..inşallah ulaşır eline ellerine sağlık :) Komutanlar kontrol ediyor diyolar ya .. yiyecek sokmak dışarıdan yasak olduğu için vermiyorlar diye duymuştum odan sordum canım ne güzel yollayabiliyorsan ..inşallah bizde yollayabiliriz:)
İnşallah tatlım ... şimdi aldıklarımı yollamadım gelince yemintöreni izninde vericem ama ondan sonra ustalıkta yollamak istiyorum ..inşallah eline ulaşır .. o kadar uğraşıp eline ulaşmaması üzücü olurbelkide yerine göre değişiyordur canm, inş yollarsınız. gerçekten ona bişeyler göndermek okdr güzel bir duygu ki :)
Heee tamam canım anladımm :)) Peki yiyecek yollamaya izin vermiyorlar diye biliyordum ben alıyorlar mı ??
tuncelide cnmolvido88 yazacaktım bujum pardon :)
Kızlar tamda benim konumdan bahsetmissiniz yemin tören i geçsin bende kurabiye yollamak istiyorum hani şu şeker hamuru mu ne oluyor üstüne renkli renkli yazı yazıyorlar ondan :) ya acaba olur mu sıkıntı olur mu kızlar bide mektup yazıcam yanına :)
Ulaşıcakmı ulaşmayacakmı diye başta daha az uğraş gerektiren bişeler yollarız baktık sıkıntı yok sonra istediğimiz gibi hazırlar yollarız nede olsa daha çok şey yollıycazKızlar tamda benim konumdan bahsetmissiniz yemin tören i geçsin bende kurabiye yollamak istiyorum hani şu şeker hamuru mu ne oluyor üstüne renkli renkli yazı yazıyorlar ondan :) ya acaba olur mu sıkıntı olur mu kızlar bide mektup yazıcam yanına :)
her koşulda ptt kargo gidiyor kızlar, o yüzden sıkıntı olmuyor pek .Ulaşıcakmı ulaşmayacakmı diye başta daha az uğraş gerektiren bişeler yollarız baktık sıkıntı yok sonra istediğimiz gibi hazırlar yollarız nede olsa daha çok şey yollıycaz
Ohooo biz öğle yemeğini yedik senin bal teyze geç kalmış :)benimkide baldirrrr @lunna ama kahvaltiyi hazırlamamis hala cok acıktım :)
slm kızlar, ben bu gün kargo gönderdim aşkıma, cuma günü elinde olacak nasipse. çok heycanlıyım bir an önce cuma olsun istiyorum :) günlük yazdığım notlarımı birleştirdim ve gönderdim.
Tam dicektim ki göndermekte acele etmişsin biraz daha bekleseydin kiii alttaki mesajını gördüm :)bizmkinin yemin töreni geçeli 6 ay oldu canım, ben kaçak olarak aranıza sızdımher ay gönderiyorum böyle kargo. onun ihtiyaçları oluyor onları alıyorum, kurabiye kek yapıyorum birde birşeyler yazıyorum yada hazırlıyorum. siznkilerde hayırlısıyla usta birliğine geçsinler sizde hazırlıyacaksınız inş.
Gitmesinden ziyade ben kontrolde sıkıntı olmasından korkuyorum canımher koşulda ptt kargo gidiyor kızlar, o yüzden sıkıntı olmuyor pek .
Benimkinin yemin torenine annesi babasi amcasi yengesi gidiyo. amcasinin kizina bi kutu hazirlayip vericem o annesiyle yollicak. yemin toreni benim sevgilimin dogum gunu, dogum gunu hediyesini onceden aldim. mektup yazicam bide yiyecek yollamak istiyorum ama o kadar yola anca kurabiye dayanir diye mecbur kurabiye yapicam :) sizin baska fikirleriniz var mi ne yollayabilirim sizce kizlar
Gitmesinden ziyade ben kontrolde sıkıntı olmasından korkuyorum canım
Bende mektup fotoğraf fln göndersem okurlar diye korkuyorumGitmesinden ziyade ben kontrolde sıkıntı olmasından korkuyorum canım
Aynen canım bilmiyorum mektup yollarmıyım ama pek sanmıyorum dediğin gibi okuyorlarmış.. orda nerde saklayack onu arkadaşları bile okuyabilir ondan hbersiz sonuçta dolaplar kilitsiz... çok makara yapacak insan varmış misal o yüzden şafak kartını bile dolduramıyorum kafaya alacak yer arıyorlar diyor oda haklı...Bende mektup fotoğraf fln göndersem okurlar diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?