Prenses antalyada nasılmış rahat ediyo mu seninki? Akçakale cidden suriye sınır dibinde karşıdan suriye binaları filan görünüyo diyo bitaneciğim :) kurabiye börek çörek ulaşım açısından hiç iyi bi fikir değil o yüzden:/ ayrıca için rahat olsun torku markası doluymuş her yer çikolatası kurabiyesi bisküvisi gofreti her şeyi var yani ben de bi ara yollıyım mı dedim de hiç gerek yok aşkım hem yollarda telef olur hem istemediğimiz kadar çeşit var dedi :)canım kastamonu için baktım ama inan fiyatı çok yüksek birde her yer doluşu anda .
Nidaaaa çok kötüsüüüünn işteki insana bu yapılacak şey mi oldumu şimdiikkkkızlar hamaratlıgım tuttu bugün. birazdan bu tarz benim de baslayacak ohh aman allahım gelsin kilolaaar
hahaha oy kıyamamm kuuzuum dusunemedim sorriiNidaaaa çok kötüsüüüünn işteki insana bu yapılacak şey mi oldumu şimdiikkk:)
Ellerine sağlık canım benimm çok güzel gözüküyor afiyet bal şeker olsunn :) :)hahaha oy kıyamamm kuuzuum dusunemedim sorriiya aksam ruyamda gordum de kalkar kalkma kolları sıvadım
hep beraber olsun bebegimEllerine sağlık canım benimm çok güzel gözüküyor afiyet bal şeker olsunn :) :)
KISIIIIIIIIIIRRRR ağlasam sesimi duyar mısınız karın gurultularımda....kızlar hamaratlıgım tuttu bugün. birazdan bu tarz benim de baslayacak ohh aman allahım gelsin kilolaaar
Ohhh ohh ellerine saglik masallah cekti canimiz :)))kızlar hamaratlıgım tuttu bugün. birazdan bu tarz benim de baslayacak ohh aman allahım gelsin kilolaaar
canım bizim ustalık vanya ben bir yer buldum tek gece 280 tl diyorlar çok pahalı değil mi?eşim bulmuş 150 tl çok pahalılar artık paraya kıyıp gidecez napimböyle ayrılık da çok zor oluyo sizin ustalık neresi acaba?
Ayy bogazimda kalcak simdi korkuyorumKISIIIIIIIIIIRRRR ağlasam sesimi duyar mısınız karın gurultularımda....
Ayy ya pisman oldum attigima:) topigin hepsi acikmis anaağğmmOhhh ohh ellerine saglik masallah cekti canimiz :)))
ya kizlarr kargo gonderiyomussunuz sevdicegim hepsini kontrol ediyolarmis falan dedi dogru u acabaa
Hii yavriim olur mu öyle şey aşkolsun ye bol bol afiyet olsun :* starbuckstayım şimdi test çözüyorum 1 dilim kek 6 tlAyy bogazimda kalcak simdi korkuyorumbi marmaraya bakar atla gel annem
Bizim ustalık da mardin Allah yardımcımız olsun canım şimdi arıyorum İnşallah vardır sen orayı mı ayarladıncanım bizim ustalık van
olcak hayırlısıyla.. sen benim verdiğim numarayı aradın mı , ben dün gece aradım kişi başı 40 dedi .
kuzum ben taaa sabah yazdım sana sen şimdiye kadar nie aramadın ki millet akın etmiş şimdiden yer bulmak çok zor inş. yer kalmıştır.. evet ben orayı ayarladım ben günü birlik gidip döncem ama sevdiceğimin kuzeniyle gitcem o orda kalcakBizim ustalık da mardin Allah yardımcımız olsun canım şimdi arıyorum İnşallah vardır sen orayı mı ayarladın
Aa sen calismiyomuydun :) niye evde test cozmuyon kizmmmHii yavriim olur mu öyle şey aşkolsun ye bol bol afiyet olsun :* starbuckstayım şimdi test çözüyorum 1 dilim kek 6 tl
sizede hayırlı teskereler olsun canım... senin eşin mi askerdeki , nişanlın mıBizim ustalık da mardin Allah yardımcımız olsun canım şimdi arıyorum İnşallah vardır sen orayı mı ayarladın
Afiyet bal seker olsun bebiss :)Ayy ya pisman oldum attigima:) topigin hepsi acikmis anaağğmm
Gözünüzaydın tatlım ii olmuş baktırdığı içiniz rahatlamıştır :) Aksatmamak lazımKizlar gokhanin sol gogsunde batmalar vardi killanmistik bayagi. Simdi aradi hastanyr gtmis kalple ilgili bi suru teste sokmuslar en som efor testi yaoilmis iste dr demiski kalbim cok guzel sapasaglam harika:) iyi bari dedik ogrenmis olduk cunku babasinin kalbi skntili ondan korkmustuk.. bronsitmis ondan batma olabilrmis goguste yarinda ilaclarini alcakmis..
Kuzu msjni yeni gordum ananemle gezmeye cikmistikHepimizin öyle bebeğim her gece yatarken ohh 1 gün daha bitti diye düşünerek uyuyorum
İyiyim bebeğim yine işe geldim günlük telaşlar başladı sen nasılsın
Canısııı günaydın bebeğim nasılsın
Ohh hayat sana güzel numnum kıskandım vallahi bende evde olsaydım da birbirimize kahvaltıya gitseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?