Benimki okuduklarını görse katil olur zaten fotoğrafımı düşürür de biri görür diye yanına almadı mektubumu okusalar dağıtır orayı :)Aynen canım bilmiyorum mektup yollarmıyım ama pek sanmıyorum dediğin gibi okuyorlarmış.. orda nerde saklayack onu arkadaşları bile okuyabilir ondan hbersiz sonuçta dolaplar kilitsiz... çok makara yapacak insan varmış misal o yüzden şafak kartını bile dolduramıyorum kafaya alacak yer arıyorlar diyor oda haklı...
Aynen öyle benimkide almadı fotoyu o yüzden :)Benimki okuduklarını görse katil olur zaten fotoğrafımı düşürür de biri görür diye yanına almadı mektubumu okusalar dağıtır orayı :)
Biz mektup yazıp nostalji yaşayamayacak mıyız yaaaAynen öyle benimkide almadı fotoyu o yüzden :)
Bilemiyorum ki canım duruma göre bakıcaz artık .. eskiden telefon yokmş haliyle mektup yazıyorlarmış .. zaten hergün en az 20 dk konuşuyoruz ustalık dönemi daha da rahat olursa mektup yazmaya çokda gerek kalmayabilir :) Veya şu da bir alternatif ...askeriyeye yollamazsın direk de kargo şubesine yollarsın o gider çarşı izninde alırBiz mektup yazıp nostalji yaşayamayacak mıyız yaaa
Aynen tatlımm evet bugünü de yarıladık şükür :) Akşam olsada sesini duysam :)evet kızlar bugünde yarıladık günü çok şükür :) napıyorsunuz nasılsınız bajkalım özledim ben canımı çokkk :)
En az 20 dk konuşmak nerdeeeeeeeeBilemiyorum ki canım duruma göre bakıcaz artık .. eskiden telefon yokmş haliyle mektup yazıyorlarmış .. zaten hergün en az 20 dk konuşuyoruz ustalık dönemi daha da rahat olursa mektup yazmaya çokda gerek kalmayabilir :) Veya şu da bir alternatif ...askeriyeye yollamazsın direk de kargo şubesine yollarsın o gider çarşı izninde alır
En az 20 dk konuşmak nerdeeeeeeee
GÜnde 5 dk konuşsak kar sayıyorum ben
Evet kuzu mektuba ihtiyacımız olmayacak ama hatıra olsun diye yazarım demiştim şubeden alma fikri çok iyi canım gönderirsem öyle yaparım garanti olur :)
Aynen canım bilmiyorum mektup yollarmıyım ama pek sanmıyorum dediğin gibi okuyorlarmış.. orda nerde saklayack onu arkadaşları bile okuyabilir ondan hbersiz sonuçta dolaplar kilitsiz... çok makara yapacak insan varmış misal o yüzden şafak kartını bile dolduramıyorum kafaya alacak yer arıyorlar diyor oda haklı...
tuzlu kurabiye ve kek de bir sorun olmuyor canm, marketlerde satılan hazır kurabiyelerin kutularına koyabilirsin... ağzını iyice kapattıktan sonra hiç bişey olmaz. birde sevdiği bisküvi ne biliyim çikolata tarzı şeyler alıpda gönderebilirsin.
Benimki öle demedi Allahtan yoksa kafasını kırardım dabenimkide safak takvimini götürmemisti pesine top gibi onu mu isaretlicem her aksam ddi
Canım günde 2 en çok 3 kez arıyor ama kısa konuşabiliyoruz kalabalık olduğu için uzatmıyoruz. Çünkü orada herkes birbirine bu şekilde anlayışlı davranıyormuş herkes kısa kesip kapatıyomuş yoksa hayatta hergün arayamam diyodu koğuşlarında 300 kişi varmışHepmi öyle canım sizin ne bileim ben sizinde Ankara olunca ... bizdede sıra oluyormuş ama bizimki aşırı hızlı koşar hep ilk sırayı ben kapıyorum diyor o yüzden konuşabiliyoruz bide telefon sayısı fazla onların orda
Ahh canım ya senin işin çok daha zor Allah sabır versin inşallah hepimiz ustada rahat edeceğizben haftada 1 konuşuyorum ya arayamıyorum diyor oda kısa konuşuyorumusta birliğine geçince inşallh tel aldı yanına o zaman konuşuruz inşallah canım...
Benimki öle demedi Allahtan yoksa kafasını kırardım daÇok beğendi götürdüde ama ortam olmayınca sadece yanında duruyor kullanamıyor :)
bn başkasına yaptircamm kuzum ya beceremem kiibnde doğum gününde hazırladım onlardan, çok güzel oldular. kırmızı şeker hamurundan kalp yaptım ve değişik değişik yazılar yazdım. kırmızı yetmedi daha sonra ilave için hamur almaya gittiğimde sadece yeşil renk kalmıştı. mecbur almak zorunda kaldım. tuaf bir renk oldu kırmızı yeşil, tereddüt ettim göndermek konusunda (malum ismi lazım değillin renkelri olduğundan) bişey derler felan diyeonunda çok hoşuna gitti renkleri hariç tabi :)
Ulaşıcakmı ulaşmayacakmı diye başta daha az uğraş gerektiren bişeler yollarız baktık sıkıntı yok sonra istediğimiz gibi hazırlar yollarız nede olsa daha çok şey yollıycaz
Benimkinin yemin torenine annesi babasi amcasi yengesi gidiyo. amcasinin kizina bi kutu hazirlayip vericem o annesiyle yollicak. yemin toreni benim sevgilimin dogum gunu, dogum gunu hediyesini onceden aldim. mektup yazicam bide yiyecek yollamak istiyorum ama o kadar yola anca kurabiye dayanir diye mecbur kurabiye yapicam :) sizin baska fikirleriniz var mi ne yollayabilirim sizce kizlar
ben haftada 1 konuşuyorum ya arayamıyorum diyor oda kısa konuşuyorumusta birliğine geçince inşallh tel aldı yanına o zaman konuşuruz inşallah canım...
Canım günde 2 en çok 3 kez arıyor ama kısa konuşabiliyoruz kalabalık olduğu için uzatmıyoruz. Çünkü orada herkes birbirine bu şekilde anlayışlı davranıyormuş herkes kısa kesip kapatıyomuş yoksa hayatta hergün arayamam diyodu koğuşlarında 300 kişi varmış
Hahah herkesin psikolojisi farklı işte kimi sayarak çabuk geçiriyor kimi saymayarak kendini nasıl ii hissediyorsa öle yapsın canım :)benimki şafak olayina karsi bana bile söyleme diyo gecmiyo oyle diyobi gun kacip gelecek diye korkuyorum
ya ben bir yer buldum tek gece 280 tl diyorlar çok pahalı değil mi?eşim bulmuş 150 tl çok pahalılar artık paraya kıyıp gidecez napimcanım bende çok araştırdım heryer dolu ama 03662142424 ara bi kale otel ,orasıda dolu ama başka bi yere yönlendirme yapıyorlar... hmm bi de fiyat olarak en uygun olan yer burası kişi başı 40 tl dier yerler 100 den aşağı deil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?