357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Benimki okuduklarını görse katil olur zaten fotoğrafımı düşürür de biri görür diye yanına almadı mektubumu okusalar dağıtır orayı :)

Biz mektup yazıp nostalji yaşayamayacak mıyız yaaa
Bilemiyorum ki canım duruma göre bakıcaz artık .. eskiden telefon yokmş haliyle mektup yazıyorlarmış .. zaten hergün en az 20 dk konuşuyoruz ustalık dönemi daha da rahat olursa mektup yazmaya çokda gerek kalmayabilir :) Veya şu da bir alternatif ...askeriyeye yollamazsın direk de kargo şubesine yollarsın o gider çarşı izninde alır

evet kızlar bugünde yarıladık günü çok şükür :) napıyorsunuz nasılsınız bajkalım özledim ben canımı çokkk :)

En az 20 dk konuşmak nerdeeeeeeee
GÜnde 5 dk konuşsak kar sayıyorum ben
Evet kuzu mektuba ihtiyacımız olmayacak ama hatıra olsun diye yazarım demiştim şubeden alma fikri çok iyi canım gönderirsem öyle yaparım garanti olur :)

Hepmi öyle canım sizin ne bileim ben sizinde Ankara olunca ... bizdede sıra oluyormuş ama bizimki aşırı hızlı koşar hep ilk sırayı ben kapıyorum diyor o yüzden konuşabiliyoruz bide telefon sayısı fazla onların orda

benimkide safak takvimini götürmemisti pesine top gibi onu mu isaretlicem her aksam ddi

tuzlu kurabiye sevmez tatli cikolatali kurabiyeler yaparim :):)

benimkide safak takvimini götürmemisti pesine top gibi onu mu isaretlicem her aksam ddi
Benimki öle demedi Allahtan yoksa kafasını kırardım da Çok beğendi götürdüde ama ortam olmayınca sadece yanında duruyor kullanamıyor :)

ben haftada 1 konuşuyorum ya arayamıyorum diyor oda kısa konuşuyorum usta birliğine geçince inşallh tel aldı yanına o zaman konuşuruz inşallah canım...

Canım günde 2 en çok 3 kez arıyor ama kısa konuşabiliyoruz kalabalık olduğu için uzatmıyoruz. Çünkü orada herkes birbirine bu şekilde anlayışlı davranıyormuş herkes kısa kesip kapatıyomuş yoksa hayatta hergün arayamam diyodu koğuşlarında 300 kişi varmış
ben haftada 1 konuşuyorum ya arayamıyorum diyor oda kısa konuşuyorum usta birliğine geçince inşallh tel aldı yanına o zaman konuşuruz inşallah canım...
Ahh canım ya senin işin çok daha zor Allah sabır versin inşallah hepimiz ustada rahat edeceğiz

Benimki öle demedi Allahtan yoksa kafasını kırardım da Çok beğendi götürdüde ama ortam olmayınca sadece yanında duruyor kullanamıyor :)

benimki şafak olayina karsi bana bile söyleme diyo gecmiyo oyle diyo bi gun kacip gelecek diye korkuyorum

bn başkasına yaptircamm kuzum ya beceremem kii

Ulaşıcakmı ulaşmayacakmı diye başta daha az uğraş gerektiren bişeler yollarız baktık sıkıntı yok sonra istediğimiz gibi hazırlar yollarız nede olsa daha çok şey yollıycaz

O da olur :)

Atkı koy yanına malum kış .. basit bir bileklik olabilir hep tasisin üstünde :) bi not defteri olabilir arada yazar yada not alması gerekir falan .. ay çok mu saçma oldu

AH canım benim yaa Az kaldı ustalığa sabırrr...

Anladım tatlım bizimkiler o kadar kalabalık olmadıklarından muhtemelen .. ama bizde eskiden 3 kez konuşurduk artık ya 1 ya 2 kez konuşuyorz o güne göre değişiyor

benimki şafak olayina karsi bana bile söyleme diyo gecmiyo oyle diyo bi gun kacip gelecek diye korkuyorum
Hahah herkesin psikolojisi farklı işte kimi sayarak çabuk geçiriyor kimi saymayarak kendini nasıl ii hissediyorsa öle yapsın canım :)

ya ben bir yer buldum tek gece 280 tl diyorlar çok pahalı değil mi?eşim bulmuş 150 tl çok pahalılar artık paraya kıyıp gidecez napim böyle ayrılık da çok zor oluyo sizin ustalık neresi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…