357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

canım kastamonu için baktım ama inan fiyatı çok yüksek birde her yer doluşu anda .
Prenses antalyada nasılmış rahat ediyo mu seninki? Akçakale cidden suriye sınır dibinde karşıdan suriye binaları filan görünüyo diyo bitaneciğim :) kurabiye börek çörek ulaşım açısından hiç iyi bi fikir değil o yüzden:/ ayrıca için rahat olsun torku markası doluymuş her yer çikolatası kurabiyesi bisküvisi gofreti her şeyi var yani ben de bi ara yollıyım mı dedim de hiç gerek yok aşkım hem yollarda telef olur hem istemediğimiz kadar çeşit var dedi :)

ya ben bir yer buldum tek gece 280 tl diyorlar çok pahalı değil mi?eşim bulmuş 150 tl çok pahalılar artık paraya kıyıp gidecez napim böyle ayrılık da çok zor oluyo sizin ustalık neresi acaba?
canım bizim ustalık van
olcak hayırlısıyla.. sen benim verdiğim numarayı aradın mı , ben dün gece aradım kişi başı 40 dedi .

canım bizim ustalık van
olcak hayırlısıyla.. sen benim verdiğim numarayı aradın mı , ben dün gece aradım kişi başı 40 dedi .
Bizim ustalık da mardin Allah yardımcımız olsun canım şimdi arıyorum İnşallah vardır sen orayı mı ayarladın

Kizlar gokhanin sol gogsunde batmalar vardi killanmistik bayagi. Simdi aradi hastanyr gtmis kalple ilgili bi suru teste sokmuslar en som efor testi yaoilmis iste dr demiski kalbim cok guzel sapasaglam harika :) iyi bari dedik ogrenmis olduk cunku babasinin kalbi skntili ondan korkmustuk.. bronsitmis ondan batma olabilrmis goguste yarinda ilaclarini alcakmis..

Bizim ustalık da mardin Allah yardımcımız olsun canım şimdi arıyorum İnşallah vardır sen orayı mı ayarladın
kuzum ben taaa sabah yazdım sana sen şimdiye kadar nie aramadın ki millet akın etmiş şimdiden yer bulmak çok zor inş. yer kalmıştır.. evet ben orayı ayarladım ben günü birlik gidip döncem ama sevdiceğimin kuzeniyle gitcem o orda kalcak

Gözünüzaydın tatlım ii olmuş baktırdığı içiniz rahatlamıştır :) Aksatmamak lazım

Kuzu msjni yeni gordum ananemle gezmeye cikmistik
Iyiyim cok sukur burda rahat rahat knusmayi ozledim valla ya gunler yogun geciyo
sen nasilsin neler yapiyosun hafif rahatsizdin gecti ins kalmadi biseyciginn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…